Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 1, 5 yildir izindeyim konulari unutacam diye korkuyorumAa annecik de ogretmen demek.
Benim brans Türkçe canim. Ortaokulda yim. Sen izindesin galiba
Tartinida yanina alivereydin zaten kocaman kocaman bebek cantasi hazirlaniuo tepeydin hir kosesineKızlar yeni giriyorum ben Ankara ya anneme geldim bugün yolculuk yaptım diyeti bozmadan bitirdim şükür bakalım burada Nasıl geçecek günler tartı yok ki ben artık evime geçince yazacağım inş kilo veririm hepimiz verelim inş
Ayy ne guzell yaa.ben 1, 5 yildir izindeyim konulari unutacam diye korkuyorum
Başlayınca 1 haftada hiç ayrilmamis gibi devam edersin boşver tadını çıkar... evde olmayı nasıl ozledimben 1, 5 yildir izindeyim konulari unutacam diye korkuyorum
Canım ton balığı yasakmış bide arayla akşam yemeği arasında 5 saat yapsan leptin 1 saat çalışmış olurMenümü paylaşıyorum
Sabah 08...00 da :2 yumurta tereyaplı
10 zeytin
Domates salata biber
Peynir az kaşar
Dereotu
1 küçük çay bardağı ceviz
Ara15.30 da büyük bir kase 80 gram ton balığı karıştırak salata yaptım yedim
Akşam 19.30 biraz geç kaldım
1 tabak yeşil mercimek ve bir kase yoğurt
Ton balığı kilo vermeyi engeller mi evde 15 kutu küçük 80 gramlık var bu ları bitirip eşime söyledim pazarda balık alıcam ızgarada yemek için ...
öylemi evdeki ton balıkları ne olcak abla:)yasak olması oldu aslında tamamen 2 öğüne düşürmeye çalışıyorum bu arada abla siz saliha abla öğretmensiniz ve ikinizin de bebişleri var değil mi abla dedim ben 24 yaşındayım umarım hata yapmadım ...ben de kpss den sonra bi 8 ay sonra bebek istiyorum tam 5 yıldır evliyim artık sıkılmaya başladımCanım ton balığı yasakmış bide arayla akşam yemeği arasında 5 saat yapsan leptin 1 saat çalışmış olur
Yok canım ben çalışmıyorum karıştırdın sen benı 27 yaşındayım Yüksek lisans yapıyorum ben, özel okulda çalıştım ıkı sene sımdı öğretim görevlisi olmaya cabalıyoz, valla o balıklar yenmıcek o garantı eşin yesin kedilere ver komşuya ver cope at ama yeme, bak benım 1 günlük yanlışlığım 3 günümü yedi, yanlış kabul etmıyo karatay uyarsanda seni fazlasıyla memnun ediyo, mutlu sonu düşün, istediğin kıyafeti istediğin gibi giyceksın daha genc daha güzel olucaksın kilo kımseye yakısmıyoooo giydiklerinde öyle genc yaşta kilolu geziceğimize bi kaç ay sabreder hep güzel gezerizöylemi evdeki ton balıkları ne olcak abla:)yasak olması oldu aslında tamamen 2 öğüne düşürmeye çalışıyorum bu arada abla siz saliha abla öğretmensiniz ve ikinizin de bebişleri var değil mi abla dedim ben 24 yaşındayım umarım hata yapmadım ...ben de kpss den sonra bi 8 ay sonra bebek istiyorum tam 5 yıldır evliyim artık sıkılmaya başladım