Sagol canim cok sukur ben kafaya takiyomya o yuzden acikiuorum gozum saatekizlar kotam doldu esim eve gelince onum.netinden.giriom.bir de tel kafayi yedi . cevap yaziom ama gitmedi .
hepinizi yeniden kutlarim.
Arzu geldin pir geldin acikion ama bak maşallah eskisi gibi tam gaz.
papatya 123 saka maka 3, 6kg gitmis artik iyice alistin.masaallah
papatya cok tebrik ederim . :)
Ayfer cok sevindim gulum masallah Allah başarılarını artirsin . :)
Bugün kiler kızlarKilolu annecik sen yediklerini saatleriyle birlikte yazki bakalim
Nerde hata yapiuosun hic biseyi atlama ama yemeklerine yag olarak ne kullaniyosun
Teşekkürler salihakizlar kotam doldu esim eve gelince onum.netinden.giriom.bir de tel kafayi yedi . cevap yaziom ama gitmedi .
hepinizi yeniden kutlarim.
Arzu geldin pir geldin acikion ama bak maşallah eskisi gibi tam gaz.
papatya 123 saka maka 3, 6kg gitmis artik iyice alistin.masaallah
papatya cok tebrik ederim . :)
Ayfer cok sevindim gulum masallah Allah başarılarını artirsin . :)
benden cikti artik siz de biliyorsunuz . hem ben istedigm kadar soyleyeyim iradeli olup kilo vermeye azmeden sizsiniz. :) isin.buyuk kismi oTeşekkürler salihaSenin yardımlarınla başaracağız inslh
kuruyemis ogunlerin yaninda cok gelir . kuruyemis yanlis olmus.Akşam yemeği 17:00
1 kase kırmızı mercimek
1 tabak yeşil fasulye
1 küçük kase yoğurt
Biraz salata
Biraz fındık biraz kabak çekirdeği bu kadar acıkınca ayran içebilirim değil mi
:)Saliha abla çok teşekür ederim inşALLAH başarırım artık arzucuk 25 lütfen beni m menülerimide arada bakar mısın bir hata görürseniz beni uyarın ayrıca kilo veren herkesi tebrik ediyorum
neeeeSabah 10 da ::menüm
Melemen
Salatalık biber
Peynir...7 ceviz
Akşam 19 .30 da uyuya kalmışım bi uyandım evde yemek te yok tu küçük bir 3 minik lokum 10 tane çubuk kraker ve küçük bir kek i yedim sonra çok pişman oldum ama o uyku sersemliğiyle mahlesef böyle bir hata yaptım şimdi 6 köfte ızgara da yaptım yanına bol salata hatamı nasıl telafi edebilirim acil yardım lütfen 1 saat spor yapsam ve suyu 2 ye tamam lasam sabah 1 bardak yeşilçay içtim şimdi 1 bardak daha içsem bu hatayı biraz olsun kapatır mı
Gayet guzel ama findigini tam yeki tok tutsun seni gerekli olan omegayi al nekadar kahvaltiyi tam yaparsan okadar metobalizma hizli calisirBugün kiler kızlar
Sabah 10.30 uyandım 11:30 kahvaltı
2 yumurta haşlanmış
7 zeytin
1 avuç peynir
2 cherry domates
2 yaprak marul biraz maydonoz
Biraz çiğ fındık 12:00 de bitti kahvLtı
Ben diycektim saliha benden cok yasiycan sabah tuketin kizlar bide leptin biraZdaha hizli devreye sokmak icin hareket edinkuruyemis ogunlerin yaninda cok gelir . kuruyemis yanlis olmus.
Tebrikler canimHanimlar Merhaba. Bugün çok yogundum giremedim. Tabi Regl ve geçen gün yaptığım kaçamak sonuçları olumsuz etkileyince çok da yüzüm yok açıkçası bildirim yapmaya ama hiç yoktan iyidir diyerek yazayım sonuçları..
Rumuz : zeitgeist9
Başlangıç tarihi:09/04/2016
Başlangıç: 66.4
Geçen hafta: 65.2
Bu hafta : 64.8
Fark: 400
Toplam fark : 1.600
Boy:1.60
Beden:40
Spor: 4 gün 45 dk yürüyüş
Yaş 31
Hedef: ilk hedef 60 ikinci hedef 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?