• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim menunde hatalar var eger hata

Slm canim menun hatali hata olursa leptin calismaz hata olursa acikirsin ara ogun eger cok erken kalkiyosan ara ogun yapmalisin ogun arasi en az 5 saat olmali
Farkındayım, çalıştığım için öğle yemeğini tam olarak uygulayamıyorum. Ama kahvaltı ve akşamı tam olarak uygulayacağım. Hatalarımı söyleyebilirseniz çok mutlu olurum. Sevgiler.

Bende cok sevindim seni gordugume yok canim emzirmiyorum malesef kilolar kaldi sen ne durumdasin kilo durumun nas
arzu
ben tas gibiyim:KK19:
gunluk degisiyo 56-57-58 oluyorum . ama zayifim yani saglikliyim .
1yildir karatay yapiom ama tabi tam uymuyirum . zaten canim yaskli seyleri cok istemiyor . meyve vs yiyorum . 5 saate uymuyirum. yoksa daha cok zayiflayacam hic bi seyim kalmayacak.

sen de basla kardes . rahat edersin .
niye emzirmiyon uzuldum ama hayirlisi olsun .

kizlar saatleri ile ne yediginizi yazarsaniz yrd . olabiliriz.

ne kadar yediginizin degil ne yediginizin onemi var .

Kızlar pazar günleri tartı günleri yapalım, benim yarın bi hafta olucak 2 kilo
verdim mslh deyin :KK50: 69.1 gecen hafta, bugun 67.3 yarına 300 de giderse tmm dır.

enbas sayfada nasil bildirim yapılacagi yaziyirdu. siz bilirsiniz . gul abla pazartesi yapiodu ama sanirim cogunlugun fikrine.bi sey demez sanirim

_Saliha_ _Saliha_ cnm ya ben hamileliğimin 6. Ayında karara ya başladım sonra ne güzel son aylarım olmasına rağmen kilo almadım 8. Ayıma kadar... ama su 2 haftadır bi saldım son aylarıma rağmen olmayan ödemim arttı ki dr um hic istemiyor... Ya aslında sadece motivasyona ihtiyacım var koyu karatayci olarak senden yardım istedim ;( bi zamanlar da karatayla esim de bende güzel kilolar verdik yani... ayrıca eşim de benimle birlikte yapıyordu...

arzu
ben tas gibiyim:KK19:
gunluk degisiyo 56-57-58 oluyorum . ama zayifim yani saglikliyim .
1yildir karatay yapiom ama tabi tam uymuyirum . zaten canim yaskli seyleri cok istemiyor . meyve vs yiyorum . 5 saate uymuyirum. yoksa daha cok zayiflayacam hic bi seyim kalmayacak.

sen de basla kardes . rahat edersin .
niye emzirmiyon uzuldum ama hayirlisi olsun .
Kac kiloydun lac oldun somdi

Selamlar. Yarın ben de başlıyorum. Ama doğru mu anladım dediğim yerler var onları da burada sizlerle tamamlayabilecegimi düşünüyorum.
Mantık olarak günde en fazla 3 öğün istiyor karatay. Yemekler arasında en az 5 saat olmalı ki leptin hormonu devreye girsin. Tereyağı ve zeytin yağı dışında yağ kullanmiyoruz onlar da doğal olacak tabii. Zeytinyagli sebze yemekleri ve et serbest.Ekmek şeker makarna pilav yok.Atıştırmalık yok. Limonlu su bitki çayı ve Türk Kahvesi içebiliyoruz. 19- 20 den sonra yemiyor erkenden yatıyoruz.. doğru anlamış miyim ☺

_Saliha_ _Saliha_ cnm ya ben hamileliğimin 6. Ayında karara ya başladım sonra ne güzel son aylarım olmasına rağmen kilo almadım 8. Ayıma kadar... ama su 2 haftadır bi saldım son aylarıma rağmen olmayan ödemim arttı ki dr um hic istemiyor... Ya aslında sadece motivasyona ihtiyacım var koyu karatayci olarak senden yardım istedim ;( bi zamanlar da karatayla esim de bende güzel kilolar verdik yani... ayrıca eşim de benimle birlikte yapıyordu...
yeni gordum canim
Allah yardcin olsun. ekmek yemiyon demi .
:)
buraya yediklerini yaz.

Selamlar. Yarın ben de başlıyorum. Ama doğru mu anladım dediğim yerler var onları da burada sizlerle tamamlayabilecegimi düşünüyorum.
Mantık olarak günde en fazla 3 öğün istiyor karatay. Yemekler arasında en az 5 saat olmalı ki leptin hormonu devreye girsin. Tereyağı ve zeytin yağı dışında yağ kullanmiyoruz onlar da doğal olacak tabii. Zeytinyagli sebze yemekleri ve et serbest.Ekmek şeker makarna pilav yok.Atıştırmalık yok. Limonlu su bitki çayı ve Türk Kahvesi içebiliyoruz. 19- 20 den sonra yemiyor erkenden yatıyoruz.. doğru anlamış miyim ☺
hosgeldiniz ..

kizlarrr bi suru olduk .
motive ici

arzucuk25 arzucuk25 71le basladim . 58 de biraktim arzu . ama bazen 56da oluyorum. degisiyo sanirim odem oluyo degisik cikiyo ama dusun yani1yil oldu hala ayni kilodaym

facedekingrupta bi teyze var .
63kilo.vermis . 130kusur kiloymus . resimleri var resmen yarisi gitmis

yeter ki inanin kizlar :KK76::KK73:
Walla hersey kafada btiyi ben karatay diyetine 79.600basladim 66yi gordum hamile kaldim suan 78lerdeyim yine basliycam insallah daha kesinlesyiremedim kafada 2.5ay oldu dogum yapali

Back