Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sıkma canini bende dūn kudurdum abarttim bu sabah fazla geldim ama bugūn telafi ettim ama birz zor tuttum kendimi.
Geçen haftada 1hafta ūstūne diyetimi bozup 2 3gūn sonra tekrar başladigimda gördūmki o verdigim kilolari almamişim .1gūn telafi ile 2 3gūnūn yūkūnū atmıştım.yarin kesin telafi et..daha az yemene gerek yok normal karataya uygun yapsan yeterli

Ayy Tesekkur ederim yaaa rahatladim.ama yinede kendime ceza vermek istiyirum

Merhaba herkese
Karatay diyetinde herşeyi uygulamak zorundamıyız mesela aksam yemeği balık diyor ben et yesem böyle değişiklikler yapsam siz nasıl uyguluyorsunuz diyeti

Merhaba herkese
Karatay diyetinde herşeyi uygulamak zorundamıyız mesela aksam yemeği balık diyor ben et yesem böyle değişiklikler yapsam siz nasıl uyguluyorsunuz diyeti

Kitabı okumak lazım. Ya da en azından internetten biraz araştırmak lazım. Sonra tekrar bu soruyu dönüp okumak lazım...

Yaklaşık 3 aydır ben ve nişanlım karatay diyeti yapıyoruz. ben 6 nişanlım 15 kilo verdi.

boyum: 1,72 kilom:68

nişanlım boyu: 1,85 kilosu: 112

şuan ben 62 oda 97 kiloyu düştü.

diyeti kitaba çok bağlı kalarak yapmadık açıkçası kendimize göre uyarlamalar yaptık. ilk 2 ay zorlandık ancak şuan kesinlikle bi kaçamak falan yapmadan devam ediyoruz

Vayy supersiniz yaa tebrik ederim...

Zaten internetten araştırdım ama kararsız kaldım kararsız kaldığım için buraya sormaya karar verdim

İyide zaten karatayın ana olayı et balık yumurta yemek... Nesinden emin olamadın... Cidden yani karatayda et yiyebilir miyim gibi bir soru gerçekten akıllara zarar.. Karatay =et, balık, yumurta

İyide zaten karatayın ana olayı et balık yumurta yemek... Nesinden emin olamadın... Cidden yani karatayda et yiyebilir miyim gibi bir soru gerçekten akıllara zarar.. Karatay =et, balık, yumurta
demek istediğim şey şuydu yerlerini değiştirerek yemek mümkün mü çünkü daha önceden isveç diyeti yapıyordum çok sağlıksız olduğu için bırakmıştım ve onda onun yerine bunu yemek gibi bişey mümkün değildi.

İşte hala araştırmadığın ortada... Bunda liste yok ki.. İnternetteki listeler örnek menü... Google da karatay diyeti pdf yaz kitabı oku bana hak vereceksin..

İşte hala araştırmadığın ortada... Bunda liste yok ki.. İnternetteki listeler örnek menü... Google da karatay diyeti pdf yaz kitabı oku bana hak vereceksin..
Kitabı almak istedim fakat pek fırsatım olmadı bi yere gidebildim sadece orda da yoktu daha yeniyim diyette. Bu söylediğin şeyleri bilmiyordum mesela herkes nasıl yapıyorsa öyle yapıyordum bende. Tavsiyeni dinleyeceğim. Okuduğum zaman sana geri dönüş yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…