• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben daha yemedim ama kahvaltımı 9:30 veya 10 da sabah kahvaltısını yapacağım :)
kahvaltı için de cok beklemek iyi degil. açıkma olmadan kahvaltı yapmak lazim.

esilay23 esilay23 canim zeytini doyana kadar yiyoruz. 10-15 tane.

ramazanda 1avuc ici kadar pide hem sahurda hem iftarda serbest ama ideal kiloda olanlara ya da vermesi gereken cok kilosu olmayanlara . canan hoca pideye ekmek kadar mesafeli değil. ama iste dusunun 1avuc ici kadar mesafeli degil .

arzu sigara da leptini engelliyor arzuuuuuuu . biliyorsun degil mi? :110:

Saliha Hanımcım teşekkür ederimmm :) yok yok mrk etmeyin acıkma hissim olmamıştı öyle yedim karataya başlayacağım diye akşam pilav nohut yedim de :D dayanamam diye sabah geç saate kadar ondan :P yedim kahvaltımı ooooh süper doydummmmm :)

Arkadaşlar benim de bugün kü menüm :)

Sabah :

3 yumurta omlet
peynir
zeytin
maydanoz
dereotu
3 kayısı
fındık

Akşam :

Nohut
Çiğ kırmızı pancarlı yoğurt içine nane ve keten tohumu katıcam onu yiyeceğim.

Bende bugün başlayacağımı bildiğim için akşam pilav nohut çorba yedim sabah 9:30 a 10:00 a kadar acıkmamak için 65,5 ile başladım wc sorunum var çıkamıyorum çıkmamış halim 65,5 napıcam bilmiyorum :KK43: ama o kadar heyecanlıyım ki karataya başladığım için çok mutluyum çoooooook :) TEŞEKKÜRLER CANAN KARATAY.
boyunuz kaç acaba

boyunuz kaç acaba

Boyum 1,63 Esilay Hanım :) ama daha önceden çok sağlıksız diyetler yaptım doyma kelimesi ne bilmezdim yani dukan diyetini denedim atak evresinde kilo vermem gerekirken ben kilo aldım en sonunda karatay diyetini buldum umarım kilo almam hiç kaçamak yapmayacağım Allah ın izniyle :) her gün tartılıp not alacağım kilomu.

Boyum 1,63 Esilay Hanım :) ama daha önceden çok sağlıksız diyetler yaptım doyma kelimesi ne bilmezdim yani dukan diyetini denedim atak evresinde kilo vermem gerekirken ben kilo aldım en sonunda karatay diyetini buldum umarım kilo almam hiç kaçamak yapmayacağım Allah ın izniyle :) her gün tartılıp not alacağım kilomu.
Hergün tartılmak kilo vermenizi engeller.. En sık haftada 1 gün tartılın diyor uzmanlar.. Canan hoca da öyle der.. :)

10.30 kahvaltı yaptım 4 saat doldu yarım saat sonra yemekyesem olurmu

Toplam 4.30 dk tamamlanacak 30 dk eksik olması çok mu büyük sorun anlayamadım ama kendimi çok aç hissediyorum
ayfer ac hissedince saati bekleme gulum ye .

4 bucuk saat gecmisse yarim saat leptin salgilanmistir.

5 saat dolmadan acikman kahvaltıda az yedigin anlamina geliyor.

Saliha kardeşim canan hocanın kitabında yazan ara öğünler leptin salgılanmasına engel olmuyor demi?
Leptine engel ve engel olmayan durumları açıklayabilir misin..

Slm bugun sabah tek yumurta yiyince dort saat dolmadan acikmaya basladim hemen bir ayran yaptim ictim yemegimde pisiyodu baktim biraz sonra yine basladi aclik 3tane erik 2kiraz attim agzima sonra yemegim pistimi diye tadina baktim saat 15:15yemegimi yedim birden yedin ondanmi actim ondanmi hasat oldum gozlerim kapaniyo resmen uzaniyorum uyumamak icin kendimi zor tutuyorum

canım en az 5 saat TOK hissetmeliyiz. dis fircalama sigara icme sakiz cigneme dahi leptini bozar. cigneme harekti yasak. sadece ayran o da acikma hissi olursa iciyoruz. . cay kahve bitki cayi serbest. aslinda cok basit

canan hoca kitabini biraz da hayat sekli olarak hazirlamis . onu da devamli uygularasak hayat sekli degistigi icin elbette zayiflariz. ama 2ogunle hizlandiriyoruz.

Saliha ablacım ben süperim yaaaa açlık hissi hiç yok sabah 3 yumurtadan omlet yapmıştım ya :D işe yaradı sanırım kocaman bir peynir 8 tane zeytin 3 kayısı 1 domates 1 salatalık fındık maydanoz dereotu ooooh açlık hissi önceden olsa hemen gelirdi şimdi çok iyiyim yaaaa :)

Yarın ki menümü hayal ediyorum ooooh çok sevdim ben bu diyeti sağlıklı yaşama şekli diye buna denir gerçekten az yiyip sık sık yemek hiç te tok tutan birşey değilmiş o zaman ekmek bile yiyordum ama hiiiiç doymuyordum doymuş gibi yapıyordum ama şuanda ekmek yemediğim halde çok iyiyim. ------------------ Saliha ablacım ben wc çıkma sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kayısı filan hepsini denedim ben kayısıyı suda bile beklettim ama işe yaramadı bu diyete başlamadan önce meyve posalı şeyler yiyin dediler onuda yaptım yine faydası olmadı günlük 3 lt su içmeme ragmen napıcam bana yardım eder misiniz :(

Yarın ki menümü hayal ediyorum ooooh çok sevdim ben bu diyeti sağlıklı yaşama şekli diye buna denir gerçekten az yiyip sık sık yemek hiç te tok tutan birşey değilmiş o zaman ekmek bile yiyordum ama hiiiiç doymuyordum doymuş gibi yapıyordum ama şuanda ekmek yemediğim halde çok iyiyim. ------------------ Saliha ablacım ben wc çıkma sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kayısı filan hepsini denedim ben kayısıyı suda bile beklettim ama işe yaramadı bu diyete başlamadan önce meyve posalı şeyler yiyin dediler onuda yaptım yine faydası olmadı günlük 3 lt su içmeme ragmen napıcam bana yardım eder misiniz :KK43:
benim böyle bi sikntim olmamisti .
yagi artirabilirisiniz sabah kahvaltı ile beraber zeytinyagi icebiliriniz bence zeytinyagi icmek iyi gelebilir
masallah ya .

Çok tşk ederim onu da deneyeyim bi Saliha Ablacım iyi ki varsın <3

Sayende diyebilirim Saliha Ablacım yazdığın msjları okumak çok iyi geldi motive konusunda :) açlıkla göz açlığının arasındaki farkı Canan Hocamızın sayesinde öğrenmiş oldum.

canım en az 5 saat TOK hissetmeliyiz. dis fircalama sigara icme sakiz cigneme dahi leptini bozar. cigneme harekti yasak. sadece ayran o da acikma hissi olursa iciyoruz. . cay kahve bitki cayi serbest. aslinda cok basit

canan hoca kitabini biraz da hayat sekli olarak hazirlamis . onu da devamli uygularasak hayat sekli degistigi icin elbette zayiflariz. ama 2ogunle hizlandiriyoruz.

Evet anladım teşekkürler..

Back