Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlangıç tarihi: 06.05.2016
Başlangıç kilo:62.5
Gecen haftakilo:62.3
Simdiki kilo:60.9
Fark:-1.400gram
Spor:5 gun leslie 2 mile yuruyus 2 defa 10 dk karin hareketleri
uzun zaman sonra gitti cok sukur tabi regl olmanin etkisi de var:)
arzu çok tebrik ederim çok iyi vermişsinRumuz:arzucuk25
Başlangıç tarihi:18.04.2016
Başlangıç kg:78.800
Geçen hafta:75.700
Bu hafta:74.500
Fark:-1.200
Toplam fark:4.300
Spor:yuruyus
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 70 ikinci 65
Tebrik ederim. Ben spor emzirme ve regl ile 1.4 verebildim. Hiç kaçamak yaptınız mıBaşlangıç tarihi: 07.05.2016
Başlangıç kilo:72.0
Gecen haftakilo:72.0
Simdiki kilo:70.2
Fark:-1.800gram
Spor:yok
Ben son iki ayda cok almıştım. Bir arkadasım son aylarda ekmekten falan keserek daha az aldı. Yani 7. Aya kadar 12 son iki ayda 4 kilo aldı.Karatay diyeti bana da mantıklı geliyor. hiç yapmadım. Şuan hamileyim. 12 kilo aldım. Daha 2 ayım var doğuma. Çok ağır hissediyorum kendimi. Zaten kiloluydum. Şuan 80 kiloyum. Boy 164. Yaş 27. Hayırlısıyla doğum sonrası sizlerleyim inş.
Aksine bu ara bende hamurişine çok düşkün oldum. Bugünden itibaren azaltıyımda daha az alıyım bari. Yürürken nefesim tıkanıyor. Hiç bu kiloya çıkmamıştım. Eşimde zayıf. Doğum sonrası incelme şarttırBen son iki ayda cok almıştım. Bir arkadasım son aylarda ekmekten falan keserek daha az aldı. Yani 7. Aya kadar 12 son iki ayda 4 kilo aldı.
Aksine bu ara bende hamurişine çok düşkün oldum. Bugünden itibaren azaltıyımda daha az alıyım bari. Yürürken nefesim tıkanıyor. Hiç bu kiloya çıkmamıştım. Eşimde zayıf. Doğum sonrası incelme şarttır
Sadece sabah akşam yiyorsunuz anladığım kadarıyla. Ve meyve sadece sabahları mı?Eş zayıfsa şartı bırakın bence kesin zayıflamalısınız o durumu bende kiloluyken yaşadığım için anlıyorum belki eşiniz sorun etmez ama dışardan bakıldığında hoş durmuyor bence kadın dediğin eşinin yanında fit bakımlı olmalı bende haftasonu bozdum karatayı bugün tekrardan başladım bozmak yok aslında full doyuyorsun neyime bozduysam
merhaba kızlar
bu hafta maalesef cenaze dolayısıyla bozdum diyeti. 500 gram almışım.
karatay tam uyulduğu zaman kilo verdiren, ancak kaçamağı affetmeyen bir diyet...
kesinlikle. kaçamağı affetmiyor.Ayyyy seninle aynı durumdayız ama tam anlamıyla yapıldığında full doyuran ve süper kilo verdiren bir diyet
kesinlikle. kaçamağı affetmiyor.
ben sadece sporda istikrar kazanabildim. onu hiç bırkamıyorum.
bu hafta daha dikkatli olmaya özen göstereceğim. gerçi şehir dışında olacağız ama. bakalım artık.