• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kizlar kotam doldu esim eve gelince onum.netinden.giriom.bir de tel kafayi yedi . cevap yaziom ama gitmedi .
hepinizi yeniden kutlarim.
Arzu geldin pir geldin acikion ama bak maşallah eskisi gibi tam gaz.
papatya 123 saka maka 3, 6kg gitmis artik iyice alistin.masaallah
papatya cok tebrik ederim . :)
Ayfer cok sevindim gulum masallah Allah başarılarını artirsin . :)

kizlar kotam doldu esim eve gelince onum.netinden.giriom.bir de tel kafayi yedi . cevap yaziom ama gitmedi .
Sagol canim cok sukur ben kafaya takiyomya o yuzden acikiuorum gozum saate

Kilolu annecik sen yediklerini saatleriyle birlikte yazki bakalim
Nerde hata yapiuosun hic biseyi atlama ama yemeklerine yag olarak ne kullaniyosun
Bugün kiler kızlar
Sabah 10.30 uyandım 11:30 kahvaltı
2 yumurta haşlanmış
7 zeytin
1 avuç peynir
2 cherry domates
2 yaprak marul biraz maydonoz
Biraz çiğ fındık 12:00 de bitti kahvLtı

Teşekkürler saliha :KK19: Senin yardımlarınla başaracağız inslh

Saliha abla çok teşekür ederim inşALLAH başarırım artık arzucuk 25 lütfen beni m menülerimide arada bakar mısın bir hata görürseniz beni uyarın ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Akşam yemeği 17:00
1 kase kırmızı mercimek
1 tabak yeşil fasulye
1 küçük kase yoğurt
Biraz salata
Biraz fındık biraz kabak çekirdeği bu kadar acıkınca ayran içebilirim değil mi

Akşam yemeği 17:00
1 kase kırmızı mercimek
1 tabak yeşil fasulye
1 küçük kase yoğurt
Biraz salata
Biraz fındık biraz kabak çekirdeği bu kadar acıkınca ayran içebilirim değil mi
kuruyemis ogunlerin yaninda cok gelir . kuruyemis yanlis olmus.

Saliha abla çok teşekür ederim inşALLAH başarırım artık arzucuk 25 lütfen beni m menülerimide arada bakar mısın bir hata görürseniz beni uyarın ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum
:)
basarirsin tabi .
dedigim gibi benlik bi sey yok azmeden tatlidan vs uzak duran iradeli olan sizsiniz .

Hanimlar Merhaba. Bugün çok yogundum giremedim. Tabi Regl ve geçen gün yaptığım kaçamak sonuçları olumsuz etkileyince çok da yüzüm yok açıkçası bildirim yapmaya ama hiç yoktan iyidir diyerek yazayım sonuçları..
Rumuz : zeitgeist9
Başlangıç tarihi:09/04/2016
Başlangıç: 66.4
Geçen hafta: 65.2
Bu hafta : 64.8
Fark: 400
Toplam fark : 1.600
Boy:1.60
Beden:40
Spor: 4 gün 45 dk yürüyüş
Yaş 31
Hedef: ilk hedef 60 ikinci hedef 55

Sabah 10 da ::menüm
Melemen
Salatalık biber
Peynir...7 ceviz

Akşam 19 .30 da uyuya kalmışım bi uyandım evde yemek te yok tu küçük bir 3 minik lokum 10 tane çubuk kraker ve küçük bir kek i yedim sonra çok pişman oldum ama o uyku sersemliğiyle mahlesef böyle bir hata yaptım şimdi 6 köfte ızgara da yaptım yanına bol salata hatamı nasıl telafi edebilirim acil yardım lütfen 1 saat spor yapsam ve suyu 2 ye tamam lasam sabah 1 bardak yeşilçay içtim şimdi 1 bardak daha içsem bu hatayı biraz olsun kapatır mı

Sabah 10 da ::menüm
Melemen
Salatalık biber
Peynir...7 ceviz

Akşam 19 .30 da uyuya kalmışım bi uyandım evde yemek te yok tu küçük bir 3 minik lokum 10 tane çubuk kraker ve küçük bir kek i yedim sonra çok pişman oldum ama o uyku sersemliğiyle mahlesef böyle bir hata yaptım şimdi 6 köfte ızgara da yaptım yanına bol salata hatamı nasıl telafi edebilirim acil yardım lütfen 1 saat spor yapsam ve suyu 2 ye tamam lasam sabah 1 bardak yeşilçay içtim şimdi 1 bardak daha içsem bu hatayı biraz olsun kapatır mı
neeee:KK35::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canim yuruyis yap . cok kotu olmus . :(

Abla cım 35 dk eliptik yaptım şimdi onu 60 dk ya tamamlıcam baya terletiyor sonra banyoda stor perde yi yıkıcam ve 4 m yolluk ince halı var onu yıkıcam umarım biraz telafi ederim saliha abla özel bakar mısın sana bir mesaj yazdım

Bugün kiler kızlar
Sabah 10.30 uyandım 11:30 kahvaltı
2 yumurta haşlanmış
7 zeytin
1 avuç peynir
2 cherry domates
2 yaprak marul biraz maydonoz
Biraz çiğ fındık 12:00 de bitti kahvLtı
Gayet guzel ama findigini tam yeki tok tutsun seni gerekli olan omegayi al nekadar kahvaltiyi tam yaparsan okadar metobalizma hizli calisir

Hanimlar Merhaba. Bugün çok yogundum giremedim. Tabi Regl ve geçen gün yaptığım kaçamak sonuçları olumsuz etkileyince çok da yüzüm yok açıkçası bildirim yapmaya ama hiç yoktan iyidir diyerek yazayım sonuçları..
Rumuz : zeitgeist9
Başlangıç tarihi:09/04/2016
Başlangıç: 66.4
Geçen hafta: 65.2
Bu hafta : 64.8
Fark: 400
Toplam fark : 1.600
Boy:1.60
Beden:40
Spor: 4 gün 45 dk yürüyüş
Yaş 31
Hedef: ilk hedef 60 ikinci hedef 55