• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok tşk ederim onu da deneyeyim bi Saliha Ablacım iyi ki varsın <3

Sayende diyebilirim Saliha Ablacım yazdığın msjları okumak çok iyi geldi motive konusunda :) açlıkla göz açlığının arasındaki farkı Canan Hocamızın sayesinde öğrenmiş oldum.
Bu diyetle düzelir mutlaka.. Yeni başladıysan bir kaç güne farkı görürsün ..

Sakın bırakma görüceksin bak düzelicek :))

Ayyy inşallah ya şöyle kilolarımızda pıtır pıtır gitse varyaaaa işte o zaman aslaaaaa kaçamaksız bir diyet haline gelir benim için :D haftada 1 kilo ideal benim için 65,5 tum wc çıkamadığım halde hedefim 55 çok fazla bir hedef aralığım olmadığı için hafta da 1 küsür ideal sanırım :) siz yeni mi başladınız ozlem eda

İnşaallah dediğiniz gibi gider pıtır pıtır :)))) Ben daha önce karatayla 9 kilo vermiştim, kalıcı olmuştu almamıştım, o süreçte farklılıkları çok iyi gördüm, vücudum sanki yeniden doğmuş gibiydi, sonrasında da birebir olmasa da uygulamaya çalıştım sağlık için ama sonra hamilelik, bebek emmedi süt olmadı derken gece kalkıp birkaç kere atıştırmalar, sık sık yemeler vs baya kilo aldım.. Bir kaç aydır dikkat ediyorum 5 kilo kadar verdim ama tam yapamıyorum.. Sizin uygulamalarınız beni de motive ediyor.. Dünden beri takip ediyorum burayı..

İnşaallah dediğiniz gibi gider pıtır pıtır :)))) Ben daha önce karatayla 9 kilo vermiştim, kalıcı olmuştu almamıştım, o süreçte farklılıkları çok iyi gördüm, vücudum sanki yeniden doğmuş gibiydi, sonrasında da birebir olmasa da uygulamaya çalıştım sağlık için ama sonra hamilelik, bebek emmedi süt olmadı derken gece kalkıp birkaç kere atıştırmalar, sık sık yemeler vs baya kilo aldım.. Bir kaç aydır dikkat ediyorum 5 kilo kadar verdim ama tam yapamıyorum.. Sizin uygulamalarınız beni de motive ediyor.. Dünden beri takip ediyorum burayı..

Bence el ele verip destek olarak birbirimize başarabiliriz motive olalım bakın yaz geliyor millet her istediğini giyerken ben üzerime gömlek giyip aman kalçam çıkmasın aman şuram çıkmasın diye hırka almak istemiyorum daha önceden de yapmışsınız zaten sadece biraz desteğe ihtiyacınız var galiba :) oda bendeeee ve buradaki kişilerde var :) her daim yardım edebilirim bu konuda :)

Bence el ele verip destek olarak birbirimize başarabiliriz motive olalım bakın yaz geliyor millet her istediğini giyerken ben üzerime gömlek giyip aman kalçam çıkmasın aman şuram çıkmasın diye hırka almak istemiyorum daha önceden de yapmışsınız zaten sadece biraz desteğe ihtiyacınız var galiba :) oda bendeeee ve buradaki kişilerde var :) her daim yardım edebilirim bu konuda :)
Teşekkürler inşaallah :))

sabah: 10.30 ada
2 yumurta tereyağlı
biber domates salatalık
ceviz ve fınfık
peynir
zeytin

öğlen :14:45 te
bir kase kçük salata
bir kase ezogelin

akşam:19 da
dünen kalan mercimek köftesi
ve kabak yanına yoğurt

su 1.5 a tamamlanacak
spor:100 dk yürüyüş

tabi ki yok . tavugum derilerini de yiyebilirsiniz .
ben 31 yasindayim ama :) siz kac yasindasiniz . abla demeseniz de olur .:)

aksam 3 tabak türlü 2 kase cacik.

hosgeldiniz . hayirli olsun
super ya . karatay bir harika degil mi. herkese karatayi anlatasim.var insanlari gorurum kilolu diyorum bunun caresi cok kolay ama.ayip olur die diyemiyirum parkta bi kadin var kilolari yuzunden psikolojisi bozulmus biri anlatti keske muhabbet kurabilsem de o da istedigi kiloya gelse.

Ne çok mesaj olmuş kızlar nasılsınız hiç yazamadım kızım hasta oldu geçti ben çok kötü oldum ya afedersiniz kusmak tan Can'ım çıktı hiç birşey yiyemiyoruz kızlar ya ne yapacağım bilmiyorum valla sürekli hava değişimi çarptı sanırım ya

Ne çok mesaj olmuş kızlar nasılsınız hiç yazamadım kızım hasta oldu geçti ben çok kötü oldum ya afedersiniz kusmak tan Can'ım çıktı hiç birşey yiyemiyoruz kızlar ya ne yapacağım bilmiyorum valla sürekli hava değişimi çarptı sanırım ya
evine geldin mi bari ?
cok gecmis olsun.
yediginiz mi dokundu yoksa ?

Çok çok sağol salihacım Yok canım ya daha İstanbul'da yım evine ne Zaman geçeceğim bilmiyorum bilmiyorum ki üşütme gibi geldi bana ama anlamadım ki
cok gecmis olsun .
kardesim de hastalandi . ayni sizin gibi . artik edemedi drye gitti . idrar yolu enfeksiyonu cikmis .

tabi ki yok . tavugum derilerini de yiyebilirsiniz .
ben 31 yasindayim ama :) siz kac yasindasiniz . abla demeseniz de olur .:)

aksam 3 tabak türlü 2 kase cacik.

Ne kadar da iyisiniz ya her soruma cevap alıyorum :) Benim yaşım 23 evliyim çocuğum yok 1,5 senelik. Çalışıyorum o yüzden sadece pazartesi cuma günleri burada sizinle olacağım :) Siz ne derseniz onu derim ben ama yaş farkı olduğu için kardeşiniz sayabilirsiniz beni :P -------

Bu arada sabah tartıldımmm. Dün kayısı çayı içmiştim 3 kupa işe yaradı wc çıktım karataya başladığımda 65,5 düm bu sabah 64,9 :) süper vallahi çok hoşuma gitti açıkçası ben 62,8 kilolarına kadar düştüm gördüm bu rakamları ama aç kalarak düştüğüm için tekrar hooooop geri geldi sabah kilo verdiğimi görünce o kadar motive oldum ki anlatamam size doyarak zayıflamak diye buna denir. Ben her gün tartılmayı 62,8 kilosunu aşağı geçtiğim anda bırakacağım haftada 1 tartılacağım ama şuan da bırakamam diyetin faydalarını görmek istiyorum. :) Herkese herkese tavsiye ediyorum.

Başlangıç : 65,5
1. Gün : 64,9

Cumartesi pazar buraya giremeyeceğim asla kimse diyeti bıraktığımı filan düşünmesin pazartesi sabah buradayım :D

Back