Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Eveeeeet gelelim bugün kü menümeeeee :)

Sabah :
2 domates 2 biber 1 soğan 2 yumurta ile yapılmış menemennnnnn
8 zeytin
Kocaman peynirrrrr
3 adet olmazsa olmazım kayısıııııııııııııı

Akşam :

4 adet açılmış but tavukkkkkkkkkkk
1 kase yoğurttttttttttttt
veeeeeeeeeeee
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
acı biber turşummmmmmmmmm

ben bayıldım bu karatayaaaaaaaaaaa Helal sana CANAN HOCAAAAAAAAAAAA

Ben ayda 1.5 KG a razıyım. Ama sadece sabah 1 dilim tam buğday ekmek yesek başka hiç bıkmadan nasıl olur. Herşey harfiyyen uygun olsa.

Bence hiç kuşku yapma kendine ekmek yemeden de çok rahat bir şekilde doyabiliyorsun yiyeceğin çok fazla sınırsız şey var ben bugün mesela menemen yaptım kahvaltıma 2 domates 2 biber 1 soğan 2 yumurta normalden fazla yiyorum ama doyuyorum aç kalmıyorum beynime açlık sinyalinin gitmesine izin vermiyorum. Ekmek olayına hiç girme derim Canan hoca bilimsel bir şekilde zaten tüm açıklamalarını yapmış.

Dün yazamadım. Dünkü menüm:
Sabah: yumurta salatalık semizotu zeytin peynir fındık hummana stil tee
Öğlen: bir kupa sütlü Türk kahvesi fındık
Aksam: 4 tane tavuk baget salata yoğurt

Bugün ise sabah aynı menü:) sabahları pek değişmiyor

Bu arada annecik gecmiş olsun ikinize de..

Oda kusuyor mu idi aa ilk defa duydum
evet canim kusuyor , midesi bulaniyordu . yemek yemek istegi gitmisti . idrar rengi koyulasmisti. enfeksiyon yapiyor iste . bulanti ve kusma ayni anda olunca korkmak lazim .

kizim da 2 yasinda hasta olmustu idrar yolu enfeksiyonu cikti dr demisti enfeksiyon kusturuyor demisti . bakteriler .

Sabaha karşı tuvaletten çıkamaz oldum afedersiniz dehşet ishal olmuşum çıkmamıyorum tuvaletten bakalım ne olacak

Evet ekmek yemedim. Kahvaltımı yaptım. Mutluyum. Ekmek sevmem ama sırf yiyebilmek için olsun demiştim. Ama yemedim. Ekmek aramayız biz ailecek. Hatta çoğu zaman evde olmaz bile. Ama kahvaltıda BŞR dilim diyerek artık sayıklamayacağım İŞALLAH. Hatta komşularda bazen ekmek olmazsa bana istemeye gelmezler. Onlarda ekmek olmaz derler.
Ben sevmediğim halde böyle. Ekmekseverleri düşünemiyorum.
Yılmak yok başaracağız.
Karatay diyeti bir mucize.

Benim hedefim Bayrama kadar verebilmek doğum kilolarını. Tabi sonra evlendiğim kiloya doğru gitmek yani 49 Ama eşim o kilomdan pek memnun değildi

Arkadaslar siz cok yanlis dusunuyosunuz gunde sukadar vereyim haftada bukadar veririm bu sekilde dusurseniz olmaZ duraksama donemi var ben gecen hafta sifir kacamak yaptim ama sadece 100gramm verdim ama ilk hafta 2.5kilo verdim yano kendinizi bu sekilde sartlandirmayin veremediginiz zaman husrana ugrarsiniz siz kacamaksiz yapin sabirli olun karatayla her turlu veril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…