Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

2 veya 3kilodan sonra duraksama yaşayip ta tekrar vermeye başlayan oldumu.
Tabiiki diyete devam

Ya benim bugün 6. Günüm düne kadar çok iyi 900 gr kadar gitmişti bugün bi tartildim 500 gr geri gelmiş öyle kaçamak da yapmadım 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum anlamadım çok moralim bozuldu acaba adet dönemim yaklaştı ondan olabilir mi

Olabilir canim
Dūn acaba birz tuzumu fazla kaçirdin ne yedinki
Belki yardimci olabilirm

Kisir falan yeniyor bildigim kadariylada bulgur pilavida yiyebiliyormuyuz hanimlar

Olabilir canim
Dūn acaba birz tuzumu fazla kaçirdin ne yedinki
Belki yardimci olabilirm
Bugün tekrar tartildim geri gitmiş anlamadım 70. 3 ile başlamıştım bugün 69.2 . Cok mutlu oluyorum verdikce daha da motive oluyorum ve acikmiyorum . Ekmek hic kacamak yapmiyorum ekmegi cok seven biri olmama ragmen kendime sasiyorum . Tatli desen keza aynı sekilde.bir de şunu soracağım mesela öğle ile akşam arasında az şekerli kahve leptinimi bozar mı canım bazen çok çekiyor da..

bugün 9. gün toplamda 2.500 gr vermişim yarın bir günlük ara vereceğim vücudu şaşırtmakta fayda var pazar diyete kaldıgı yerden devam benim acelem yok yaza kadar istediğim kiloyu vereyim yeter fazla sıkmak sıkılmak istemiyorum

hergün değilde haftada bir gün tartılmak daha doğru bunu diyorum ama bende hergün tartılıyorum dayanamıyorum motive olmak için sanırım.. bu şekilde can sıkıcı olabiliyor önümüzdeki hafta cumaya kadar tartılmayacağım o şekilde fazla verdiğimizde dahada motive oluruz

Evet haklısınız ama dayanamıyorum işte iyi gidiyor bakalım çok dayanamaxsam tadimlik tatlarina bakarım siz çok iyi vermişsinz

Şeker yasak ama alisana kadar tatlandirici kullan ustersen

Bende 3gūndūr veremiyorum oyuzden iki gūn ara vercem pazar başlayacagim inş. Tekrardan

Ben pazartesi baslamistim ama hic kilo veremedim 5 gun bitti.300 gr falan vermisim. Aksamlari dayanamiyorum 9dan sonra birsey yememeye. Ufak bir iki dilim meyve yiyorum. Gun icinde de meyvemi yiyorum bi armut bi portakal seklinde ama benim gunluk vitamin de almam lazim hic cikaramam meyveyi listeden ufak bebegim var. Siz ayrica spor yapiyormusunuz hanimlar?

Meyve yasak bu diyette onfanda verememis olabilirsin .vitamini sebzedende alabilirsin canim.
Ben yūrūyorum gūnlūk ama bazen 1bucuk saat ama yarim saat

Yap canim ben bugun yaptim şokumu.yarin devam etcem inş.

midem küçülmüş hemen doyuyorum çok sevdiğim probis den yedim midem bulandı hiç tad alamadım ağzımın tadı mı kalmamış anlamadım yada 9 gündür şeker yeme yemeye şekerden mi tiksindim bu diyet garip şeyler yapıyor bana:) meyveyi özlemişim ama
yarın kaldıgım yerden devam edeceğim bel bölgem gözle görülür şekilde küçülmüş incelmiş midem de aynı şekilde kollarım pazu kısımları çok sertti yumuşamış küçülmüş iyice gaza geldim bırakmayacağım

Dūn birz abarttim galiba oyūzden bugūn bayaa bi yeme istegim var özellikle tatlî çikolata fln .tutuyorum kendimi ah bugūn bi bitse

Karatay meyweyi sabah öneriyo kahwaltıda 1 porsiyon benimde bebişim war we meywe delisiyimdir maalesef tek sabah yiyorum

Bugün tam 1. Haftam ve 1.300 gr zayiflamisim çok mutlu oldum her geçen gün zayıflamak beni çok mutlu ve teşvik ediyor önceden herseyi düşünmeden yerdim ama şimdi bazen 1 lokma aliyim diyorum sonra yok yok vazgeciyorim ben yürüyüş filan yapamıyorum bebeğim var çıkamıyorum evde aksamlari minimum 30 dk maksimum 1 saat kendimce spor yapıyorum

Kizlaaar şuan kendimden Nefret ediyorum .biraz önce yanı tam 22:30civari resmen kudurdum.dünden kalan pastaya ondan sonra kurufasulye ye ..dolapta ne varsa tikindim az az... Ama bu saaattte böyle bisey yaptığım için çok pişmanim .resmien gözüm döndü. Zaten bugun akşam yemeğini dışarda yedik orada da bir buçuk döner lavaş götürdü m...bugün resmen çok fazla kaçamak yaptım .bu yüzden yarın çok minimum yiyeceğim...offf yaaaa.kızlar sizce verdiklerimi geri alırmiyim ya...zaten bugünlerde vermem durmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…