Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende cok severim sodaliAyran daha mantıklı o Zaman sodalı ayran güzel olur hem de
75 kilo idim canımKilolu annecik kac kiloyla hamile kaldin??ozel bir soru degilse merak ettim
Himmm ustunede gelince 90sano gecti tabi yas???75 kilo idim canım
Can'ım ben 69 kg 25 yaşında evlendim 75 kilo ile hamile kaldım çok güzel gidiyo idi kilo alışım annem ve kayınvalidem ilk torun olunca iki tarafta da üzerime çok geldiler çocuk beslenemiyo diye son 2.5 ayda çok kilo aldım 97 ile doğuma girdim 89 ile çıktım bu sefer süt gelmedi ye derken oldum 98Himmm ustunede gelince 90sano gecti tabi yas???
ah ah bu bizim gecmeyen problemimiz.Canim sen onlari erken yayirmaya calis gecmi kalkiyolar???erken yatsinlarki sanada biraz dinlenme zamani kalsin
Su majlarin bu sekilde olmasi cok gicin takir takir dusmuyo sinir oluyorum onu al oraya tikla buraya tikla bazende kasiliyo veremlik tam bisey yaziyorum tak kasikiyo kendine gelene kadar fitik ediyo[/QUOTE anlayacağın çok kötü oldum birde 2 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum üst üste geldi herşey
aynen . telden giriyoz ya bi suri rwklam meklam yukleniyor tel kafayi yiyo . onun biayariSu majlarin bu sekilde olmasi cok gicin takir takir dusmuyo sinir oluyorum onu al oraya tikla buraya tikla bazende kasiliyo veremlik tam bisey yaziyorum tak kasikiyo kendine gelene kadar fitik ediyo
Evet Can'ım normal doğum yaptımOf of halbuki yemeyke sutun hic alakasi keske sen onlara uymasaydin bilincli birisin napalim artik olan olmus artik 98kiloyka normal dogum yapabildinmi bari olsun ya verirsin gecmic olsun. Saglikli olda kilolar verilir insallah
Süt konusunda ne yapacağımı bilemedim Cidde'nOf of halbuki yemeyke sutun hic alakasi keske sen onlara uymasaydin bilincli birisin napalim artik olan olmus artik 98kiloyka normal dogum yapabildinmi bari olsun ya verirsin gecmic olsun. Saglikli olda kilolar verilir insallah
Ay inş öyledir gitmiştir kg lar eşim de boşver yapma diyor diyet sinir ediyorannecik uzulme bence ilk evlendigin kilodan bile az olacak kilon benim yıllardır gitmeyen kalan kilolar gitti taa unv. yillarindaki kiloya indm . :) nisanliyken giydigim kıyafetler tekrar oldu .
bence sen baska şehirde oldugundan baskul farki olmus olabilir . uzulme eve dönünce anlarsin tam. herkesin baskulunun ayari degisik oluyo. sonuc guvenilir degil bence
kizz izmirde kimsemizz yok onu geri al. ama duan cok guzelmis . allah razı olsun kardes . :) :) aminnn.Allahim sen kabul olan dualar yuzusuyu hurmetine arkasim salihanin cocuklari ve kendi icin en guzel esi icin hayirli olan enguzel yere tahinleri ciksin insallah kabul eyle yarabbim gonlune gore ver izmire gelsin gelsinmi kiz geri alcam yoksa izmiri
Evet sen evde degilsin demi daha herzamankinde tartilmak cok onemli ben tarti gunu milleti fitik ediyim esim kayinvalidem hepsini tek tek tartiyo birini tartiyon ben cikiyom digerini tartiyorum ben cikaiyorum isyan ediyolarannecik uzulme bence ilk evlendigin kilodan bile az olacak kilon benim yıllardır gitmeyen kalan kilolar gitti taa unv. yillarindaki kiloya indm . :) nisanliyken giydigim kıyafetler tekrar oldu .
bence sen baska şehirde oldugundan baskul farki olmus olabilir . uzulme eve dönünce anlarsin tam. herkesin baskulunun ayari degisik oluyo. sonuc guvenilir degil bence
Sakin uyma sen ona kendin icin bebeginle daha rahat ilgilenmek icin insanin ozguveni tavan yapiyo hatta simdiki halini ve zayifladiktan sonraki halini paylas hedef koy kendineAy inş öyledir gitmiştir kg lar eşim de boşver yapma diyor diyet sinir ediyor
tane.bile veremeyen görmedim . sadece elt.ilk.hafta aldi . sonra vermeye basladi . ama eltim en ufak.bi kacamakta hemen aliyordu . onda yillardir dietisyenle veremedigi.kiloyu verdi . ama o biraz daha ugrasti ben daha hizli.verdim bunye de önemli. spor cok.onemliAy inş öyledir gitmiştir kg lar eşim de boşver yapma diyor diyet sinir ediyor
Baci senin memleket tokatti demi allahim izmiri yanlis soyledim geri bi kizi istedigi memlekete yolla sen ona bir vesile cikar allahim nereyi istiyisa orayi nasip eulekizz izmirde kimsemizz yok onu geri al. ama duan cok guzelmis . allah razı olsun kardes . :) :) aminnn.