Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ne kadar kilo vermistiniz ve boyunuz kacti?

boyum 165 cm. kilom da 65 idi. ben daha yeni başladım. aslında geçen hafta başladım da pek uygulayamadım.
60 olmak istiyorum. ya da en azından 62 yi görmek.

aa harika, ben de bugu basladim kor topal yeniden ama ben kalori de dikkat ederim cunku oteki turlu veremiyorum; denedim olmadi ya da biraz fazla abarttim menulerimi bilmiyorum. Kilo vermekten ziyade kilo korumak gibi oldu benimkisi belki.

Bir de ben zaten ideal kilomdayim o nedenle kalori hesabi + yuruyus + pilates takilacagim.

O zaman senle menulerimizi paylasalim burada her gun. Hem birbirimize yorum yapariz, hem de motivasyon olur. Benim de boyum 168, kilom 62'ydi en son dun sabah ama bugun regl oldum, yarin sabah bakalim kac gorecegim :)

Benim kilo vermekten ziyade belli bir kiloya dusup hayat tarzimi o sekilde duzenleme gibi bir istegim var. Saglikli beslenmek, saglikli olmak istiyorum.

sabah gun kurusu yiyebilirsin.zeytinyagi icebilirsin. bir de bol su icmennlazim . yağı az kullanıyorsun anlamina geliyor aslinda saglikli yag kullanmaktan korkma
Su ve zeytinyağı tüketiyorum aslında karatayda uymadığım tek şey günkurusu onu tüketmiyorum, şekerli diye biraz daha hızlı kilo veririm diye ama galiba yemem lazım

Grup kalabalıklaşmış güzel olmuş hoş geldiniz :)

Olur yazalım hergün.
Ben kilo vermekte zorlanıyorum. Çünkü yemeyi seviyorum. Karatayda şimdilik iyi gidiyor.

Su ve zeytinyağı tüketiyorum aslında karatayda uymadığım tek şey günkurusu onu tüketmiyorum, şekerli diye biraz daha hızlı kilo veririm diye ama galiba yemem lazım
Gün kurusunu ne Zaman tüketmek gerekiyor

Kaç tane tüketelim şart mı yani kilo vermeye yardımcı mı oluyor gün kurusun derken kuru bahs e diyorsunuz değil mi:)

Kaç tane tüketelim şart mı yani kilo vermeye yardımcı mı oluyor gün kurusun derken kuru bahs e diyorsunuz değil mi:)
yoo sart degil . tatli isteyenlet icin . kayisinin siyah olani gun kurusu . kurutulmuş .
arasina kaymak icine de ceviz koyup tayli niyetine sabah kahvaltıda yenebilir. bağırsaklara iyi geliyor.

Ama cok sıvıya rağmen gün kurusu olmadan kabızlık başlıyo bende oyle oldu, karatayın verdıği herseyin bi sebebi var bunu anladım, evde kayısı vardı onu yemek istemedim, bugun günkurusu aldım yapıyoz bişey tam uyalım, yarın kahvaltıda artık

Ben de yiyeyim en iyisi kahvaltıda
Bugün menüm şu şekilde
Sabah 07:30 da domates, peynir, zeytin, ceviz fındık ve muz yedim
12:00 de bi kepçe çorba, 7-8 adet ciğer, salata ve ayran
17:00 armut
18:00 bi kepçe çorba, salata, 5 adet fırında köfte ve 4 adet fırında biber
Şu anda şekersiz Türk kahvesi

Sabah kahvaltı kkk aksam yemeği yeşil mercimek salatası, tavuk ızgara ayran, meyve yemiyorum ben kilo verme aşamasında mümkün olduğu kadar yemeyin yazıyo kitapta, illa yicekseniz kahvaltıdan sonraymış, ara öğünde yada akşam pek istemiyo

Ben bugün biraz kaçırdım.sarma yedim bi tabaksonradan pisman oldum ama umarim etkilemez.pazar kiloma bakma günüm.insallah 65 olurum

Ayyy bu konu daha aktifmiş :))
Kızlar şimdi ben yeni başladım diyete 1 hafta oldu. Ve hiç tartılmadım. Bunun için de bende hiçbir değişiklik yokmuş gibi algılıyorum. Bi de tam karatayın dediği gibi kahvaltı yapınca ki yeşillik yemiyorum, sanki çok yemişim, diyetteki birinin daha az yemesi gerekiyormuş gibi hissediyorum :) umarım ben de veriyorumdur kilo

Slm karataycar ben tekrar sahalara dondum henuz baslamadim ama dogum yapali 2.5ayi gecti emzirmiuorum ve cok fazla kilom var piskolojim yerler bir aynaya bakmak istemiyorum emİrmeyi birakinca birden kilo almaya basladim

Saliham seni buralarda gormek neguzel hala devam ediyomusum gul abla buralardami nevar neyok kimler var kimler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…