• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben son zamanlarda biraz cozuttum.. Çok düzenli menülerim yok... Ama yarından itibaren düzene gireceğim inşallah...

Evet ben de iki oğun yiyordum yetiyordu cozutmadan önce... Çok misafir geldi son zamanlarda dikkat edemedim..

günaydın kızlar sabahın ilk menü paylaşımı benden gelsin kkk kahwaltısı buarada kızlar spor motiwasyon die bi topiğide takibe başladım benim derdim hareketsizlikti motiwe edici sözler fotograflar spor konusunda çok gaza geldim :D hatta dün egzersizimni yaptım hadi bakalım.

günaydın kızlar sabahın ilk menü paylaşımı benden gelsin kkk kahwaltısı buarada kızlar spor motiwasyon die bi topiğide takibe başladım benim derdim hareketsizlikti motiwe edici sözler fotograflar spor konusunda çok gaza geldim :D hatta dün egzersizimni yaptım hadi bakalım.

Bana da göndersene canım. Ben de çok üşeniyorum spora...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-20
Anka Anka ben ilk sayfadan başladım oğluşumdan fırsat buldukça okuyorum after before fotografları fit wücutlar falan da koyuyo gaza getirmrk için egzersiz animasyonları. wideoları falan bence çok güzel olmuş sonuna geleyim zaten yorumda yapıcam çok ciddi bi emejk şiddetle tawsiye ederim çünkü rejim iide bi süre sonra kilo werme duruyo motiwasyon azalıo otomatikman:( egzersizle desteklemek şart

Merhabalar

saat 8.30 uyandım

uyanır uyanmaz koca bir bardak su içtim sonrasında

elma sikeli limonlu ılık su içtim

saat 12 de terayağına 3 büyük yumurta ve 2 yumurtanın beyazını kırıp yedim üstüne bolca baharat kekik pul biber süperdi :)

bunun yanın da 1 kase yogurt içine sarımsak pul biber ve kuru nane

ve son olarak büyük bir kuru soğan :)

birazdan büyük bi kupa türk kahvesi içicem, gün içinde çay kahve sınırsız.

akşam 5,30 da akşam yemeğimi yiyip sabah 12 ye kadar bir şey yemek yok

Merhabalar

saat 8.30 uyandım

uyanır uyanmaz koca bir bardak su içtim sonrasında

elma sikeli limonlu ılık su içtim

saat 12 de terayağına 3 büyük yumurta ve 2 yumurtanın beyazını kırıp yedim üstüne bolca baharat kekik pul biber süperdi :)

bunun yanın da 1 kase yogurt içine sarımsak pul biber ve kuru nane

ve son olarak büyük bir kuru soğan :)

birazdan büyük bi kupa türk kahvesi içicem, gün içinde çay kahve sınırsız.

akşam 5,30 da akşam yemeğimi yiyip sabah 12 ye kadar bir şey yemek yok

:57: :57: Maşallah canım soğan sarımsak afiyet olsun :D

aburcuburcu aburcuburcu akşam ne yiyeceksin canım... Ben köfte ve salata düşünüyorum ama senin menüleri merak ettim çok yaratıcı..
Ben hep aynı şeyleri yiyorum sıkılıyorum sonra...

10. Günüm ve tam 2 kilo vermisim. Ben bu sabah kahvaltıda 2 yumurtaya tereyaginda omlet beyaz peynir 5 tane zeytin yeşillik 4-5 tane ceviz yedim. Saat 10.30 da yaptım kahvaltiyi aksama kadar birsey yememeyi düşünüyorum aksama da köfte çorba salata :-)

marselinda marselinda topiğin 1.sayfasını okudum kalkıp spor yapasım geldi... Gidip yapıp geleyim isteğim gitmeden... Süpersin canım ya çok sağol söylediğin için :60:

aburcuburcu aburcuburcu akşam ne yiyeceksin canım... Ben köfte ve salata düşünüyorum ama senin menüleri merak ettim çok yaratıcı..
Ben hep aynı şeyleri yiyorum sıkılıyorum sonra...

Akşam yemeğim

1 kase yogurt dolu dolu (sarımsak nane pul biberli)

1 kase mercimek çorbası (ev yapımı hazır çorbaların hepsini komşuya verdim :KK70: )

kuru iç bakla ile fava yapıcam 1 kase dolu dolu

kuru soğan :))

eğer doymazsam 1 tane de haşlanmış yumurta

10. Günüm ve tam 2 kilo vermisim. Ben bu sabah kahvaltıda 2 yumurtaya tereyaginda omlet beyaz peynir 5 tane zeytin yeşillik 4-5 tane ceviz yedim. Saat 10.30 da yaptım kahvaltiyi aksama kadar birsey yememeyi düşünüyorum aksama da köfte çorba salata :-)
gayet güzel birazdan da bi sade türk kahvesi yap tutar akşama kadar seni

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Bu diyeti yapıp kilo verdiğimizde sarkma, çatlak vs olur mu?

Akşama kadar sorun yok kesinlikle ama akşam yemekten sonra ki tatlı isteğini yemekten sonra içtiğim 1 fincan şekersiz çayın içine toz tarçın atarak yenmeyi başardım.
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var. Bu diyeti yapıp kilo verdiğimizde sarkma, çatlak vs olur mu?
ben ve nişanlım eski profesyonel sporcuyuz sporu bırakınca kilo aldık haliyle o 15 kilo verdi bende 6, 2 mizde de sarkma olmadı.

Akşam yemeğim

1 kase yogurt dolu dolu (sarımsak nane pul biberli)

1 kase mercimek çorbası (ev yapımı hazır çorbaların hepsini komşuya verdim :KK70: )

kuru iç bakla ile fava yapıcam 1 kase dolu dolu

kuru soğan :))

doymazsam 1 tane de haşlanmış yumurta

6 yumurta yapacak bence yeme :D
Fava hiç yemedim denemek istiyorum aslında... İç baklayı nerden alıyorsun hiç marketlerde dikkatimi de çekmedi...

Akşama kadar sorun yok kesinlikle ama akşam yemekten sonra ki tatlı isteğini yemekten sonra içtiğim 1 fincan şekersiz çayın içine toz tarçın atarak yenmeyi başardım.

ben ve nişanlım eski profesyonel sporcuyuz sporu bırakınca kilo aldık haliyle o 15 kilo verdi bende 6, 2 mizde de sarkma olmadı.

Teşekkür ederim cevap verdiğin içiin

6 yumurta yapacak bence yeme :KK70:
Fava hiç yemedim denemek istiyorum aslında... İç baklayı nerden alıyorsun hiç marketlerde dikkatimi de çekmedi...
yumurta da sorun yok nişanlım sabahları 10 yumurta yiyor :) ama sadece 4 sarı gerisi sadece beyazı.

iç bakla aktarlarda satılıyor açık olarak kilosu 6 - 7 tl gayet lezzetli :)

Back