çok teşekkür ederim. daha önce ara öğün yaparak kilo vermeye çalıştım. çok acıkıyordum. eve gidince de resmen saldırıyorum.
meyveyi çok seviyorum. karatay pek meyve önermese de bazen akşam üstü 5 gibi bi meyve yiyorum.
boyum 165 cm. kilom da 65 idi. ben daha yeni başladım. aslında geçen hafta başladım da pek uygulayamadım.ne kadar kilo vermistiniz ve boyunuz kacti?
boyum 165 cm. kilom da 65 idi. ben daha yeni başladım. aslında geçen hafta başladım da pek uygulayamadım.
60 olmak istiyorum. ya da en azından 62 yi görmek.
Su ve zeytinyağı tüketiyorum aslında karatayda uymadığım tek şey günkurusu onu tüketmiyorum, şekerli diye biraz daha hızlı kilo veririm diye ama galiba yemem lazımsabah gun kurusu yiyebilirsin.zeytinyagi icebilirsin. bir de bol su icmennlazim . yağı az kullanıyorsun anlamina geliyor aslinda saglikli yag kullanmaktan korkma
Olur yazalım hergün.aa harika, ben de bugu basladim kor topal yeniden ama ben kalori de dikkat ederim cunku oteki turlu veremiyorum; denedim olmadi ya da biraz fazla abarttim menulerimi bilmiyorum. Kilo vermekten ziyade kilo korumak gibi oldu benimkisi belki.
Bir de ben zaten ideal kilomdayim o nedenle kalori hesabi + yuruyus + pilates takilacagim.
O zaman senle menulerimizi paylasalim burada her gun. Hem birbirimize yorum yapariz, hem de motivasyon olur. Benim de boyum 168, kilom 62'ydi en son dun sabah ama bugun regl oldum, yarin sabah bakalim kac gorecegim :)
Gün kurusunu ne Zaman tüketmek gerekiyorSu ve zeytinyağı tüketiyorum aslında karatayda uymadığım tek şey günkurusu onu tüketmiyorum, şekerli diye biraz daha hızlı kilo veririm diye ama galiba yemem lazım
sabahlari tuketin kahvaltida diyor karatay.Olur yazalım hergün.
Ben kilo vermekte zorlanıyorum. Çünkü yemeyi seviyorum. Karatayda şimdilik iyi gidiyor.
Gün kurusunu ne Zaman tüketmek gerekiyor
yoo sart degil . tatli isteyenlet icin . kayisinin siyah olani gun kurusu . kurutulmuş .Kaç tane tüketelim şart mı yani kilo vermeye yardımcı mı oluyor gün kurusun derken kuru bahs e diyorsunuz değil mi:)
Kaç tane tüketelim şart mı yani kilo vermeye yardımcı mı oluyor gün kurusun derken kuru bahs e diyorsunuz değil mi:)
karatayda yasakhurma da tuketebilirsiniz, caniniz tatli istedikce baya kesiyor zaten ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?