Kaç tane tüketelim şart mı yani kilo vermeye yardımcı mı oluyor gün kurusun derken kuru bahs e diyorsunuz değil mi:)[/QUO
İnsallah basarirsin durum yazin guEl amanherseyden once kendin ocin basar kilolar gityikce ozguven neymis goreeksin eminim esinde sana tekrar asik olacaktir hedefin bayagi zorli bir uoldan geciyo 54 irade meselesi isteyince oluyo walla kafada bitiyo
Merhabalar,
Bugün ben de başladım Karatay diyetine. Kilom 65 boyum 1.69 cm. Bugünkü menüm aşağıda, önerileriniz bekliyorum iyi günler :)
Kahvaltı:
2 yumurta (çok az tereyağıyla yapıldı)
1 salatalık
5 zeytin
biraz peynir
Ara:
Sade Türk kahvesi
8 gr çikolata
Öğlen:
Light ton balığı
2 salatalık
ara:
Biraz yer fıstığı
Akşam şu an belli değil.
Haklısın, çikolata yok :) ara öğün hiç mi yok yani ceviz meyve falan bile mi?Kahvaltı iyi ama kahvenin yanındaki çikolata Yok sanırım.şekerli hiçbirşey yenilmiyor diye biliyorum.ara öğün de yok galiba.
karatay kahvaltisini tam yaparsaniz metobolizmaniz daha hizli calisir. kahvalti eksizsiz olmali. hosgeldiniz .Ayyy bu konu daha aktifmiş :))
Kızlar şimdi ben yeni başladım diyete 1 hafta oldu. Ve hiç tartılmadım. Bunun için de bende hiçbir değişiklik yokmuş gibi algılıyorum. Bi de tam karatayın dediği gibi kahvaltı yapınca ki yeşillik yemiyorum, sanki çok yemişim, diyetteki birinin daha az yemesi gerekiyormuş gibi hissediyorum :) umarım ben de veriyorumdur kilo
arzuuuuuuuuSlm karataycar ben tekrar sahalara dondum henuz baslamadim ama dogum yapali 2.5ayi gecti emzirmiuorum ve cok fazla kilom var piskolojim yerler bir aynaya bakmak istemiyorum emİrmeyi birakinca birden kilo almaya basladim
gül abla facedeki grupta . orasi coook yogun 60 bin kisi var . cok kalabalik . ben de sifremi buldum face sildim kk ya döndüm :)Saliham seni buralarda gormek neguzel hala devam ediyomusum gul abla buralardami nevar neyok kimler var kimler yok
kizlar tam bi kahvalti yapıyoruz. acikinca yemek yiyoruz yok aksam yemegine cok var derseniz acikinca uygun şeylerden yiyoruz.Haklısın, çikolata yok :) ara öğün hiç mi yok yani ceviz meyve falan bile mi?
Simdi ben kahvaltimi tam yapsam aciktikca salatalik yesem aksamda yemegi duzgun yesem olurmu ?kizlar tam bi kahvalti yapıyoruz. acikinca yemek yiyoruz yok aksam yemegine cok var derseniz acikinca uygun şeylerden yiyoruz.
ceviz olur salatalik vs olur . ama çikolata yersek olmaz insülin direnci kirilmaz . onemli olan direncin kirilmasi
tabi olur. muhim olan ac kalmamak . tok olarak 5 saat gecirmek ki leptin salgilansin . acikinca da yemek lazim ac acina bekleyinve de beyne kitlik sinyali salgilanir yine yag yanmaz aksine depolanir. acikinca yiyip ama iyice doyup acikmadan da bisi yemiyorz. sakiz da cignemioz . insulin salgilanmasin diye.Simdi ben kahvaltimi tam yapsam aciktikca salatalik yesem aksamda yemegi duzgun yesem olurmu ?
Sakiz beni daha cok aciktiriyor zaten yaa :)tabi olur. muhim olan ac kalmamak . tok olarak 5 saat gecirmek ki leptin salgilansin . acikinca da yemek lazim ac acina bekleyinve de beyne kitlik sinyali salgilanir yine yag yanmaz aksine depolanir. acikinca yiyip ama iyice doyup acikmadan da bisi yemiyorz. sakiz da cignemioz . insulin salgilanmasin diye.
Kahvaltıda peynir zeytin yumurta ceviz salatalık domates yiyorum. Çay içmiyorum. Valla bi değişiklik yok gibi hissediyorum, tartılmam gerek sanırım.karatay kahvaltisini tam yaparsaniz metobolizmaniz daha hizli calisir. kahvalti eksizsiz olmali. hosgeldiniz .
kiloları uzun.surede aldik oyle hemen veremeyiz . en az 2-3hafta yapmak lazim ki farki farkedelimKahvaltıda peynir zeytin yumurta ceviz salatalık domates yiyorum. Çay içmiyorum. Valla bi değişiklik yok gibi hissediyorum, tartılmam gerek sanırım.
Hoşbuldum :)
Teşekkür ederim. Ben kitabı birkaç yıl önce okumuştum şu an kitap da yanımda değil artık yapa yapa hatırlayacağımkizlar tam bi kahvalti yapıyoruz. acikinca yemek yiyoruz yok aksam yemegine cok var derseniz acikinca uygun şeylerden yiyoruz.
ceviz olur salatalik vs olur . ama çikolata yersek olmaz insülin direnci kirilmaz . onemli olan direncin kirilmasi
Slm canim menun hatali hata olursa leptin calismaz hata olursa acikirsin ara ogun eger cok erken kalkiyosan ara ogun yapmalisin ogun arasi en az 5 saat olmaliMerhabalar,
Bugün ben de başladım Karatay diyetine. Kilom 65 boyum 1.69 cm. Bugünkü menüm aşağıda, önerileriniz bekliyorum iyi günler :)
Kahvaltı:
2 yumurta (çok az tereyağıyla yapıldı)
1 salatalık
5 zeytin
biraz peynir
Ara:
Sade Türk kahvesi
8 gr çikolata
Öğlen:
Light ton balığı
2 salatalık
ara:
Biraz yer fıstığı
Akşam şu an belli değil.
Bende cok sevindim seni gordugume yok canim emzirmiyorum malesef kilolar kaldi sen ne durumdasin kilo durumun nasarzuuuuuuuu
aglamk istiyorum sen misin?
bebegin oldu oyle mi?
gul abla hamile oldugunu söylemişti.
verirsin yaa hem de emzirion tam verirsin .
seni gordugume cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?