Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Akşam misafirlerim vardı tatlılar pastalar börekler,ben hiçbirini yemedım,aksam yemegı yemedım ve onun yerine mecburen kısır yedim ama baska hıcbıseyin tadına bile bakmadım yınede pişmanım sabah kılo veremıcem dimi

he heytt kisir yasak degil ki. sadece cok.yiyince siskinlik yapar . su tutar o yuzden vermemiş gibi olursun ama sudur yani . yag yakmissindir yine.
cok olmamak kaydi ile kisir yenebilir. haftalik3 kasik olsun demiştik daha onceden . :)

mercimek kofte felan da doyana kadar . valla ben gecen sene etli kurufasulye ve mercimek kofte ile verdim .

simdi yaz gelio daha kolay bi suru sebze yemegi var cacik yapariz . coban salata ohh miss .

mmmm. karatay yapmaya ne var anca ye

Gercektenmiii Ayh buna cok sevındım mercimek köftesiiiii ve kilo verimi bu karatay beni şaşırtmaya devam ediyoo Ben kısırı yasakl biliyodum hala öğrenmem gereken cok şey var, senin Engin tecrübelerinden faydalanıyoruz

Estağfurullah .
benim de bilmediğim cok sey var .
karatayla kilo verince insan duramiyor anlatmak istiyo siz de oyle olacaksiniz .
zaten millet soruyo hep nasil oldu diye.
ben.nisanlilikla basladi kilo almam
normalde hep zayiftm ama nişanlılikla bi balik etli oldum ve kurtulamadim az yeme diyeti yaotim kalori saydim kilo verdim ama incelmedim. 2 cocuktan sonra burayi buldum bitti gitti kilolar . hem de saglikli .
basta sadece biraz sabir irade . sonra otomatik olarak kotu zararli bos kalorili gidalari bunye kabul etmiyecek .

_Saliha_ cnm facebook grubunun adini bana da gönderir misin...
Ekmek değil de evde yaptığım önce yufka kaçırdım iste ya bu 2 haftadır bende ne yaptığı mi bilmiyorum

Günaydın hanımlar,

Dün akşam menüm: 3 köfte, zeytinyağında kabak ve havuç kavurma, ev yogurdu
Sonra başka bişey yemedim.

Bugün kahvaltı:
2 yumurta ile menemen (çok az tereyağlı)
2 ceviz
Peynir
Zeytin
Şekersiz çay

Bu arada sabah tartıldığımda 63.5 tim. 65 gün içindeki yemek yemiş kilom demek ki :)

Sabahları 2 tane kuru incir tesem olur mu acaba karataya uygun mu arkadaşlar d vit niçin kullanıyorsunuz rica etsem bir arkadaş açıklayabilir mi

canim . tereyaği cok olabilir . problem olmaz
Sabahları 2 tane kuru incir tesem olur mu acaba karataya uygun mu arkadaşlar d vit niçin kullanıyorsunuz rica etsem bir arkadaş açıklayabilir mi

canim glisemik indeksi yüksek oldugu icin incir yenmesi yasak .

dvitamini de her sey icin kullaniliuor. yani kg veremeyenlerde dvitamini eksiktir. ya da devamli hasta olan biryseniz dvitamini eksiktir. dvitamini bizim vücudumuzun savunmasinda gorwv alan derimizin salgıladığı bir hormon. hormon oldugunu yeni kesfetmis bilimadamlari. . dvitamimizin 100olmasi lazim . o yuzden gunes isigina cikmamiz lazim en cok 11ile 2arasi dvitamini salgilatann gunes olur. yani gunes tam tepedeyken . gunessiz gunlerde kisin ise disaridan takviye aliyoruz ama k2 vitamini ile almamiz lazim yoksa böbrek tasi yapio dvitamini . yani kafamiza göre kullanmamliyiz muhakkak bi drye sormaliyiz. ama bazi drler canan karatay gibi dusunmuyo . dvitamini kullaniosak k2yi de icmeliyiz.

çok teşekür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız ben d vitamini ölçtürdüm yüzde 5 çıktı doktor çok kötü dedi ilaç yazdı bir aydır ihmal ettim pazertesi hemen başlıcamm

çok teşekür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız ben d vitamini ölçtürdüm yüzde 5 çıktı doktor çok kötü dedi ilaç yazdı bir aydır ihmal ettim pazertesi hemen başlıcamm
geçmiş olsun. d vitamini çok önemli.

Akşam yemeğini 5.30 gibi yiyeceğim için arada yemek yemiyorum. çilek ve biraz badem ve yer fıstığı yiyorum şu an

yok gibi bi seymis senin . hemen basla cok onemli .

geçmiş olsun. d vitamini çok önemli.

Akşam yemeğini 5.30 gibi yiyeceğim için arada yemek yemiyorum. çilek ve biraz badem ve yer fıstığı yiyorum şu an
cilek felan kahvaltıda yersek süper olur . simdi yediysek biraz yürüyüş iyi olur .

pazartesi bildirim yapalım kızlar

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
Kilo bildirim formatı
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.5
Bu hafta:68.0
Fark:-500
Toplam fark:11.2
Beden:42
Spor:leslie 3
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg

KIZLAR BU FORMATTA YAPARSAK DAHA DETAYLI VE GUZEL OLUR DEGIL MI?

kizlar
karatayla kilo.veremeyen görmedim.
ama oyle 1-2hafyada verilmez hic bi diette de kalici verilmez .

karatayda verilen kilo oyle kolay geri alinmaz.

burda uye merverasyon vardi . resmen manken gibi olmustu . hatta onve ve sonrasini goren inanmiyordu .

bu arkadas karataya tam uyup aksamlari da spor yapıyordu . tabi biz yürüyüş yapsak da yeter.

ama inanin ne diyordu biliyor musunuz? yillarca kilolu bi insan olarak tanindim resmen gençligimi bosuna kilolu gecirmisim . .

sadece 2-3ay ayririp hayatimizi hem saglikli hem de guzel olmud olarak degistirebilirz

Darısı bize inş format güzel böyle bildirim yapalım her hafta bence

Evet kızlar bende katılıyorum, azimli olup pes etmeyelim, kararlı başlayalım, çökyak hastaları vardır onlara doktor ekmek vs.tüketirse sonucu ölüme bile gider der ve yasakları hastalar hemen kesmek zorunda kalır ömür boyu, bende suan o psikolojiye soktum kendimi pastalar börekler şekerli gıdalar benım için suan zehir görevini üstlendi, bakış acımı tüm yiyeceklere karısı değiştirdim bunu yapmak zorundayım bi lokma ondan bi tadımlık bundan olursa devamı da gelır bunu biliyorum, ben daha bi hafta oldu başlayalı fazla bi kılo kaybım yok, ıkı kilo verdim daha, ama şimdiden bazı degısıklıkler oldu hayatımda gec yatsam bile sabahları erken uyanmaya basladım sabah dinç kalkıyorum genelde yorgun uyanırdım bunun gibi küçük değişimler basladı bende bu sefer kendime ve karataya inandım pes etmek yok takıldığım yerlerde deneyımlı arkadaslar yardımcı da oluyo burdan daha ne olsun

Merak ettim mercimek köftesiyle nasıl verdiniz, hergün mü yediniz, arada mı miktar ne kadar dı, kısır ve mercimek köftesini bir ay yesem bıkmam dikkatimi çekdi :) biraz açıklarsanız sevinirim :))

Merak ettim mercimek köftesiyle nasıl verdiniz, hergün mü yediniz, arada mı miktar ne kadar dı, kısır ve mercimek köftesini bir ay yesem bıkmam dikkatimi çekdi :) biraz açıklarsanız sevinirim :))
canim mercimegin suyunu biraz az koyuyoruz . o yüzden bulguru da az koyuyoruz . haftalik 3kasik bulgur hakkimiz var . zayıflama doneminde

valla oyle illa mercimek kofte yemedim. ama haftada 1-2onu yaptim sevdigim icin hem karataya da uygun ya . mercimek serbest . yesil mercimek salatasi da olur miss gibi .

karatayi az daha arastirin cok kolay uymasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…