• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kizlar kacamaklar sureyi uzatir emege yazik eder.....mumkun oldukca yapmayin biliyorum bazi anlarda mecbur kaliyo insan ben numkun oldukca bir yere gitmek istemiuorum zaten pek zamanda kalmiyo cocuklari yikadim iyi ter attim bugun cok kosturdum carsiya gittim alisveris biseyler unuttum yine gittim yoruldum ama hareket berekettir...

Menum
Peynirli 2yumurta
Zeytin saymadim cok yiyorum tok tutuyo
Peynir yine
Salatalik domates
6ceviz 2tane kucuk erik
Aksam:
Bir tabak pirasa yemegi bulgurla yapilmis kisik ateste havucsusz tabiki
Bir kase mercimek corbasi
Bol su rezene turk kahvesi
ReZenede odem atilmasina yardim ediyo ozellikle adetliyken ben hazir degil tohumunu alip yapiuorum
Sabahlari ac karnina icilen kahvede bagirsaklari calistiriyo soylemistim ama

Yemeklerin trans yaga donusmemis icin kisim ateste soganlari yagda iki cevirip su katin az bisey o sekilde yumusatin yumurtayi cok haslanirsa yumurtaliktan cikar kizlar size bildiklerimi aktarmak istiyorum umarim yanlis anlamazsiniz

Bu arada esilay hali yikamak guzel enerji harcatir insallah tartida seni etkilemez birazdan vucut insulin salgiliycak e acikacaksin acikinca ayran yogurt sut o sekilde gecistir ac kalma bidaki ogune yedigin depoya hitmesin

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir..

Sabah flitre kahve hergün içiorum,klasik karatay kahvaltısı ceviz 1 tane gün kurusu yok kescem bi müddet, aksam mercimek çorba fırın tavuk yoğurt, Türk kahvesi, simdi bitki çayı
Canim flitre kahveyi bilmiuorum ama nescafe yasak bak paylastigim listede 14.cu madde
Bide lahmacun haftada bir yaziyoya kilo verme evresinde ayda bir kere yenmesi tavsiye ediliyo

arzucuk25 arzucuk25 arzuu ben 2hafta ince yapmistim eskilerden buldum . ben yapmak isterim ama inanin vakit bulamiyirum . benimkiler küçük bir de gec yatiyirlar . pc acsam gelip tuslarina basiyorlar.

sirayla yapilmasi cok mantikli bi sekilde herkisin emegi olmus olmasi iyi olur .

Yemeklerin trans yaga donusmemis icin kisim ateste soganlari yagda iki cevirip su katin az bisey o sekilde yumusatin yumurtayi cok haslanirsa yumurtaliktan cikar kizlar size bildiklerimi aktarmak istiyorum umarim yanlis anlamazsiniz

Bu arada esilay hali yikamak guzel enerji harcatir insallah tartida seni etkilemez birazdan vucut insulin salgiliycak e acikacaksin acikinca ayran yogurt sut o sekilde gecistir ac kalma bidaki ogune yedigin depoya hitmesin
60 dk eliptik yaptım halıyı sabah a bıraktım artık olan oldu bakalım pazertesi ne oluyor telafisi için upraşmaya devam edeceğim bu arada isminiz arzu mı ve yaşınız kaç acaba

Canim flitre kahveyi bilmiuorum ama nescafe yasak bak paylastigim listede 14.cu madde
Bide lahmacun haftada bir yaziyoya kilo verme evresinde ayda bir kere yenmesi tavsiye ediliyo
Evet arzu nescafe içmiyorum çekirdek kahve filtre kahve yani o serbest bide Türk kahvesi ikisini tüketiyorum, bide ben lahmacun yemedım kio_O Ama sen niye oyle dedi. Valla yemedim ben hatırlamıyorum o_O

60 dk eliptik yaptım halıyı sabah a bıraktım artık olan oldu bakalım pazertesi ne oluyor telafisi için upraşmaya devam edeceğim bu arada isminiz arzu mı ve yaşınız kaç acaba
İnsallah fazla etkilemez
Evet canim ismim arzu yasim 26
Evet arzu nescafe içmiyorum çekirdek kahve filtre kahve yani o serbest bide Türk kahvesi ikisini tüketiyorum, bide ben lahmacun yemedım kio_O Ama sen niye oyle dedi. Valla yemedim ben hatırlamıyorum o_O
kiyamam sana yedin demedim kimse yanilgiya dusupte haftada 1tane yemesin diye belirttim

Aynen saliham bende oyke firsat bulamiyorum buldugum ilk firsatta ev topla yemek yap tv izlemek hayal bide cocuk uyuturken teli elime aliyorum simdi uyudular gidip yatmam lazim sabah yoksa aptal gibi oluyorum

iyi maşallah ya benimkiler daha uyumadi :(
aynen ben de uyuturken rahatca giriyorum .
sabahtan beri is goruyorum ama ev yine darmadaginik :(

Aman naparsan yap toplanmiyo buyuk temizlik yapmaya kalkiyom 3gune zor bitiyo dip kose yapinca
dun bizimki cocuklari parka götürdü ben de temizlik yaptım ellerim aciyo :) guya dip kose yaptım aksam geldiler aninda savas alabina dondu yine .

amann olsun inşallah buyuduklerinde duzgun olur belki :)

dun bizimki cocuklari parka götürdü ben de temizlik yaptım ellerim aciyo :) guya dip kose yaptım aksam geldiler aninda savas alabina dondu yine .

amann olsun inşallah buyuduklerinde duzgun olur belki :)
Canim sen onlari erken yayirmaya calis gecmi kalkiyolar???erken yatsinlarki sanada biraz dinlenme zamani kalsin

Back