Kuruyemıs yok kahvaldı bıde tursu ev yapımımı?Eveeeeet gelelim bugün kü menümeeeee :)
Sabah :
2 domates 2 biber 1 soğan 2 yumurta ile yapılmış menemennnnnn
8 zeytin
Kocaman peynirrrrr
3 adet olmazsa olmazım kayısıııııııııııııı
Akşam :
4 adet açılmış but tavukkkkkkkkkkk
1 kase yoğurttttttttttttt
veeeeeeeeeeee
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
acı biber turşummmmmmmmmm
ben bayıldım bu karatayaaaaaaaaaaa Helal sana CANAN HOCAAAAAAAAAAAA
Kuruyemıs yok kahvaldı bıde tursu ev yapımımı?
kizlar
ben bu aksam memelekete gidiyorum 15gun orda kalacagim .
girwbildigim kadar girecegim nete .
dietime gelince annemde tarti yok . orda tartilamam .
hafta sonu 59.8 cikinca sok olmus ve yeniden baslamistim . sabah 58.5 olmustum kizlar . devam edecegim tabii ki ama kac kg oldugumu ancak donunce gorucem . ins bi 57 olurum.
teşekür ederiz aynı şekilde bizde başarılar dileriz peki boy ve kilonuz kaç acabaMerhaba kızlar;
izin verirseniz aranıza bende katılıyorum. Ben bu kışı diyet yaparak geçirdim diyebilirim . Haftada bir mutlaka kaçamağım oldu. 6 kilo verdim ve diyeti bıraktıktan sonra gramı gramına bir ayda geri aldım dikkat ettiğim halde. Haşimato hastasıyım ve bilirsiniz zor kilo verip çabuk alınıyor. Diyetlerimde her öğün 1 dilim tam buğday ekmeği vardı. Çok kasmıyordum ama çok acıkıyordum ve hep birşeyler atıştırma ihtiyacı duyuyordum. Ve diyet yapsamda yapmasamda biraz acıkayım hemen kan şekerim düşüyordu.Verdiğim tüm kiloları geri aldıktan sonra Karatay diyeti yapan arkadaşlarla konuştum. Önce çok inandırıcı gelmedi açıkçası, çünkü ben günde iki öğünle yapamazdım. Çalışıyorum ve kahvaltımı erken yapınca akşama kadar duramam diye düşünüyordum. Sonunda 7 mayısta (cumartesi) başladım. sabahları kahvaltımı işyerine götürüyorum ve 9 da yiyorum.akşama kadarda hiç acıkmıyorum. Günde iki öğün yiyorum ara öğün hiç yok. tabi şekersiz çay içiyorum gün içinde. Umarım bu sefer işe yarar. Hepimize kolay gelsin
kararsiz kocam vazgecti. Cumartesi gidecoook :)
Boyum: 1.68annecik geçmiş olsun neden evinize geçemiyorsunuz...tatildemiisniz yoksa eşinizin
teşekür ederiz aynı şekilde bizde başarılar dileriz peki boy ve kilonuz kaç acaba
canim inşallah yememissindir.ACİL
Arkadaşlar canım nedense tatlı istiyor ne yapmam lazım sizce bana öneri verebilecek birisi var mı tatlı isteğim olunca kaçamak yapmaktan korkuyorum lütfen yardımmmmSaliha ablaaaaaaaaaaaaaaa
canim inşallah yememissindir.
normal canim gececek soyle dusun bir bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyorsun caninin cekmesi cok normal. ama yeme boyle boyle 1-2haftaya canin istemez bile .
ama canin cok istiyorsa tarcinli süt ic yemekten sonra. yani ogunde ic leptin bozulmasin. . .
canim yaa . :)Çok tşk ederim Saliha Ablacım sen geçecek diyorsan ne olursa olsun yemeyeceğim ablacım baya canım istiyor ama sabredeceğim bozmayacağım asla bende tam işten çıkıyordum msjını gördüm çok çokkkkk çokkkk teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?