yaparsın sen anamEvet sen evde degilsin demi daha herzamankinde tartilmak cok onemli ben tarti gunu milleti fitik ediyim esim kayinvalidem hepsini tek tek tartiyo birini tartiyon ben cikiyom digerini tartiyorum ben cikaiyorum isyan ediyolar
evett . :)Baci senin memleket tokatti demi allahim izmiri yanlis soyledim geri bi kizi istedigi memlekete yolla sen ona bir vesile cikar allahim nereyi istiyisa orayi nasip eule
Ahahhaha aynrn walla napiyim bacim bende biraz takintiliyim iste acaba yanlimi tarti soylemi boykemiyaparsın sen anam
Hiç ara verme bazen duraklamalar oluyor.sakın yılma kilolar gidecek.yürüyüş yap.ben ne kadar çok yürüyüş yaparsam o kadar iyi kilo veriyorum.Acaba arami vermek gerekiyor arada.
Nezaman vermiştin 6kg canim.ara verdinmi zaten anlayamadim burz açarnısın
Deryapelin hsg oyle oluyo ozguven tavan yapiyo neguzel sen kac kilo verdinZayıflayınca kendime güvenim geldi çok mutluyum.artık bende mağazalara özgüvenle giriyorum.istediğim kıyafetlere rahatça sığıyorum yuppiii.önümde bir engel var oda dişlerim onları da yaptırınca dahada mutlu olacağım inşallah.perşembeye dişçi randevum var.hadi bakalım benim için hayırlı olur inşallah.
Ama boyle dusunme bu isi kendine iskence haline cevirirsen hic cekilmez eger yuruyus sevmiyosan farkli bisey yapKendi istediği ile olmayan gezmeler o kadar zor ki
Can'ım yürüyüş değil ki ev gezmesi avm alışveriş merkezi gezmek bunlar çok sinir bozucuAma boyle dusunme bu isi kendine iskence haline cevirirsen hic cekilmez eger yuruyus sevmiyosan farkli bisey yap
akşam yemeği ne kadar erken olursa o kadar iyi.daha cok leptin salgilanir.Çok geç kaldım ama menümü paylaşayım yinede
Sabah:10.30 da 2 yumurta tereyağlı
Salatalık dometes
Peynir zeytin 7 ceviz
Akşam 19.45 1 tabak etli yeşil fasulye ..salata
Ben çok mu akşam yemeği saatine geç kaldım bu çok mu önemli
İkinci sorum eşimin teyzesindeydim fasulyeyi normal ayciçeği ile yapmıştı zeytinyağı yok muş bu vucut için nasık oldu mecburen yedim yağ olayına ne kadar dikkat etmeliyiz evde kesinlikle tereyağ zeytinyağ kullanıyorum
Spor :yok
Su:1 lt
Peki bu ev gezmelerine gidince kacamaklar oluyomu????Can'ım yürüyüş değil ki ev gezmesi avm alışveriş merkezi gezmek bunlar çok sinir bozucu
Bende oyle canim karatay arkadasligimiz hayirli olsunArzu ben de 24 yaşındayım adım ayfer tanıştığımıza memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?