Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Evet sen evde degilsin demi daha herzamankinde tartilmak cok onemli ben tarti gunu milleti fitik ediyim esim kayinvalidem hepsini tek tek tartiyo birini tartiyon ben cikiyom digerini tartiyorum ben cikaiyorum isyan ediyolar
yaparsın sen anam

Baci senin memleket tokatti demi allahim izmiri yanlis soyledim geri bi kizi istedigi memlekete yolla sen ona bir vesile cikar allahim nereyi istiyisa orayi nasip eule
evett . :)
amin amin kardes . cok.saol. Allah senin de istediklerini en kolay en guzel.sekilde nasip.etsin . :)

oglan.da uyudu şükür . kizlar iyi geceler bol leptinler :* :* :')

Zayıflayınca kendime güvenim geldi çok mutluyum.artık bende mağazalara özgüvenle giriyorum.istediğim kıyafetlere rahatça sığıyorum yuppiii.önümde bir engel var oda dişlerim onları da yaptırınca dahada mutlu olacağım inşallah.perşembeye dişçi randevum var.hadi bakalım benim için hayırlı olur inşallah.

Deryapelin hsg oyle oluyo ozguven tavan yapiyo neguzel sen kac kilo verdin

Çok geç kaldım ama menümü paylaşayım yinede
Sabah:10.30 da 2 yumurta tereyağlı
Salatalık dometes
Peynir zeytin 7 ceviz

Akşam 19.45 1 tabak etli yeşil fasulye ..salata

Ben çok mu akşam yemeği saatine geç kaldım bu çok mu önemli
İkinci sorum eşimin teyzesindeydim fasulyeyi normal ayciçeği ile yapmıştı zeytinyağı yok muş bu vucut için nasık oldu mecburen yedim yağ olayına ne kadar dikkat etmeliyiz evde kesinlikle tereyağ zeytinyağ kullanıyorum

Spor :yok
Su:1 lt

akşam yemeği ne kadar erken olursa o kadar iyi.daha cok leptin salgilanir.

aycicek yagi findik yagi . rafine yaglar isindiginda transyaga dönüşür . o da vücuda trigliserid olarak depo olur.

Can'ım yürüyüş değil ki ev gezmesi avm alışveriş merkezi gezmek bunlar çok sinir bozucu
Peki bu ev gezmelerine gidince kacamaklar oluyomu????
Ben sahsen gitcem yerleri erteliyorum diyet otursun hele isin basindayim gittigim yerlerde gelen ikrami geri ceviriyo su istiyorum zor oluyo herkes yerken beim su icmem ama napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…