Farkındayım, çalıştığım için öğle yemeğini tam olarak uygulayamıyorum. Ama kahvaltı ve akşamı tam olarak uygulayacağım. Hatalarımı söyleyebilirseniz çok mutlu olurum. Sevgiler.Canim menunde hatalar var eger hata
Slm canim menun hatali hata olursa leptin calismaz hata olursa acikirsin ara ogun eger cok erken kalkiyosan ara ogun yapmalisin ogun arasi en az 5 saat olmali
arzuBende cok sevindim seni gordugume yok canim emzirmiyorum malesef kilolar kaldi sen ne durumdasin kilo durumun nas
Kızlar pazar günleri tartı günleri yapalım, benim yarın bi hafta olucak 2 kilo
verdim mslh deyin69.1 gecen hafta, bugun 67.3 yarına 300 de giderse tmm dır.
maşallah bu arada tak tak gidio böyle :) :)Kızlar pazar günleri tartı günleri yapalım, benim yarın bi hafta olucak 2 kilo
verdim mslh deyin69.1 gecen hafta, bugun 67.3 yarına 300 de giderse tmm dır.
Kac kiloydun lac oldun somdiarzu
ben tas gibiyim
gunluk degisiyo 56-57-58 oluyorum . ama zayifim yani saglikliyim .
1yildir karatay yapiom ama tabi tam uymuyirum . zaten canim yaskli seyleri cok istemiyor . meyve vs yiyorum . 5 saate uymuyirum. yoksa daha cok zayiflayacam hic bi seyim kalmayacak.
sen de basla kardes . rahat edersin .
niye emzirmiyon uzuldum ama hayirlisi olsun .
Ay cok saol canım. cok seviniyorum bu duruma. senın gıbı 58 görürüm inslh, olur Pazartesi olsun tartı gunu ben uyarımmaşallah bu arada tak tak gidio böyle :) :)
yeni gordum canim_Saliha_ cnm ya ben hamileliğimin 6. Ayında karara ya başladım sonra ne güzel son aylarım olmasına rağmen kilo almadım 8. Ayıma kadar... ama su 2 haftadır bi saldım son aylarıma rağmen olmayan ödemim arttı ki dr um hic istemiyor... Ya aslında sadece motivasyona ihtiyacım var koyu karatayci olarak senden yardım istedim ;( bi zamanlar da karatayla esim de bende güzel kilolar verdik yani... ayrıca eşim de benimle birlikte yapıyordu...
hosgeldiniz ..Selamlar. Yarın ben de başlıyorum. Ama doğru mu anladım dediğim yerler var onları da burada sizlerle tamamlayabilecegimi düşünüyorum.
Mantık olarak günde en fazla 3 öğün istiyor karatay. Yemekler arasında en az 5 saat olmalı ki leptin hormonu devreye girsin. Tereyağı ve zeytin yağı dışında yağ kullanmiyoruz onlar da doğal olacak tabii. Zeytinyagli sebze yemekleri ve et serbest.Ekmek şeker makarna pilav yok.Atıştırmalık yok. Limonlu su bitki çayı ve Türk Kahvesi içebiliyoruz. 19- 20 den sonra yemiyor erkenden yatıyoruz.. doğru anlamış miyim ☺
Maşallah ya darısı bize önce 80 leri göreyim birde inş
Face de ismi ne grubunfacedekingrupta bi teyze var .
63kilo.vermis . 130kusur kiloymus . resimleri var resmen yarisi gitmis
yeter ki inanin kizlar
O da doğru :))kiloları uzun.surede aldik oyle hemen veremeyiz . en az 2-3hafta yapmak lazim ki farki farkedelim
Walla hersey kafada btiyi ben karatay diyetine 79.600basladim 66yi gordum hamile kaldim suan 78lerdeyim yine basliycam insallah daha kesinlesyiremedim kafada 2.5ay oldu dogum yapalifacedekingrupta bi teyze var .
63kilo.vermis . 130kusur kiloymus . resimleri var resmen yarisi gitmis
yeter ki inanin kizlar
Ilk defa bu akşam diyete uygun olmayan bişey yaptım cok pişmanımcanim ozelden atayim.belki yasaktır. kk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?