• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kizlar ben bugun cok yedim . salata vardı . icine kasar rendeledim . 1 tabak salatayi maden suyuyla yedim . toktum ama canim skkndi . simdi karnim cok dolu. :(
neyse bol.bol emzireyim.bari :( :(

annecik . insanlara sed cekmen lazim
onlarin fazla kilosu var mi? bekara esini bosamasi kolaymis. sen bi yola girdin beynine reset at. bir daha meyve vs yeme. bak sonra uzuluyorsun canim
yazik.degil mi okadar seyden vazgeciyirsun. boyle misafirlikte vs yiyerek sadece kendi kendini kandirmis oluyorsun o zaman diet yapamamis oluyorsun . :( amacina hedefine insanlari kirmayayim diye ulasamazsin :(

Sabah omlet peynir zeytin domates çay öğlen su kahve cay akşam misafirlerim vardı onlara kek pasta çıkardım ben sadece çay kahve içtim aksam yemek saatim gectı saat 9 da 1 kase çorba içtim, iyimi yaptım kötümü bilmiyorum sabah görcez 1 saat de yürüyüş yaptım

Sabah omlet peynir zeytin domates çay öğlen su kahve cay akşam misafirlerim vardı onlara kek pasta çıkardım ben sadece çay kahve içtim aksam yemek saatim gectı saat 9 da 1 kase çorba içtim, iyimi yaptım kötümü bilmiyorum sabah görcez 1 saat de yürüyüş yaptım
iyi yapmissin . ac kalmak.daha kotu olurdu.

Ay bildirim gelmeyince yazılmıyor sandım ben tabakları geri çeviriyorum yemiyorum kesinlikle sıkıntı şu oluyor çay yanında kuru yemiş ya da meyve geliyor zorla ondan yediriyorlar diyet dışında değil ama saat dışına çıkmış oluyorum leptin bozuluyor bu kötü oluyor bunu anlatıyorum ama kimse anlamıyor sen emziriyorsun ya etkilemez diyorlar mecbur bir meyve çeşidi ya da biraz kuruyemiş yemek zorunda kalıyorum gezmeye inan bende istemiyorum ki ama eşim ve ailesi çok sosyal evde duramıyorlar ev gezmesi olmasa dışarı muhakkak çıkılıyor öyle yani
Bu basta bayagi sikinti cikariyo oyle diyetmi olur ama benim cevrem alisti artik ben yemiyom dedimmi zorlamiyolar
Zayıflarsın Can'ım inş hep birlikte
zayifliycaz insalkah hep birlikte
Menüm sabah7.30
2 yımurta tereyağlı
Salata domates biber
12 zeytin
7 ceviz bir bardak yeşilçay

Öğle 14.30 da küçük bir kase yopurt..çorba
Ve brokolili bir salata

Akşam 19.30
6 tane köfte ızgarada
Yanına bol salata
Spor:100 dk yürüyüş
..ünivers iteye hızlı tempolu gittim geldim
Su: 1.5 lt
kahvaltida peynir yokmu?
Canim aksam yemegini birazdaga erkene ceksen daha iyi olur
Slm kızlar aranıza beni de ALIN . Kilo vermem gerek.boy 1.62 kilo 71 off off neler yapıyorsunuz kilo vermek için banada anlatın
canim ilk sayfada karatay kurallari var basut ama etkili kurallar orayi okumakla baskardan menulerini oayladirsan yardimci oluruz

kizlar ben bugun cok yedim . salata vardı . icine kasar rendeledim . 1 tabak salatayi maden suyuyla yedim . toktum ama canim skkndi . simdi karnim cok dolu. :KK43:
neyse bol.bol emzireyim.bari :KK43: :KK43:

onlarin fazla kilosu var mi? bekara esini bosamasi kolaymis. sen bi yola girdin beynine reset at. bir daha meyve vs yeme. bak sonra uzuluyorsun canim
yazik.degil mi okadar seyden vazgeciyirsun. boyle misafirlikte vs yiyerek sadece kendi kendini kandirmis oluyorsun o zaman diet yapamamis oluyorsun . :KK43: amacina hedefine insanlari kirmayayim diye ulasamazsin :KK43:
Saliha sorma bugun gunum sacma gecti kacamak degil ama az yenmesi gerekrni cok yedim bugun arkadasa kahvaltiya gittim cokluktuk yedigim yumurta zeytin yiyemedim orynir 3-5ceviz kesmefi beni 3.5saat sonra aciktim arkadaslari irdan hemen bana gectik acikmisti hepsi henen patlicanli domatesli biberli bulgur pilavi yaptik 1.5tabak yedim 4.5da saat oldu 6:30ama yine jendimi ac hissettim cunku szbah yedigim beni kesmedi dunden kalma fasulye vardi onu isittim yedim 1kac tanede dalinda yeni kopmus erik yedim sapittim yani

kizlar ben bugun cok yedim . salata vardı . icine kasar rendeledim . 1 tabak salatayi maden suyuyla yedim . toktum ama canim skkndi . simdi karnim cok dolu. :KK43:
neyse bol.bol emzireyim.bari :KK43: :KK43:

yazik.degil mi okadar seyden vazgeciyirsun. boyle misafirlikte vs yiyerek sadece kendi kendini kandirmis oluyorsun o zaman diet yapamamis oluyorsun . :KK43: amacina hedefine insanlari kirmayayim diye ulasamazsin :KK43:

Saliha ben hic tanimadigim kisiler durum yazimi begenmis kizzzz sasirdim

Arzu peynir her zmaan var yazmayı unutmuşum dün okuldan geç geldim mahlesef en 7 olmak üzere yemek düzenimi oluşturacapım inşALLAH

Kızlarr nasıl gidiyor :KK54::KK73::KK73: Bi kaç gündür 100 gr 100 gr zor veriyodum biraz moralim bozulmuştu acıkcası, dün aksam yemek saatım gectı gec saatte çorba içmiştim yarın kesin kilo veremicem demiştımki 400 gr gitmiş, saliha ıyı yapmışşın dmemişti zaten :KK19: Bence arada şaşırtmak lazım vücudu, gecenlerdede sabah kahvaltısını aksam, aksam yemegını sabah yemiştım o gunde fazla vermiştim, aynı sorunu yaşarsanız bi deneyın kızlar belkı işinize yarar

Ha şuda olmuş olabilir aksam yemek saati geçtiği için leptin uzun süre salgılanmış bu yüzdende olmuş olabilir, sabah kahvaltısını erken yapmak daha ıyı bu durumda benım bazen ıkıyı bılıyo kahvaltı akşamda 7 de aksam yemegı 1 saat leptin yetersiz oluyo demekkı

sabah 10 da kahvaltı ettim. şu anda acıkmaya başladım.
işteyim ve yanımda armut bir de beyaz leblebi var. hangisini yesem daha az zararla kurtuluurm.

Kızlar bezelye yiyebiliyor muyuz ben yedim 1 tabak 1 kase yoğurt ile gezmede olunca birşey diyemedim de tek bunları yedim ama içim rahat olmadı sormak istedim

Kızlar bezelye yiyebiliyor muyuz ben yedim 1 tabak 1 kase yoğurt ile gezmede olunca birşey diyemedim de tek bunları yedim ama içim rahat olmadı sormak istedim
annecik iyo etmissin.
bi tabak iyi olmus.
bezelye ve nohuta ayni uzakliktayiz . yakin de degili uzak da. ideal kiloda yiyebiliyoruz ama kilo vermede arada sirada.

Menüm :sabah:11 de
Domates salata biber
7 ceviz peynir
10 zeytin ..4 erik

Ama yumurta yemeyi unutmuşum :)

Akşam 18.45 te 1 tabak taze fasulye dünden kalan 3 köfte cacık

Meyve olarak 4 erik yedim oda kiloyu vermeye engelmi

Menüm :sabah:11 de
Domates salata biber
7 ceviz peynir
10 zeytin ..4 erik

Ama yumurta yemeyi unutmuşum :)

Akşam 18.45 te 1 tabak taze fasulye dünden kalan 3 köfte cacık

Meyve olarak 4 erik yedim oda kiloyu vermeye engelmi
menun guzel ama erik de olsa kahvaltıda yemeliyiz.

Back