- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hafta inşallah 62 görmek istiyorum artık.Başınız sağolsun canım öncelikle. Aslında bu haftasonu yaptığım kaçamaklardaki en büyük hatamı anladım ki aslında dışarda bile olsak yiyebileceğimiz çok güzel şeyler var diğer insanlar gibi herşeylerden yiyebiliyoruz et tavuk ızgara oooo aslında hata oranınıda sıfıra düşüren bir beslenme şekli berabercene bu haftayı en güzel şekilde geçirelim bence arkadaşım :)
bu hafta inşallah 62 görmek istiyorum artık.
şehir dışında olacağım ama elimden geleni yapacağım uymak için.
aynen ben de sizin gibi düşünüyorum ben de minnettarim .Kitabı bugün alacağım. Aslında önleyici hekimlik olmalı çünkü sonuçta şimdiye kadar bebek çoktan etkilenmiş olurdu ben şeker tüketseydim.
Canan hoca sayesinde yogurt mayalamaya başladım. Süt çok gaz yapıyordu şimdi yogurt yiyorum bol bol.
Hamilelik agrilarim çok azaldı. Daha dinç hissediyorum. Ve Canan hocaya gerçekten güveniyorum. O kadar inatla insanları bilinçlendirdiği için de minnettarım.
Bu hafta birinirimizi takip edelim o zaman.Senden iyi haberler bekliyor olacağım bozma lütfen bu hafta ikimizde kilo verelim
Bu hafta birinirimizi takip edelim o zaman.
Ben artık gerçekten 60 olmak istiyorum.
Tamam anlaştık tatlım bu hafta düzgün bir şekilde yapıyoruz yarın ikimizin ortak başlangıcı olsun sakına bozma ii şeyler düşün zayıflayıp alacağımız kıyafetleri düşün sen şuan kaç kilosun ben tekrar başlangıca döndüm sanırım ya 65 e döndüm galiba :'(
Benim bugün ki kilom63.7 idiPapatya ilk hedefimiz 60 olmak olsun sonra benim hedefim 55 olmak sen ne düşünüyorsun bu konuda boyun filan kaç senin ideal kilon kaç
Benim bugün ki kilom63.7 idi
Boyum 165 ve ben 60 olmak istiyorum.
En son ne zaman 62 gördüm hatırlamıyorum bile
İnşallah yaAaaa görürsün canım ya bi hafta azim yapsan 62 yi görürsün zaten çok bi kilon yokmuş ki senin benimde boyum 163 ama 55 i görmek istiyorum yaaa
pazartesi yapiliyor.Sabah
1 büyük domates
1 avuç zeytin
2 salatalık
1 avuç içi kadar peynir
1 kase yoğurt
1 avuç erik
3 gunkurusu kayısı araları kaymakli
Aksam
3 köfte -kızartma degil-
1 küçük karnıyarık
1 kase yoğurt
3 lt su 1 maden suyu
Yoga dan sonra da yumurta haşlayıp yerim muhtemelen. Sonra da günü kapatırım.
Kilo bildirimi ne zaman yapılıyor arkadaşlar? Başlangıç kilom 56.500
Köfteler büyüktü zaten Kaymağı gün kurusunun içine sürmüştüm ceviz ya da yer fıstığı da koyarım. İyi fikir.pazartesi yapiliyor.
kofteyi felan canin cekiyorsa doymadiysan daha cok.da yiyebilirsin . sabah kaymagin ustune bir de ceviz koysaydin kuruyemis de olurdun .aralarda da kuruyemis yiyebilirsin . ayran içebilirsin .
kızlar nerdesiniz yahuu . ?
kızlar nerdesiniz yahuu . ?