Saat 8kahvalti aksama dunyalar var oglen yine biseyler yemelisin eger acikmiyorum ama 1-2gibi acikir gibi oluyorum dersen guzel bir ayran yaninda kuruyemisler olabilir yada bir kase yogur yada corba eger acikmasan nekadar az cignemenislemi yapmadan durursan leptini cok engellemezsin ama acikirda yemesen depolarsin bak bu cok onemli daha yeni basladigimiz icin bunye tamda alismadi alisinca 8-9saatle viz gelcek takildigin yerde sor yineArzu ben üniversite okuyorum öğrenciyim şimdi 08 de kahvaltı bitmiş oluyor çok acık acıkmasam akşam yemeğind kadar yemek yemeğim değil mi ama acıkırsam sen ne yemeliyim bana biraz fikir verir misin
tamam çok teşekür ederim sorarım çok iyisiniz :)18 haziranda mezun oluyorum hedef 72 kilo olmak :)Saat 8kahvalti aksama dunyalar var oglen yine biseyler yemelisin eger acikmiyorum ama 1-2gibi acikir gibi oluyorum dersen guzel bir ayran yaninda kuruyemisler olabilir yada bir kase yogur yada corba eger acikmasan nekadar az cignemenislemi yapmadan durursan leptini cok engellemezsin ama acikirda yemesen depolarsin bak bu cok onemli daha yeni basladigimiz icin bunye tamda alismadi alisinca 8-9saatle viz gelcek takildigin yerde sor yine
fotorafdaki benim yanımdaki de eşim ama çocuk bize ait değil bizim çocuğumuz yok 5 yıllık evliyim nasip olursaa bi sonra 8 ay anne olmak istiyorum zatıflamam bir nedenide hamilelik :)o fotoraf ta 78 kiloydum ama şimdi 80.400 oldumFotodaki senmisin?
Oooo hazirana neler var belki 60bilr olursun ben mayisin sonuna 70olmak istiyorum masallah allah nazar degdirmesin rabbimfotorafdaki benim yanımdaki de eşim ama çocuk bize ait değil bizim çocuğumuz yok 5 yıllık evliyim nasip olursaa bi sonra 8 ay anne olmak istiyorum zatıflamam bir nedenide hamilelik :)o fotoraf ta 78 kiloydum ama şimdi 80.400 oldum
73 le başladım.şimdi 61 kiloyum.boyun 1.64Deryapelin hsg oyle oluyo ozguven tavan yapiyo neguzel sen kac kilo verdin
allah razı olsun senin de 2 çocuğun vardı değil mi rabbim ikisini sana bağışlasın mayısın sonuna kadar İNŞALLAH istediğin kiloya inersin çok azimli birisin maşALLAH hissediyorumOooo hazirana neler var belki 60bilr olursun ben mayisin sonuna 70olmak istiyorum masallah allah nazar degdirmesin rabbim
Hauirli evlatlar nasip eylesin
Amannn dert etmeyin zayıflarsınız ya.karatay çok etkili en önemlisi de hareket etmek.[/QUOTE 18 yaşımdan beri şişmanım bıktım artık bu kilolardan umarım bende başarırım siz ne kadar spor yapıyordunuz ayrıca dikkat edin muhakak dediğiniz tavsiyeleriniz var mı kararay dan tecrübelisiniz ayrıca toplam ne kadar zaman da zatıfladınız
Ay bildirim gelmeyince yazılmıyor sandım ben tabakları geri çeviriyorum yemiyorum kesinlikle sıkıntı şu oluyor çay yanında kuru yemiş ya da meyve geliyor zorla ondan yediriyorlar diyet dışında değil ama saat dışına çıkmış oluyorum leptin bozuluyor bu kötü oluyor bunu anlatıyorum ama kimse anlamıyor sen emziriyorsun ya etkilemez diyorlar mecbur bir meyve çeşidi ya da biraz kuruyemiş yemek zorunda kalıyorum gezmeye inan bende istemiyorum ki ama eşim ve ailesi çok sosyal evde duramıyorlar ev gezmesi olmasa dışarı muhakkak çıkılıyor öyle yaniBende oyle canim karatay arkadasligimiz hayirli olsun
Zayıflarsın canım inş hep birlikteallah razı olsun senin de 2 çocuğun vardı değil mi rabbim ikisini sana bağışlasın mayısın sonuna kadar İNŞALLAH istediğin kiloya inersin çok azimli birisin maşALLAH hissediyorum
canım hosgeldinSlm kızlar aranıza beni de ALIN . Kilo vermem gerek.boy 1.62 kilo 71 off off neler yapıyorsunuz kilo vermek için banada anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?