Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ne güzel ya ben resmen aptallık yaptım bozdum keşke bozmasaydım ya çok pişman oldum

Rumuz: papatyada123
Başlangıç tarihi:03.04.2016
Başlangıç kg:69.1
Geçen hafta:64.8
Bu hafta:64.0
Fark:-800 gr
Toplam fark: 5.1
Beden:40
Spor:4 gün koşu bandı
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef:60 ikinci55

Kızlar 63.8 görmüştüm aslında, haftada 1 kilo sadece yağdan gidiyo, bundan eminim sıkılaştığım gözle görülür şekilde belli oluyo artık kas kaybı yok spor yapıyorum su kaybı yok su içiyorum cok şükür buna şükür

Ben son iki ayda cok almıştım. Bir arkadasım son aylarda ekmekten falan keserek daha az aldı. Yani 7. Aya kadar 12 son iki ayda 4 kilo aldı.

Ben son iki ayda cok almıştım. Bir arkadasım son aylarda ekmekten falan keserek daha az aldı. Yani 7. Aya kadar 12 son iki ayda 4 kilo aldı.
Aksine bu ara bende hamurişine çok düşkün oldum. Bugünden itibaren azaltıyımda daha az alıyım bari. Yürürken nefesim tıkanıyor. Hiç bu kiloya çıkmamıştım. Eşimde zayıf. Doğum sonrası incelme şarttır

Eş zayıfsa şartı bırakın bence kesin zayıflamalısınız o durumu bende kiloluyken yaşadığım için anlıyorum belki eşiniz sorun etmez ama dışardan bakıldığında hoş durmuyor bence kadın dediğin eşinin yanında fit bakımlı olmalı bende haftasonu bozdum karatayı bugün tekrardan başladım bozmak yok aslında full doyuyorsun neyime bozduysam

Sadece sabah akşam yiyorsunuz anladığım kadarıyla. Ve meyve sadece sabahları mı?

Evet sabah akşam yiyoruz sabah yedikten sonra amaç 5 saat açlık yaşayıp leptin hormonunun salğılanmasını sağlamak kitap internette var isterseniz internet adresini atayım özelden size oradan indirip okuyun bi çok sağlıklı bir diyet inanın o kadar doyuyorsunuz ki açlık hiç hissetmiyorsunuz :)

merhaba kızlar
bu hafta maalesef cenaze dolayısıyla bozdum diyeti. 500 gram almışım.
karatay tam uyulduğu zaman kilo verdiren, ancak kaçamağı affetmeyen bir diyet...

Ayyyy seninle aynı durumdayız ama tam anlamıyla yapıldığında full doyuran ve süper kilo verdiren bir diyet

Ayyyy seninle aynı durumdayız ama tam anlamıyla yapıldığında full doyuran ve süper kilo verdiren bir diyet
kesinlikle. kaçamağı affetmiyor.
ben sadece sporda istikrar kazanabildim. onu hiç bırkamıyorum.
bu hafta daha dikkatli olmaya özen göstereceğim. gerçi şehir dışında olacağız ama. bakalım artık.

kesinlikle. kaçamağı affetmiyor.
ben sadece sporda istikrar kazanabildim. onu hiç bırkamıyorum.
bu hafta daha dikkatli olmaya özen göstereceğim. gerçi şehir dışında olacağız ama. bakalım artık.

Başınız sağolsun canım öncelikle. Aslında bu haftasonu yaptığım kaçamaklardaki en büyük hatamı anladım ki aslında dışarda bile olsak yiyebileceğimiz çok güzel şeyler var diğer insanlar gibi herşeylerden yiyebiliyoruz et tavuk ızgara oooo aslında hata oranınıda sıfıra düşüren bir beslenme şekli berabercene bu haftayı en güzel şekilde geçirelim bence arkadaşım :)

Sizin de çok iyi maşallah. Hiç kaçamak yapmadım, iki öğün yedim. Ayrıca ben meyvede yemedim hiç. tam şeker diyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…