• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Eveeeeet gelelim bugün kü menümeeeee :)

Sabah :
2 domates 2 biber 1 soğan 2 yumurta ile yapılmış menemennnnnn
8 zeytin
Kocaman peynirrrrr
3 adet olmazsa olmazım kayısıııııııııııııı :KK70:

Akşam :

4 adet açılmış but tavukkkkkkkkkkk
1 kase yoğurttttttttttttt
veeeeeeeeeeee
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
acı biber turşummmmmmmmmm :KK70:

ben bayıldım bu karatayaaaaaaaaaaa Helal sana CANAN HOCAAAAAAAAAAAA :p
Kuruyemıs yok kahvaldı bıde tursu ev yapımımı?

Bende öyle bi dönem oldu 2 haftadan fazla kilo veremedim cok dikkat edip spor yaptıgım halde Bu yüzden Karatay tarzı beslenmeyi daha ciddiye almaya başladım. Tabi son zamanlarda spor yapamıyorum bebeğim hasta olduğu ve sınava az kaldığı için

Hiç problem değil kilo verip vermemem benim tabi ki de duraksama dönemi yaşayabilirim yeterki doyarak sağlıklı bir diyet yaptığımı bileyim yanlışlarla dolu hayatımı sürdürmek istemiyorum. Artık ver al ver al kilo durumlarından çok sıkıldım bu yüzden de sağlıklı yapıp bir daha almamak istiyorum.

kizlar:spor:
ben bu aksam memelekete gidiyorum 15gun orda kalacagim .

girwbildigim kadar girecegim nete .

dietime gelince annemde tarti yok . orda tartilamam .

hafta sonu 59.8 cikinca sok olmus ve yeniden baslamistim . sabah 58.5 olmustum kizlar . devam edecegim tabii ki ama kac kg oldugumu ancak donunce gorucem . ins bi 57 olurum. :süslü:

Merhaba kızlar;
izin verirseniz aranıza bende katılıyorum. Ben bu kışı diyet yaparak geçirdim diyebilirim . Haftada bir mutlaka kaçamağım oldu. 6 kilo verdim ve diyeti bıraktıktan sonra gramı gramına bir ayda geri aldım dikkat ettiğim halde. Haşimato hastasıyım ve bilirsiniz zor kilo verip çabuk alınıyor. Diyetlerimde her öğün 1 dilim tam buğday ekmeği vardı. Çok kasmıyordum ama çok acıkıyordum ve hep birşeyler atıştırma ihtiyacı duyuyordum. Ve diyet yapsamda yapmasamda biraz acıkayım hemen kan şekerim düşüyordu.Verdiğim tüm kiloları geri aldıktan sonra Karatay diyeti yapan arkadaşlarla konuştum. Önce çok inandırıcı gelmedi açıkçası, çünkü ben günde iki öğünle yapamazdım. Çalışıyorum ve kahvaltımı erken yapınca akşama kadar duramam diye düşünüyordum. Sonunda 7 mayısta (cumartesi) başladım. sabahları kahvaltımı işyerine götürüyorum ve 9 da yiyorum.akşama kadarda hiç acıkmıyorum. Günde iki öğün yiyorum ara öğün hiç yok. tabi şekersiz çay içiyorum gün içinde. Umarım bu sefer işe yarar. Hepimize kolay gelsin

kizlar:spor:
ben bu aksam memelekete gidiyorum 15gun orda kalacagim .

girwbildigim kadar girecegim nete .

dietime gelince annemde tarti yok . orda tartilamam .

hafta sonu 59.8 cikinca sok olmus ve yeniden baslamistim . sabah 58.5 olmustum kizlar . devam edecegim tabii ki ama kac kg oldugumu ancak donunce gorucem . ins bi 57 olurum. :süslü:

Hayırlı yolculuklarrrrrrrrrrrrr :)

annecik geçmiş olsun neden evinize geçemiyorsunuz...tatildemiisniz yoksa eşinizin
Merhaba kızlar;
izin verirseniz aranıza bende katılıyorum. Ben bu kışı diyet yaparak geçirdim diyebilirim . Haftada bir mutlaka kaçamağım oldu. 6 kilo verdim ve diyeti bıraktıktan sonra gramı gramına bir ayda geri aldım dikkat ettiğim halde. Haşimato hastasıyım ve bilirsiniz zor kilo verip çabuk alınıyor. Diyetlerimde her öğün 1 dilim tam buğday ekmeği vardı. Çok kasmıyordum ama çok acıkıyordum ve hep birşeyler atıştırma ihtiyacı duyuyordum. Ve diyet yapsamda yapmasamda biraz acıkayım hemen kan şekerim düşüyordu.Verdiğim tüm kiloları geri aldıktan sonra Karatay diyeti yapan arkadaşlarla konuştum. Önce çok inandırıcı gelmedi açıkçası, çünkü ben günde iki öğünle yapamazdım. Çalışıyorum ve kahvaltımı erken yapınca akşama kadar duramam diye düşünüyordum. Sonunda 7 mayısta (cumartesi) başladım. sabahları kahvaltımı işyerine götürüyorum ve 9 da yiyorum.akşama kadarda hiç acıkmıyorum. Günde iki öğün yiyorum ara öğün hiç yok. tabi şekersiz çay içiyorum gün içinde. Umarım bu sefer işe yarar. Hepimize kolay gelsin
teşekür ederiz aynı şekilde bizde başarılar dileriz peki boy ve kilonuz kaç acaba

Ben evimde olmak istiyorum ancak eşim gezmeye çok düşkün elinden gelse sürekli gezecek bilmiyorum ne Zaman geçerim evime çok yoruldum Cidde'n ya artık evlendiğimden beri bir duramadım düzgün evimde doğum da buna dahil

ACİL :(

Arkadaşlar canım nedense tatlı istiyor ne yapmam lazım sizce bana öneri verebilecek birisi var mı tatlı isteğim olunca kaçamak yapmaktan korkuyorum lütfen yardımmmm :( Saliha ablaaaaaaaaaaaaaaa :(

ACİL :KK43:

Arkadaşlar canım nedense tatlı istiyor ne yapmam lazım sizce bana öneri verebilecek birisi var mı tatlı isteğim olunca kaçamak yapmaktan korkuyorum lütfen yardımmmm :KK43: Saliha ablaaaaaaaaaaaaaaa :KK43:
canim inşallah yememissindir.
normal canim gececek soyle dusun bir bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyorsun caninin cekmesi cok normal. ama yeme boyle boyle 1-2haftaya canin istemez bile .

ama canin cok istiyorsa tarcinli süt ic yemekten sonra. yani ogunde ic leptin bozulmasin. . .

canim inşallah yememissindir.
normal canim gececek soyle dusun bir bağımlılıktan kurtulmaya çalışıyorsun caninin cekmesi cok normal. ama yeme boyle boyle 1-2haftaya canin istemez bile .

ama canin cok istiyorsa tarcinli süt ic yemekten sonra. yani ogunde ic leptin bozulmasin. . .

Çok tşk ederim Saliha Ablacım sen geçecek diyorsan ne olursa olsun yemeyeceğim ablacım baya canım istiyor ama sabredeceğim bozmayacağım asla bende tam işten çıkıyordum msjını gördüm çok çokkkkk çokkkk teşekkür ederim :o

Çok tşk ederim Saliha Ablacım sen geçecek diyorsan ne olursa olsun yemeyeceğim ablacım baya canım istiyor ama sabredeceğim bozmayacağım asla bende tam işten çıkıyordum msjını gördüm çok çokkkkk çokkkk teşekkür ederim :eek:
canim yaa . :)
sabahları gun kurusuna kaymak sur boyle bol bol icine de ceviz koy cayla cok iyi gidiyo. ayni pasta gibinoluo ki bnce pastadan da lezzetli oluyo. :)

bazi sabahlar da muza kakao dok biraz findik kir findiga batir o da pasta gibin oluyo.

ama tarcinli süt icersen canin istemez. yavas yavas gececek .

Karatayin bas kismi kesinlikle irade . :sampiyon:

Karatay mutfagı kıtabından:

SÜTLÜ İNCİR TATLISI

Malzeme

İstenilen miktarda kuru incir

Her incir için 1 adet ceviz içi

Süt

Hazırlama

1. Cevizleri iri iri parçalayın. Sapını kestiğiniz incirleri kapaklı cam bir kaba dizin.
  2. Üzerine kaynar süt dökülüp, incirler yumuşayıncaya kadar bekletin. Yumuşayan incirleri parmak yardımı ile sap kısmından oyun, içine cevizleri yerleştirin. Oda ısısında bir gece (süt katılaşıncaya dek) bekletin ve servis edin.
CEVİZLİ KAYISI TATLISI

Dört mevsim yapılabilir.

Malzeme

İstenilen miktarda gün kurusu kayısı

Her kayısı için 1 adet ceviz içi (bütün şekilde kırılmış, ikiye ayrılmış)

Oda sıcaklığında su

Hazırlama

1. Kayısıları bir gece önceden yıkayın, cam bir kâsede üzerini örtecek miktarda su ile ıslatın ve buzdolabına kaldırın.
  2. Ertesi sabah yumuşamış kayısıları sudan alın, yarık kısımlarını hafif açıp içine cevizlerin yarısını koyun ve bir servis tabağına yerleştirin.
  3. Kalan yarım ceviz içlerini de havanda iyice dövüp, kayısıların üzerine serpin ve servis edin.

Back