• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

öylemi evdeki ton balıkları ne olcak abla:)yasak olması oldu aslında tamamen 2 öğüne düşürmeye çalışıyorum bu arada abla siz saliha abla öğretmensiniz ve ikinizin de bebişleri var değil mi abla dedim ben 24 yaşındayım umarım hata yapmadım ...ben de kpss den sonra bi 8 ay sonra bebek istiyorum tam 5 yıldır evliyim artık sıkılmaya başladım
Ay sen neden çok erken evlendin sen ne okuyorsun bölüm olarak

Merhaba, başlığın tamamını okuyamasam da birkaç sayfaya göz attım. Çok samimi, içten konuşmuşsunuz. Ben de Karatay'ın önerdiği yeme düzenini daha önce uygulamış ve hayran kalmış biri olarak yazayım dedim. Hem de düzenli yazarsam daha motive edici olur, faydası artar diye düşündüm. Kabul ederseniz ben de buradayım artık:KK16:
Biraz kendimden bahsetmeliyim sanırım boyum 1.54 ve tam 54 kiloyum, boyuma göre fazla olsa da kilom öyle 5-6 kilo daha vereyim 40'lı sayıları göreyim istemiyorum, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum? 2-3 kilo versem ve korusam yeter. Maşallah bu beslenme ile direkt göbek ve beldeki ödem de iniyor. Bir de benim çikolataya zaafım vardı, inanılmaz derecede... Bir tek Karatay'a uyunca sıfıra indi, gözüm görmez oldu. O yüzden ayrı bir sevgim, sempatim var Canan Hocaya ve söylediklerine.
Ay öyle işte ilk defa böyle beslenme düzeniyle alakalı bir yere yazıp, katılıyorum, heyecanlandım. Her türlü öneriye, bilgiye açığım:KK51:

Ay sen neden çok erken evlendin sen ne okuyorsun bölüm olarak[/QUOTElise bitti 19 yaşında evlendim kendi isteğimle eşimi ve evliliği seviyorum::):KK200::KK45::KK31: 2 yıllık adalet bitirdim atanamadım 202 de kpss ye girdim baktım sağlığın önü açık sınava girdim kazandım bölüm ilk ve acil yardım parametik olarak 2 ambulans ta çalışacağım

Yok canım ben çalışmıyorum karıştırdın sen benı :KK19: 27 yaşındayım Yüksek lisans yapıyorum ben, özel okulda çalıştım ıkı sene sımdı öğretim görevlisi olmaya cabalıyoz, valla o balıklar yenmıcek o garantı:KK20: eşin yesin kedilere ver komşuya ver cope at ama yeme, bak benım 1 günlük yanlışlığım 3 günümü yedi, yanlış kabul etmıyo karatay uyarsanda seni fazlasıyla memnun ediyo, mutlu sonu düşün, istediğin kıyafeti istediğin gibi giyceksın daha genc daha güzel olucaksın kilo kımseye yakısmıyoooo giydiklerinde öyle genc yaşta kilolu geziceğimize bi kaç ay sabreder hep güzel gezeriz
evet karıştırmışım kusura bakmayın eşime söyledi ben yerim dedi haftaya pazardan alayım taze balık:KK31:karatay diyetine tam olarak 18 nisan da başladım yarın ben de kilo bildirimi yapacağım. hata kabul etmiyor derken diyelim ki bir kaşık reçel yedin vucut a ne olur mesela örnek le rica etsem anlatabilir miisn ayrıca ben köy tavuğu bulamadım şimdi hazIr tavUk haftada bir kere falan yiyorum köy yumurtası da bulamadım ama eşim alacak ve köy sütü de yok ama kaçamak yok menümü yazıyorum elimden geldiğince çok dikkat ediyorum bir lokma dahi tüm emekleri çöpe mi atıyor ....burdaki amacımız insülin diencini kırmak ve ardından yağ mı yakmak kusura bakmayın çok soru sordum sizde çok gençmişsiniz ayrıca inşALLAH ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLURSUNUZ

evet karıştırmışım kusura bakmayın eşime söyledi ben yerim dedi haftaya pazardan alayım taze balık:KK31:karatay diyetine tam olarak 18 nisan da başladım yarın ben de kilo bildirimi yapacağım. hata kabul etmiyor derken diyelim ki bir kaşık reçel yedin vucut a ne olur mesela örnek le rica etsem anlatabilir miisn ayrıca ben köy tavuğu bulamadım şimdi hazIr tavUk haftada bir kere falan yiyorum köy yumurtası da bulamadım ama eşim alacak ve köy sütü de yok ama kaçamak yok menümü yazıyorum elimden geldiğince çok dikkat ediyorum bir lokma dahi tüm emekleri çöpe mi atıyor ....burdaki amacımız insülin diencini kırmak ve ardından yağ mı yakmak kusura bakmayın çok soru sordum sizde çok gençmişsiniz ayrıca inşALLAH ÖĞRETİM GÖREVLİSİ OLURSUNUZ

ayfer kan sekerini yükselip dusmesini hizli bir sekilde degilde yavas yavas olmasini istiyoruz . bir de ne kadar dogal yersek hucrelerimizin zari icindeki organeller gercek olur yapay gidayla degilde hakiki gida ile yapilmis olur.

diyelim ki bi kasik recel.yedin normalde insulin 5 birim salgilanacekken recel kan sekerini oldugundan cok yukselttigi icin atiyorum farazi yaziyorum 6-7 birim salgilanir boyle olunca da insulin boyle salgilaninca biz salgiyi yeniden yukarı cekmisnoluruz . bizim istedigimiz insulin seviyesinin nornal olmasi o da 5. normal salgilanirsa sık sık acikmamis oluruz . ve canimiz saglikki seyler ister cikolata degil de peynir gibi .

Merhaba, başlığın tamamını okuyamasam da birkaç sayfaya göz attım. Çok samimi, içten konuşmuşsunuz. Ben de Karatay'ın önerdiği yeme düzenini daha önce uygulamış ve hayran kalmış biri olarak yazayım dedim. Hem de düzenli yazarsam daha motive edici olur, faydası artar diye düşündüm. Kabul ederseniz ben de buradayım artık:KK16:
Biraz kendimden bahsetmeliyim sanırım boyum 1.54 ve tam 54 kiloyum, boyuma göre fazla olsa da kilom öyle 5-6 kilo daha vereyim 40'lı sayıları göreyim istemiyorum, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum? 2-3 kilo versem ve korusam yeter. Maşallah bu beslenme ile direkt göbek ve beldeki ödem de iniyor. Bir de benim çikolataya zaafım vardı, inanılmaz derecede... Bir tek Karatay'a uyunca sıfıra indi, gözüm görmez oldu. O yüzden ayrı bir sevgim, sempatim var Canan Hocaya ve söylediklerine.
Ay öyle işte ilk defa böyle beslenme düzeniyle alakalı bir yere yazıp, katılıyorum, heyecanlandım. Her türlü öneriye, bilgiye açığım:KK51:
hosgeldiniz . :KK8:

canım cok teşekkür ederım, aynen oyle bizim burda yaptığımız insülin direncini kırıp depodaki yağları yakmak, bi kaşık reçelle bütün emeklerin gitmez ama ertesi gün kilo kaybın azalır, zaten gün kurusu tatlı ihtiyacını karşılıyo, kilo verme aşamasında pekmez bal bile yasak reçel hiç olmaz. Tavukla yumurta çoğu zaman bende bulamıyorum malesef ama yinede köy yumurtam yok dıye yumurtayı kesmedim, kilo verme aşamamda pekde fark göremedim, daha sağlıklı evet ama kilo kaybında fazla fark göremedim ben, yani bulamassan tüketmemezlik yapma, yumurta illa şart

Saliha canım bu ara ben akşam yemekten sonra 1 tane gün kurusu ceviz yiyorum, sabah tüketilmesi gerekiyo biliyorum ama sanki yemekten sonra çayla tatlı istediğim tamamen bitiyo gibi oluyo yanlışmı yapıyorum

ayfer kan sekerini yükselip dusmesini hizli bir sekilde degilde yavas yavas olmasini istiyoruz . bir de ne kadar dogal yersek hucrelerimizin zari icindeki organeller gercek olur yapay gidayla degilde hakiki gida ile yapilmis olur.

diyelim ki bi kasik recel.yedin normalde insulin 5 birim salgilanacekken recel kan sekerini oldugundan cok yukselttigi icin atiyorum farazi yaziyorum 6-7 birim salgilanir boyle olunca da insulin boyle salgilaninca biz salgiyi yeniden yukarı cekmisnoluruz . bizim istedigimiz insulin seviyesinin nornal olmasi o da 5. normal salgilanirsa sık sık acikmamis oluruz . ve canimiz saglikki seyler ister cikolata degil de peynir gibi .
SALİHA ABLA ÇOK TEŞEKÜR EDERİM MANTIĞINI ÇOK GÜZEL ANLADIM BU SEFER İHTİYAÇ DUYMUYORUZ ŞEKERLİ ŞEYLERE VS ABLA İNSÜLİN DİRENCİ ME BAKTIRCAM SEN BAKTIRDIN MI

Herkese merhaba.. dün 23 Nisan senliklerimiz vardı. Ne yeme saatime ne de yedikleri më dikkat edemedim malesef.. okulun Kermesi vardı aç kalınca yasak birkaç şey atıştırdim.. kızmayın çünkü cezasını hemen bu sabah çektim zaten: +400
Bunu yazıyorum çünkü benim gibi yeni başlayan arkadaşlar aman bu kadarcik şeyden bi şey olmaz deyip gaflete dusmesinler. Ben dustum aldım ağzımin payini:110:
Neyse umarım sizde durumlar iyidir :KK52:

Saliha canım bu ara ben akşam yemekten sonra 1 tane gün kurusu ceviz yiyorum, sabah tüketilmesi gerekiyo biliyorum ama sanki yemekten sonra çayla tatlı istediğim tamamen bitiyo gibi oluyo yanlışmı yapıyorum
evet papatya yanlis olmus oluyor .
SALİHA ABLA ÇOK TEŞEKÜR EDERİM MANTIĞINI ÇOK GÜZEL ANLADIM BU SEFER İHTİYAÇ DUYMUYORUZ ŞEKERLİ ŞEYLERE VS ABLA İNSÜLİN DİRENCİ ME BAKTIRCAM SEN BAKTIRDIN MI
ben baktirmadim.. ama cok isterdim. bizim oturduğumuz yer bir nevi koy . devlet hastanesinde de cok bi seye bakmiyorlar .
:/

Herkese merhaba.. dün 23 Nisan senliklerimiz vardı. Ne yeme saatime ne de yedikleri më dikkat edemedim malesef.. okulun Kermesi vardı aç kalınca yasak birkaç şey atıştırdim.. kızmayın çünkü cezasını hemen bu sabah çektim zaten: +400
Bunu yazıyorum çünkü benim gibi yeni başlayan arkadaşlar aman bu kadarcik şeyden bi şey olmaz deyip gaflete dusmesinler. Ben dustum aldım ağzımin payini:110:
Neyse umarım sizde durumlar iyidir :KK52:

of ya iste :(
:63:

benim mesajlar cifter cifter mi ben mi.oyle goruom .:KK8:

Bugunku menum
Peynirli 2yumurya
Zeytin,peynir
Salatalik domates
5-6ceviz
2bardak
Cay
Arada turk kahvesi ve rezene
Saat 17de ayran 1bardaj tuzsuz
Aksam yemegi
Yesil fasulye
Karnabahar
Salata
Mercimek corbasi
Ama bugunyiyemedim neden bilmiyorum ama. Cok basim agriyor sanirim
O yuzden bakalim yarin belli olur

Papatya ben diger sefer karatay yaptigimda gul abla bana gun kurusu kayisini kes kilo vermeyi yavaslatiyo dedi ben hemen hemen hic yememistim simdide yemiyorum sen yiyosanda mumkun oldukca sabah ye

Yemegi yuzel yemedim acikma hissi oldu bir bardak ayran ictim leptini biraz engelliycek ama cok fazla kafaya taktigim icin oluyo aklim hep
Migdemde aha aciktim
Aha acikacam aman depoya gider diye diye oluyo

Back