- 5 Mart 2016
- 179
- 300
- 23
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum.. inşallah kilolardan hoş hoş kurtuluruz hep birlikte☺hosgeldiniz ..
kizlarrr bi suru olduk .
motive ici
@arzucuk25 71le basladim . 58 de biraktim arzu . ama bazen 56da oluyorum. degisiyo sanirim odem oluyo degisik cikiyo ama dusun yani1yil oldu hala ayni kilodaym
Akşam misafirlerim vardı tatlılar pastalar börekler,ben hiçbirini yemedım,aksam yemegı yemedım ve onun yerine mecburen kısır yedim ama baska hıcbıseyin tadına bile bakmadım yınede pişmanım sabah kılo veremıcem dimi
Gercektenmiii Ayh buna cok sevındım mercimek köftesiiiii ve kilo verimi bu karatay beni şaşırtmaya devam ediyoo Ben kısırı yasakl biliyodum hala öğrenmem gereken cok şey var, senin Engin tecrübelerinden faydalanıyoruzhe heytt kisir yasak degil ki. sadece cok.yiyince siskinlik yapar . su tutar o yuzden vermemiş gibi olursun ama sudur yani . yag yakmissindir yine.
cok olmamak kaydi ile kisir yenebilir. haftalik3 kasik olsun demiştik daha onceden . :)
mercimek kofte felan da doyana kadar . valla ben gecen sene etli kurufasulye ve mercimek kofte ile verdim .
simdi yaz gelio daha kolay bi suru sebze yemegi var cacik yapariz . coban salata ohh miss .
mmmm. karatay yapmaya ne var anca ye
Gercektenmiii Ayh buna cok sevındım mercimek köftesiiiii ve kilo verimi bu karatay beni şaşırtmaya devam ediyoo Ben kısırı yasakl biliyodum hala öğrenmem gereken cok şey var, senin Engin tecrübelerinden faydalanıyoruz
canim . tereyaği cok olabilir . problem olmazGünaydın hanımlar,
Dün akşam menüm: 3 köfte, zeytinyağında kabak ve havuç kavurma, ev yogurdu
Sonra başka bişey yemedim.
Bugün kahvaltı:
2 yumurta ile menemen (çok az tereyağlı)
2 ceviz
Peynir
Zeytin
Şekersiz çay
Bu arada sabah tartıldığımda 63.5 tim. 65 gün içindeki yemek yemiş kilom demek ki :)
Sabahları 2 tane kuru incir tesem olur mu acaba karataya uygun mu arkadaşlar d vit niçin kullanıyorsunuz rica etsem bir arkadaş açıklayabilir mi
çok teşekür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız ben d vitamini ölçtürdüm yüzde 5 çıktı doktor çok kötü dedi ilaç yazdı bir aydır ihmal ettim pazertesi hemen başlıcammcanim . tereyaği cok olabilir . problem olmaz
canim glisemik indeksi yüksek oldugu icin incir yenmesi yasak .
dvitamini de her sey icin kullaniliuor. yani kg veremeyenlerde dvitamini eksiktir. ya da devamli hasta olan biryseniz dvitamini eksiktir. dvitamini bizim vücudumuzun savunmasinda gorwv alan derimizin salgıladığı bir hormon. hormon oldugunu yeni kesfetmis bilimadamlari. . dvitamimizin 100olmasi lazim . o yuzden gunes isigina cikmamiz lazim en cok 11ile 2arasi dvitamini salgilatann gunes olur. yani gunes tam tepedeyken . gunessiz gunlerde kisin ise disaridan takviye aliyoruz ama k2 vitamini ile almamiz lazim yoksa böbrek tasi yapio dvitamini . yani kafamiza göre kullanmamliyiz muhakkak bi drye sormaliyiz. ama bazi drler canan karatay gibi dusunmuyo . dvitamini kullaniosak k2yi de icmeliyiz.
geçmiş olsun. d vitamini çok önemli.çok teşekür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız ben d vitamini ölçtürdüm yüzde 5 çıktı doktor çok kötü dedi ilaç yazdı bir aydır ihmal ettim pazertesi hemen başlıcamm
yok gibi bi seymis senin . hemen basla cok onemli .çok teşekür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız ben d vitamini ölçtürdüm yüzde 5 çıktı doktor çok kötü dedi ilaç yazdı bir aydır ihmal ettim pazertesi hemen başlıcamm
cilek felan kahvaltıda yersek süper olur . simdi yediysek biraz yürüyüş iyi olur .geçmiş olsun. d vitamini çok önemli.
Akşam yemeğini 5.30 gibi yiyeceğim için arada yemek yemiyorum. çilek ve biraz badem ve yer fıstığı yiyorum şu an
Merak ettim mercimek köftesiyle nasıl verdiniz, hergün mü yediniz, arada mı miktar ne kadar dı, kısır ve mercimek köftesini bir ay yesem bıkmam dikkatimi çekdi :) biraz açıklarsanız sevinirim :))he heytt kisir yasak degil ki. sadece cok.yiyince siskinlik yapar . su tutar o yuzden vermemiş gibi olursun ama sudur yani . yag yakmissindir yine.
cok olmamak kaydi ile kisir yenebilir. haftalik3 kasik olsun demiştik daha onceden . :)
mercimek kofte felan da doyana kadar . valla ben gecen sene etli kurufasulye ve mercimek kofte ile verdim .
simdi yaz gelio daha kolay bi suru sebze yemegi var cacik yapariz . coban salata ohh miss .
mmmm. karatay yapmaya ne var anca ye
canim mercimegin suyunu biraz az koyuyoruz . o yüzden bulguru da az koyuyoruz . haftalik 3kasik bulgur hakkimiz var . zayıflama donemindeMerak ettim mercimek köftesiyle nasıl verdiniz, hergün mü yediniz, arada mı miktar ne kadar dı, kısır ve mercimek köftesini bir ay yesem bıkmam dikkatimi çekdi :) biraz açıklarsanız sevinirim :))