Bencede liste olsunSaliha motive olmak adina liste yapsak ya benim cok hosuma giderdi sirayla yapalim
Dur bakalim bulabilirsem ilk listeyi ben yapayim sirayla hepimiz yapariz nasil yapiyoduk bende unuttumBencede liste olsunDaha cok azim gayret hareket olur burda..ama kim yapıcak
Canim flitre kahveyi bilmiuorum ama nescafe yasak bak paylastigim listede 14.cu maddeSabah flitre kahve hergün içiorum,klasik karatay kahvaltısı ceviz 1 tane gün kurusu yok kescem bi müddet, aksam mercimek çorba fırın tavuk yoğurt, Türk kahvesi, simdi bitki çayı
60 dk eliptik yaptım halıyı sabah a bıraktım artık olan oldu bakalım pazertesi ne oluyor telafisi için upraşmaya devam edeceğim bu arada isminiz arzu mı ve yaşınız kaç acabaYemeklerin trans yaga donusmemis icin kisim ateste soganlari yagda iki cevirip su katin az bisey o sekilde yumusatin yumurtayi cok haslanirsa yumurtaliktan cikar kizlar size bildiklerimi aktarmak istiyorum umarim yanlis anlamazsiniz
Bu arada esilay hali yikamak guzel enerji harcatir insallah tartida seni etkilemez birazdan vucut insulin salgiliycak e acikacaksin acikinca ayran yogurt sut o sekilde gecistir ac kalma bidaki ogune yedigin depoya hitmesin
Evet arzu nescafe içmiyorum çekirdek kahve filtre kahve yani o serbest bide Türk kahvesi ikisini tüketiyorum, bide ben lahmacun yemedım kiCanim flitre kahveyi bilmiuorum ama nescafe yasak bak paylastigim listede 14.cu madde
Bide lahmacun haftada bir yaziyoya kilo verme evresinde ayda bir kere yenmesi tavsiye ediliyo
İnsallah fazla etkilemez60 dk eliptik yaptım halıyı sabah a bıraktım artık olan oldu bakalım pazertesi ne oluyor telafisi için upraşmaya devam edeceğim bu arada isminiz arzu mı ve yaşınız kaç acaba
kiyamam sana yedin demedim kimse yanilgiya dusupte haftada 1tane yemesin diye belirttimEvet arzu nescafe içmiyorum çekirdek kahve filtre kahve yani o serbest bide Türk kahvesi ikisini tüketiyorum, bide ben lahmacun yemedım kiAma sen niye oyle dedi. Valla yemedim ben hatırlamıyorum
Aman naparsan yap toplanmiyo buyuk temizlik yapmaya kalkiyom 3gune zor bitiyo dip kose yapincaiyi maşallah ya benimkiler daha uyumadi
aynen ben de uyuturken rahatca giriyorum .
sabahtan beri is goruyorum ama ev yine darmadaginik
dun bizimki cocuklari parka götürdü ben de temizlik yaptım ellerim aciyo :) guya dip kose yaptım aksam geldiler aninda savas alabina dondu yine .Aman naparsan yap toplanmiyo buyuk temizlik yapmaya kalkiyom 3gune zor bitiyo dip kose yapinca
Akşam 8 den sonra süt içilebilir mi listede öyle diyor leptini bozmuyor muAman naparsan yap toplanmiyo buyuk temizlik yapmaya kalkiyom 3gune zor bitiyo dip kose yapinca
İhtiyac duymuyosan icme tabide ama cigneme islemi olmadigi icin cok azda olsa engelliyor canim acikinca ic ac kalma ayran ic bende acikirsan henen hir bardak tuzeuz ayran iciyorumAkşam 8 den sonra süt içilebilir mi listede öyle diyor leptini bozmuyor mu
Canim sen onlari erken yayirmaya calis gecmi kalkiyolar???erken yatsinlarki sanada biraz dinlenme zamani kalsindun bizimki cocuklari parka götürdü ben de temizlik yaptım ellerim aciyo :) guya dip kose yaptım aksam geldiler aninda savas alabina dondu yine .
amann olsun inşallah buyuduklerinde duzgun olur belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?