Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kilolu annecik kac kiloyla hamile kaldin??ozel bir soru degilse merak ettim

Su majlarin bu sekilde olmasi cok gicin takir takir dusmuyo sinir oluyorum onu al oraya tikla buraya tikla bazende kasiliyo veremlik tam bisey yaziyorum tak kasikiyo kendine gelene kadar fitik ediyo

Himmm ustunede gelince 90sano gecti tabi yas???
Can'ım ben 69 kg 25 yaşında evlendim 75 kilo ile hamile kaldım çok güzel gidiyo idi kilo alışım annem ve kayınvalidem ilk torun olunca iki tarafta da üzerime çok geldiler çocuk beslenemiyo diye son 2.5 ayda çok kilo aldım 97 ile doğuma girdim 89 ile çıktım bu sefer süt gelmedi ye derken oldum 98

Canim sen onlari erken yayirmaya calis gecmi kalkiyolar???erken yatsinlarki sanada biraz dinlenme zamani kalsin
ah ah bu bizim gecmeyen problemimiz.
memelkete gidince 8-9 uyanip 9 10da uyumus oluyorlar. ama burda kimse yok arkadas yok . ben de sabah ellemiyorum uyiyorlar yoksa buyuk cizgi film isteyip duruyo .
dua edin kizlar bize tayinimiz ciksin . . cocuklar icin iyi olacak bir yere derseneiz sevinirim

Su majlarin bu sekilde olmasi cok gicin takir takir dusmuyo sinir oluyorum onu al oraya tikla buraya tikla bazende kasiliyo veremlik tam bisey yaziyorum tak kasikiyo kendine gelene kadar fitik ediyo
aynen . telden giriyoz ya bi suri rwklam meklam yukleniyor tel kafayi yiyo . onun biayari

Of of halbuki yemeyke sutun hic alakasi keske sen onlara uymasaydin bilincli birisin napalim artik olan olmus artik 98kiloyka normal dogum yapabildinmi bari olsun ya verirsin gecmic olsun. Saglikli olda kilolar verilir insallah

Of of halbuki yemeyke sutun hic alakasi keske sen onlara uymasaydin bilincli birisin napalim artik olan olmus artik 98kiloyka normal dogum yapabildinmi bari olsun ya verirsin gecmic olsun. Saglikli olda kilolar verilir insallah
Evet Can'ım normal doğum yaptım

annecik uzulme bence ilk evlendigin kilodan bile az olacak kilon benim yıllardır gitmeyen kalan kilolar gitti taa unv. yillarindaki kiloya indm . :) nisanliyken giydigim kıyafetler tekrar oldu .

bence sen baska şehirde oldugundan baskul farki olmus olabilir . uzulme eve dönünce anlarsin tam. herkesin baskulunun ayari degisik oluyo. sonuc guvenilir degil bence

Süt konusunda ne yapacağımı bilemedim Cidde'n

Allahim sen kabul olan dualar yuzusuyu hurmetine arkasim salihanin cocuklari ve kendi icin en guzel esi icin hayirli olan enguzel yere tahinleri ciksin insallah kabul eyle yarabbim gonlune gore ver izmire gelsin gelsinmi kiz geri alcam yoksa izmiri

Ay inş öyledir gitmiştir kg lar eşim de boşver yapma diyor diyet sinir ediyor

Allahim sen kabul olan dualar yuzusuyu hurmetine arkasim salihanin cocuklari ve kendi icin en guzel esi icin hayirli olan enguzel yere tahinleri ciksin insallah kabul eyle yarabbim gonlune gore ver izmire gelsin gelsinmi kiz geri alcam yoksa izmiri
kizz izmirde kimsemizz yok onu geri al. ama duan cok guzelmis . allah razı olsun kardes . :) :) aminnn.

Evet sen evde degilsin demi daha herzamankinde tartilmak cok onemli ben tarti gunu milleti fitik ediyim esim kayinvalidem hepsini tek tek tartiyo birini tartiyon ben cikiyom digerini tartiyorum ben cikaiyorum isyan ediyolar

ben kac kisi.gordum karatay yapan bir
Ay inş öyledir gitmiştir kg lar eşim de boşver yapma diyor diyet sinir ediyor
tane.bile veremeyen görmedim . sadece elt.ilk.hafta aldi . sonra vermeye basladi . ama eltim en ufak.bi kacamakta hemen aliyordu . onda yillardir dietisyenle veremedigi.kiloyu verdi . ama o biraz daha ugrasti ben daha hizli.verdim bunye de önemli. spor cok.onemli
hareket lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…