• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gercekten harika hatta suan benim için mucize spor salonları diyetisyenler neler neler sürekli bi yerlerde tıkanıp skılıp bırakıp hüsran sonuclar, ve bu kadar hızlı kilo verdiğime gercekten inanamıyorum hiç aç kalmadan diyetteyken sürekli aklım ne yesem ne atıştırsam olurdu suan aklıma bile gelmiyo cunku tokum gün boyu ve gece, sen ne kadar kilo vedin bize ne önerirsin

ben de gecen sene diet icin kk ya geldim . tevafuk burayi gordum . konunun sahibinin beni birakmamasi ile basladim . Allah ondan razi olsun . cunku nisanliliktan sonra baslayan kilo.problemim oldu .

ama karataydan sonra eski halime dondum ve kilo almiyorum . :)

ben 71ile basladim 58e kadar indim . 168boyum. 2ay yaptim . zaten bunye artik alisio arada kacamak yapsan da icin almio saglikli yaşamayı öğreniyor insan.

su icme ve yuryus tavsiye ederim bir de gec vakte kadar oturmamayi . leptin 11le sabah5 arası uyursak dogal olarak salgilaniyor.

selamlar

ben de gecen sene diet icin kk ya geldim . tevafuk burayi gordum . konunun sahibinin beni birakmamasi ile basladim . Allah ondan razi olsun . cunku nisanliliktan sonra baslayan kilo.problemim oldu .

ben 71ile basladim 58e kadar indim . 168boyum. 2ay yaptim . zaten bunye artik alisio arada kacamak yapsan da icin almio saglikli yaşamayı öğreniyor insan.

su icme ve yuryus tavsiye ederim bir de gec vakte kadar oturmamayi . leptin 11le sabah5 arası uyursak dogal olarak salgilaniyor.

selamlar
süper kilo vermişsin kısa zamanda bende 70 gördüm tartıda sonra 69.1 karataya başladım bugun 4. Gunu bitirdim, 58 bende bi görsem senin gibi :KK17: suan cok ıyı gidiyo, tek korkum uzun vadede duraklama olmuş cogu kişide bu olmasın yeter 100 gr bile beni motive eder gerçi suan günlük 600 gidiyo cok şükür, tecrübeleri paylaştığın için teşekkürler aklına geldikçe yazarsan bizde uygular faydalanırız:KK19:

selamlar
Sende bize destek oluyorsun Can'ım

her zaman :)
inşallah olmaya calisirim.

yaa hergun tartilmayinca daha iyi . bazi gunler sabit oluyo ama haftalik illa ki veriliyo.

ne kadar saglikli yersek o kadar hizli zayiflaniyo. sağlıklı gida hücrelere hormondu organdi yapi malzemesi oluyo vucud kullaniyi ama sagliksiz gida cer cop gibi hücreler kullanmata layik gormuyo ama bosa gitmeyip enerji için trigliserid olarak depo oluyor.

tam uygulayarak karatay yapan ilk hafta 2-3kg diger haftalar 1-2kg arasi verir. ama tamamen kacamaksiz kurallari ile hem de doymak sarti ile . hem de saglikli yiyerek.

karataya baslayan arkadaslar netten ucretsiz
karatayin abcsi pdf ücretsiz indirip diet hakkinda bilgi sahibi olabilirler.

Türk kahvesi şekersiz içebiliyormuyuz acaba arkadaşlar yeşil çay mı türk kahvesi mi tüketsek yoksa ikisi daha mı destekliyici olur kilo vermemize

ya sadece devam eden varsa gunluk menusunu yazabilir mi rica etsem?
bana cok fazla geliyor cogu zaman karatay, daha once yapmistim ama kilo vermemistim pek; goruntude evet incelmistim bir miktar yalnizca.

saglikli oldugunu kesinlikle dusunuyorum ama yenilenler cok fazla geliyor :)

Bir de sabah 8'de uyaniyorum, iste ogle aram 12'de. Ogle arasina pek acikmamis oluyorum falan.
Buna da bir cozum bulmam gerekecek.

günaydın hanımlar
düne göre -600. hem de hiç acıkmadan

menulerini de yazar misin?
benim kilom cok olmadigi icin, hem kalori hesabi, hem karatay gibi devam etmek istiyorum bir sure.
karatay hoca kalori vagonundan inin der . kalori saymiyouz.

oglen acikmiyorsaniz yemeyin:) yani acikinca yiyin diyo.

nr kadar zaman yaptiniz ? 1-2ay yapınca bayagi verilir.

kahve cay bitki cayi filtre kahve sekersiz istedigimiz zaman icebiliyiruz serbest .

Bende bugun biraz kabızlık
tam uygulayarak karatay yapan ilk hafta 2-3kg diger haftalar 1-2kg arasi verir. ama tamamen kacamaksiz kurallari ile hem de doymak sarti ile . hem de saglikli yiyerek.

karataya baslayan arkadaslar netten ucretsiz
karatayin abcsi pdf ücretsiz indirip diet hakkinda bilgi sahibi olabilirler.
sanki,

menulerini de yazar misin?
benim kilom cok olmadigi icin, hem kalori hesabi, hem karatay gibi devam etmek istiyorum bir sure.
dünü yazayım ben
07:30 ekmeksiz domates, salatalık, biber, 1 kk kadar peynir, 10 kadar zeytin, 3 adet ceviz 10 kadar fındık bir kivi
12:30 2 avuç içi kadar tavuk ızgara, bol salata ve yoğpurt
18:00 3 adet kuru biber dolması (bulgurlu), yarım kase kadar çorba ve salata

gün içinde 1 litre detoks suyu tükletiyorum. normalde 2 litreyi geçiyor suyum.
haftada 4 gün leslie yapıyorum.

Bende bugun biraz kabızlık basladı sanki ne önerirsin canım o_O Ben kitaplarını aldım karatayın :KK15:
sabah gun kurusu yiyebilirsin.zeytinyagi icebilirsin. bir de bol su icmennlazim . yağı az kullanıyorsun anlamina geliyor aslinda saglikli yag kullanmaktan korkma

dünü yazayım ben
07:30 ekmeksiz domates, salatalık, biber, 1 kk kadar peynir, 10 kadar zeytin, 3 adet ceviz 10 kadar fındık bir kivi
12:30 2 avuç içi kadar tavuk ızgara, bol salata ve yoğpurt
18:00 3 adet kuru biber dolması (bulgurlu), yarım kase kadar çorba ve salata

gün içinde 1 litre detoks suyu tükletiyorum. normalde 2 litreyi geçiyor suyum.
haftada 4 gün leslie yapıyorum.

Bu menunun kalorisi de az mesela ornegin :)
Evet ya ben de boyle yapayim bundan sonra; cok guzel menu.

Bu menunun kalorisi de az mesela ornegin :)
Evet ya ben de boyle yapayim bundan sonra; cok guzel menu.
çok teşekkür ederim. daha önce ara öğün yaparak kilo vermeye çalıştım. çok acıkıyordum. eve gidince de resmen saldırıyorum.
meyveyi çok seviyorum. karatay pek meyve önermese de bazen akşam üstü 5 gibi bi meyve yiyorum.

Back