- 14 Ekim 2015
- 211
- 340
- 33
Ben ayda 1.5 KG a razıyım. Ama sadece sabah 1 dilim tam buğday ekmek yesek başka hiç bıkmadan nasıl olur. Herşey harfiyyen uygun olsa.6 kg vermek icin en az1ay tamamen karatay yapman lazım . belki ilk hafta odemin coksa 2-3kg gider ama normal sartlarda haftalik 1,5 kg gidiyo .
Ben ayda 1.5 KG a razıyım. Ama sadece sabah 1 dilim tam buğday ekmek yesek başka hiç bıkmadan nasıl olur. Herşey harfiyyen uygun olsa.
Aynen bir dilim tam buğday ekmek yesek başka hiç bozmasak. Ayda 1.5 kiloya razıyımCanim evet biraz ac kalsan da olur aksamlari, yer fistigini oglen ye sabah ye. Her gun menunde aksamlari yiyorsun ben de fark ettim.
Ay ben de sabahlari 1 dilim ekmegi yemeden olamiyorum.
bir dilim mi tok tutacak ki ? :)Aynen bir dilim tam buğday ekmek yesek başka hiç bozmasak. Ayda 1.5 kiloya razıyım
evet canim kusuyor , midesi bulaniyordu . yemek yemek istegi gitmisti . idrar rengi koyulasmisti. enfeksiyon yapiyor iste . bulanti ve kusma ayni anda olunca korkmak lazim .Oda kusuyor mu idi aa ilk defa duydum
Sabaha karşı tuvaletten çıkamaz oldum afedersiniz dehşet ishal olmuşum çıkmamıyorum tuvaletten bakalım ne olacakevet canim kusuyor , midesi bulaniyordu . yemek yemek istegi gitmisti . idrar rengi koyulasmisti. enfeksiyon yapiyor iste . bulanti ve kusma ayni anda olunca korkmak lazim .
kizim da 2 yasinda hasta olmustu idrar yolu enfeksiyonu cikti dr demisti enfeksiyon kusturuyor demisti . bakteriler .
Yok o bir dilimi yemezsem yumurta yiyemiyorum. Şu an iki yumurta kırdım. Ekmeksiz gitmiyor. Milim milim ekmek yesem gider. Ama yemiyorum şuan. Ben de öğretmenim i. Dört ayda 6- kilo versem yeter .bir dilim mi tok tutacak ki ? :)
yemeyin bakin daha mutlu olursunuz.
Ayda 4 eder. Ayda 2 bile yeterValla ben haftada 1 kilo versem yeter yanii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?