• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlar yeni giriyorum ben Ankara ya anneme geldim bugün yolculuk yaptım diyeti bozmadan bitirdim şükür bakalım burada Nasıl geçecek günler tartı yok ki ben artık evime geçince yazacağım inş kilo veririm hepimiz verelim inş

Kızlar yeni giriyorum ben Ankara ya anneme geldim bugün yolculuk yaptım diyeti bozmadan bitirdim şükür bakalım burada Nasıl geçecek günler tartı yok ki ben artık evime geçince yazacağım inş kilo veririm hepimiz verelim inş
Tartinida yanina alivereydin zaten kocaman kocaman bebek cantasi hazirlaniuo tepeydin hir kosesine

image.jpg

Olabilirdi hiç düşünmedim tartı ile yola çıkmayı burdan İstanbul a gideceğim orada vardır sanırım

Menümü paylaşıyorum
Sabah 08...00 da :2 yumurta tereyaplı
10 zeytin
Domates salata biber
Peynir az kaşar
Dereotu
1 küçük çay bardağı ceviz

Ara15.30 da büyük bir kase 80 gram ton balığı karıştırak salata yaptım yedim

Akşam 19.30 biraz geç kaldım
1 tabak yeşil mercimek ve bir kase yoğurt

Ton balığı kilo vermeyi engeller mi evde 15 kutu küçük 80 gramlık var bu ları bitirip eşime söyledim pazarda balık alıcam ızgarada yemek için ...

Menümü paylaşıyorum
Sabah 08...00 da :2 yumurta tereyaplı
10 zeytin
Domates salata biber
Peynir az kaşar
Dereotu
1 küçük çay bardağı ceviz

Ara15.30 da büyük bir kase 80 gram ton balığı karıştırak salata yaptım yedim

Akşam 19.30 biraz geç kaldım
1 tabak yeşil mercimek ve bir kase yoğurt

Ton balığı kilo vermeyi engeller mi evde 15 kutu küçük 80 gramlık var bu ları bitirip eşime söyledim pazarda balık alıcam ızgarada yemek için ...
Canım ton balığı yasakmış bide arayla akşam yemeği arasında 5 saat yapsan leptin 1 saat çalışmış olur

Canım ton balığı yasakmış bide arayla akşam yemeği arasında 5 saat yapsan leptin 1 saat çalışmış olur
öylemi evdeki ton balıkları ne olcak abla:)yasak olması oldu aslında tamamen 2 öğüne düşürmeye çalışıyorum bu arada abla siz saliha abla öğretmensiniz ve ikinizin de bebişleri var değil mi abla dedim ben 24 yaşındayım umarım hata yapmadım ...ben de kpss den sonra bi 8 ay sonra bebek istiyorum tam 5 yıldır evliyim artık sıkılmaya başladım

öylemi evdeki ton balıkları ne olcak abla:)yasak olması oldu aslında tamamen 2 öğüne düşürmeye çalışıyorum bu arada abla siz saliha abla öğretmensiniz ve ikinizin de bebişleri var değil mi abla dedim ben 24 yaşındayım umarım hata yapmadım ...ben de kpss den sonra bi 8 ay sonra bebek istiyorum tam 5 yıldır evliyim artık sıkılmaya başladım
Yok canım ben çalışmıyorum karıştırdın sen benı :KK19: 27 yaşındayım Yüksek lisans yapıyorum ben, özel okulda çalıştım ıkı sene sımdı öğretim görevlisi olmaya cabalıyoz, valla o balıklar yenmıcek o garantı:KK20: eşin yesin kedilere ver komşuya ver cope at ama yeme, bak benım 1 günlük yanlışlığım 3 günümü yedi, yanlış kabul etmıyo karatay uyarsanda seni fazlasıyla memnun ediyo, mutlu sonu düşün, istediğin kıyafeti istediğin gibi giyceksın daha genc daha güzel olucaksın kilo kımseye yakısmıyoooo giydiklerinde öyle genc yaşta kilolu geziceğimize bi kaç ay sabreder hep güzel gezeriz

Back