Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzuu kiz kendini ise ver . ev supur sil . kiyafet katla vs. vs.Benim gibi surekli acikacami diye dusunenleriniz varmi yoksa benmiyim sadece(((
Sabahları bu aralar yemiyorum aslında aksamda ıkı gündür 1 tane cevizle yiyordum cayın yanında, tmm dır Bidaha aksamları yokPapatya ben diger sefer karatay yaptigimda gul abla bana gun kurusu kayisini kes kilo vermeyi yavaslatiyo dedi ben hemen hemen hic yememistim simdide yemiyorum sen yiyosanda mumkun oldukca sabah ye
Aynen kuzum ya gozum saate bir kouma evresine gecseydim simdi yasakya tatli geliuo bisey yiyemedigimiznicin oyle koruma evresi olsa Biseyler atarsin agiZa suan sanki bisey yememis gibiyim niyeyse bu arada sen hangi zeytin yagini kullaniyosun marka?ozelden yaZsan bana kafam biseye gittimi saat gelmiyo aklimada kafani gitmesi lazim istearzuu kiz kendini ise ver . ev supur sil . kiyafet katla vs. vs.
ben oyle yapiodum baktim aklim saatin dolmasinda :)
Ceviz okeyde kayisiyi meyveyo sabah yemek lazimSabahları bu aralar yemiyorum aslında aksamda ıkı gündür 1 tane cevizle yiyordum cayın yanında, tmm dır Bidaha aksamları yok
TebriklerrrrrŞimdiki kilo 80.400 heyacan dan yalnış yazmışım☺
TebriklerRumuz: papatya
Başlangıç tarihi: 11.04.2016
Başlangıç kilo: 65
Geçen hafta:65
Bu hafta:63,7
Fark: 1300
Toplam fark: 1300
Beden: 38-40
Spor: 4 gün 45 dk leslie
Boy : 1.65
Hedef : 60
Kızlar moralim alt üst oldu emziriyorum hiç kaçamak yapmıyorum ama yine kilo almışım bu hafta 96 kg geldim geçen hafta 94.9 idim ben niye böyle yim anlamadımİki tanemi papatya var burda simdi fatk ettim
Vardir bir hata senin farki da olmadigin eger herseyi normal yapiyosan cok acikip yemek yiyosan depoya gidiyo yani arti oluyo bu diyette acikmamak altin kural uzun sure bekliycem diye sartlandirma kendini acikinca hemen yemen lazim yediklerini depolamamak icinKızlar moralim alt üst oldu emziriyorum hiç kaçamak yapmıyorum ama yine kilo almışım bu hafta 96 kg geldim geçen hafta 94.9 idim ben niye böyle yim anlamadım
Aslında acıkmıyorum bilmiyorum kan değerlerini ölçtüreceğim tekrar dan bakalım belki eksik birşey vardırVardir bir hata senin farki da olmadigin eger herseyi normal yapiyosan cok acikip yemek yiyosan depoya gidiyo yani arti oluyo bu diyette acikmamak altin kural uzun sure bekliycem diye sartlandirma kendini acikinca hemen yemen lazim yediklerini depolamamak icin