• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugun kahvaltı KKK tarzi idi....
Kızlar ya bir haftayı geçti aynı kiloda kaldım ...ilk başladığımda bir altı kilo vermiş tim ....ama bir buçuk haftadır veremuyirum.:KK43:
Acaba arami vermek gerekiyor arada.
Nezaman vermiştin 6kg canim.ara verdinmi zaten anlayamadim burz açarnısın

Merhaba hanimlar. Ben 50 kg dan dogumla 75 ciktimo_O hamilelikte acaip istahli bi canavara donustum resmen. ilk dogumdada 75 ile doguma gitmistim ama emzirdigim icin butun kilolari vermistim. Suan kilom 68 hedef 18 kg bugun bismillah dedim karataya hepimize kolayliklar..
Yanliz bir sorum var acikinca oglenden sonra falan 1 bardak ceviz badem vss yiyebiliyormuyiz sabahki hibi serbestmi?
Canim kahvalti dan sonra 4saat dayanamiyorsan bence o arada yogurt ve kurukayisi yada cevizli yogurt tavsiye ederim tarcinda serpebilirsin

Evet canım yaa dun topladım kendimi kaçamaksız bitirdim çok şukur. Kaçamağa başladın mı kendini tutamıyorsun. İpin ucu kaçıyor. :KK43:
Bende pazar gūnū aralarda cok kūcūk kacamaklar yaptim ama neredeyse kendimi tutammayip būtūn gūnū ziyann ediyordumki zar zor tuttum kendimi .1 cikolata neredeyse 4 5e dönecekti .bu ara tatli isteği beni birz zorluyo.reglimde yaklaşmadiki:KK12:
Iyi etmişsin toparlamakla.
Arada bi menū paylaş canim ki birbirimizden örnek alalim
Ben kurufasulye mercimekten yumurtadan tazefasulywden başka bisey yiyemez oldum akşamlari:KK14:

merhabalar

daha önce 2 hafta karatay diyeti ile 3 kilo anca verebilmiştim. daha sonra gittiğim misafirliklerle ve günlerle birlikte gelsin tatlılar, börekler pastalar hop tekrar aldım. Şimdi tekrar yarından itibaren başlıyorum buranın bana motivasyon olacağını düşünüyorum. 65 kg civarında olabilirim. ilk hedefim 60 kg. daha sonra 55 kg. hedefliyorum.

Bende pazar gūnū aralarda cok kūcūk kacamaklar yaptim ama neredeyse kendimi tutammayip būtūn gūnū ziyann ediyordumki zar zor tuttum kendimi .1 cikolata neredeyse 4 5e dönecekti .bu ara tatli isteği beni birz zorluyo.reglimde yaklaşmadiki:KK12:
Iyi etmişsin toparlamakla.
Arada bi menū paylaş canim ki birbirimizden örnek alalim
Ben kurufasulye mercimekten yumurtadan tazefasulywden başka bisey yiyemez oldum akşamlari:KK14:

Ben de çok yaratıcı değilim canım ya. Çok sıradan şeyler yiyorum. Bu gün farklı olacak kıymalı Brüksel lahanası yiyeceğim. :-)

Arkadaşlar fikrinizi istiyorum Karatay diyeti yapıyorum ama gramla kilo veriyorum ve acil kilo vermem lazım sizce İsveç diyeti yapsam mı Karatay diyetiyle çok da farklı değil protein ağırlıklı ne dersiniz sonra yine Karatay devam ederim diye düşündüm

6. günümdeyim 2 kilo 100 gr vermişim ödemler gitti sanırım
ben bugün kahvaltıyı doyana kadar yemedim canım istemedi ve 2 saatt olmadan acıktım ceviz kayısı yedim birazdanda yeşilmercimekli salata yoğurt yiyip akşamı bekleyeceğim akşamda kurufasulye ile 6. günüde tamamlayacağım
bugün kahvltı sonrası 3 saat bir süre sonra ceviz kayısı ile ikinci öğüne geçmiş oldum 4 saat olsaydı ama dayanamadım aç kalmakta doğru değilakşam 7 den sonra su hariç hiçbişey yiyip içmiyorum gece leptin sağlam çalışsın gündüz pek uyamıyorum 4.5 saat aralığına

Arkadaşlar fikrinizi istiyorum Karatay diyeti yapıyorum ama gramla kilo veriyorum ve acil kilo vermem lazım sizce İsveç diyeti yapsam mı Karatay diyetiyle çok da farklı değil protein ağırlıklı ne dersiniz sonra yine Karatay devam ederim diye düşündüm
acil derken ne kadar bir süre
isveç çok sağlıklı değil verdiklerini geri alırsın

Ben de çok yaratıcı değilim canım ya. Çok sıradan şeyler yiyorum. Bu gün farklı olacak kıymalı Brüksel lahanası yiyeceğim. :-)
Bende bu akşam biber doldurdum yariyariya kiyma ve bulgur/pirinç karişimiyla.pirinç hic ywmiyoeuz bu diyette ama hadi buseferlik böyle olsun.yarinda 1hafta ūstūne kurufasulye pilav yapcamda pilav yemiycem allah izin verirse

Kizlar 5 6saatlik arada insūlin ve leptin bir aradami salgilaniyordu.yoksa insulin degilde leptinmi salgilaniyo.tam olarak bilen varmi?
Bazen 5buçuk saat sonra acikiyorum ama 6saati doldurmak icin bekliyorum.cok zorlanmiyorum beklerken yeterki leptin yaglari yok etsin diyorum dogrumu:KK49:

6. günümdeyim 2 kilo 100 gr vermişim ödemler gitti sanırım
ben bugün kahvaltıyı doyana kadar yemedim canım istemedi ve 2 saatt olmadan acıktım ceviz kayısı yedim birazdanda yeşilmercimekli salata yoğurt yiyip akşamı bekleyeceğim akşamda kurufasulye ile 6. günüde tamamlayacağım
bugün kahvltı sonrası 3 saat bir süre sonra ceviz kayısı ile ikinci öğüne geçmiş oldum 4 saat olsaydı ama dayanamadım aç kalmakta doğru değilakşam 7 den sonra su hariç hiçbişey yiyip içmiyorum gece leptin sağlam çalışsın gündüz pek uyamıyorum 4.5 saat aralığına
Bence kahvalti canin istemiyorsa bekle.acıkınca ye.bende misal bugūn 12.30da yaptm kahvaltimi.acikincada doyana kadar yemeni tavsiye ederm

Aslında çok kilolu değilim ama 5-6 kilo kadar benimde fazlam var. Bu konuyu görünce bende gaza geldim o fazlalıklardan kurtulacağım :))

Kaç ki şekeriniz. Benim 300 u geçtiği günler oldu. Şimdi 100-150 arası çıkıyor. İsveç diyeti vb şok diyetler insülin direncini daha fazla.arttırır. Siz karataya başlayın. Yavaş yavaş sindire sindire verin. Göbek bölgesinden giden her yağ şekerden biraz daha kurtarıyor.

Back