Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Menüm
Sabah09.00 da yumurta evde kalmamıştı
Peynir ..zeytin
Domates salata
1 bardak yeşilçay
2 biber ..6 tane ceviz

Öğle14.30 bir tabak yeşil mercimek yoğurt

Akşam yine mercimek
6 tane köftr
Salata
Su.1.5 lt
Spor 45 dk

Papatya ben diger sefer karatay yaptigimda gul abla bana gun kurusu kayisini kes kilo vermeyi yavaslatiyo dedi ben hemen hemen hic yememistim simdide yemiyorum sen yiyosanda mumkun oldukca sabah ye
Sabahları bu aralar yemiyorum aslında aksamda ıkı gündür 1 tane cevizle yiyordum cayın yanında, tmm dır Bidaha aksamları yok

arzuu kiz kendini ise ver . ev supur sil . kiyafet katla vs. vs.

ben oyle yapiodum baktim aklim saatin dolmasinda :)
Aynen kuzum ya gozum saate bir kouma evresine gecseydim simdi yasakya tatli geliuo bisey yiyemedigimiznicin oyle koruma evresi olsa Biseyler atarsin agiZa suan sanki bisey yememis gibiyim niyeyse bu arada sen hangi zeytin yagini kullaniyosun marka?ozelden yaZsan bana kafam biseye gittimi saat gelmiyo aklimada kafani gitmesi lazim iste

İlk kilo biliririmi benden gelsin
Başlangıç tarihi:18 nisan
Başlangıç kilo:83.200
Şimdiki kilo:83.400
Fark :2800
Spor:4 gün 45 dk eliptik
Haftaya pazertesi hedef:78.500
Genel hedef :60

Saliha abla cım gerçekten çok teşekür ve sizlerede sevgili arkadaşlarım ablalarım sayenizde motivasyonum oluştu umarım hepinizi istediğini kiloya inersiniz sevgilerle AYFER AYDIN​

:arzucuk25
Başlangıç tarihi:18.04.2016
Başlangıç kg:78.800
Geçen hafta:78.800
Bu hafta:76.400
Fark:2.400
Toplam fark:
Spor:yeni bebek var zaman yok
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 70 ikinci 65
Masallah

Rumuz: papatyada123
Başlangıç tarihi:03.04.2016
Başlangıç kg:69.1
Geçen hafta:66.1
Bu hafta:65.5
Fark:-600 gr
Toplam fark: 3.6
Beden:40
Spor:2 gün koşu bandı
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef:60 ikinci55

Bu hafta cok hatalar yaptım böyle oldu Bidaha olmaz inslh

Kızlar moralim alt üst oldu emziriyorum hiç kaçamak yapmıyorum ama yine kilo almışım bu hafta 96 kg geldim geçen hafta 94.9 idim ben niye böyle yim anlamadım
Vardir bir hata senin farki da olmadigin eger herseyi normal yapiyosan cok acikip yemek yiyosan depoya gidiyo yani arti oluyo bu diyette acikmamak altin kural uzun sure bekliycem diye sartlandirma kendini acikinca hemen yemen lazim yediklerini depolamamak icin

Aslında acıkmıyorum bilmiyorum kan değerlerini ölçtüreceğim tekrar dan bakalım belki eksik birşey vardır

ooo kizlar muthissiniz yaa . oh oh bir gun gelir hedef kilonuza dusersiniz de onlar kutlariz . hepinizi tebrik ederim .

zeighe. .. daha bildirim yapmamis
kilolu annecik sen neden kilo.aldin ki.gercekten cok uzuldum . nerde yanlislik var . kacamak yapmadin degil mi . arzucuk25 baksin bence hem en.ufak.hatada uyarir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…