Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canimYa benim bugün 6. Günüm düne kadar çok iyi 900 gr kadar gitmişti bugün bi tartildim 500 gr geri gelmiş öyle kaçamak da yapmadım 6 dan sonra hiçbişey yemiyorum anlamadım çok moralim bozuldu acaba adet dönemim yaklaştı ondan olabilir mi
?Kızlar
Iki gūndūr kilo veremiyorum normalmi.böyle 2 2buçuk kilo sonra duraksama yaşayan varmı
Bugün tekrar tartildim geri gitmiş anlamadım 70. 3 ile başlamıştım bugün 69.2 . Cok mutlu oluyorum verdikce daha da motive oluyorum ve acikmiyorum . Ekmek hic kacamak yapmiyorum ekmegi cok seven biri olmama ragmen kendime sasiyorum . Tatli desen keza aynı sekilde.bir de şunu soracağım mesela öğle ile akşam arasında az şekerli kahve leptinimi bozar mı canım bazen çok çekiyor da..Olabilir canim
Dūn acaba birz tuzumu fazla kaçirdin ne yedinki
Belki yardimci olabilirm
hergün değilde haftada bir gün tartılmak daha doğru bunu diyorum ama bende hergün tartılıyorum dayanamıyorum motive olmak için sanırım.. bu şekilde can sıkıcı olabiliyor önümüzdeki hafta cumaya kadar tartılmayacağım o şekilde fazla verdiğimizde dahada motive oluruzBugün tekrar tartildim geri gitmiş anlamadım 70. 3 ile başlamıştım bugün 69.2 . Cok mutlu oluyorum verdikce daha da motive oluyorum ve acikmiyorum . Ekmek hic kacamak yapmiyorum ekmegi cok seven biri olmama ragmen kendime sasiyorum . Tatli desen keza aynı sekilde.bir de şunu soracağım mesela öğle ile akşam arasında az şekerli kahve leptinimi bozar mı canım bazen çok çekiyor da..
Evet haklısınız ama dayanamıyorum işte iyi gidiyor bakalım çok dayanamaxsam tadimlik tatlarina bakarım siz çok iyi vermişsinzhergün değilde haftada bir gün tartılmak daha doğru bunu diyorum ama bende hergün tartılıyorum dayanamıyorum motive olmak için sanırım.. bu şekilde can sıkıcı olabiliyor önümüzdeki hafta cumaya kadar tartılmayacağım o şekilde fazla verdiğimizde dahada motive oluruz
Şeker yasak ama alisana kadar tatlandirici kullan ustersenBugün tekrar tartildim geri gitmiş anlamadım 70. 3 ile başlamıştım bugün 69.2 . Cok mutlu oluyorum verdikce daha da motive oluyorum ve acikmiyorum . Ekmek hic kacamak yapmiyorum ekmegi cok seven biri olmama ragmen kendime sasiyorum . Tatli desen keza aynı sekilde.bir de şunu soracağım mesela öğle ile akşam arasında az şekerli kahve leptinimi bozar mı canım bazen çok çekiyor da..
Bende 3gūndūr veremiyorum oyuzden iki gūn ara vercem pazar başlayacagim inş. Tekrardanbugün 9. gün toplamda 2.500 gr vermişim yarın bir günlük ara vereceğim vücudu şaşırtmakta fayda var pazar diyete kaldıgı yerden devam benim acelem yok yaza kadar istediğim kiloyu vereyim yeter fazla sıkmak sıkılmak istemiyorum
bir çok şeye gözüm düşüyor haftasonu diyet yapmakta cok zor birgün den bişey olmaz göüzümü doyurayım önce:) pazar devam ederimBende 3gūndūr veremiyorum oyuzden iki gūn ara vercem pazar başlayacagim inş. Tekrardan
Yap canim ben bugun yaptim şokumu.yarin devam etcem inş.bir çok şeye gözüm düşüyor haftasonu diyet yapmakta cok zor birgün den bişey olmaz göüzümü doyurayım önce:) pazar devam ederim
Yap canim ben bugun yaptim şokumu.yarin devam etcem inş.
Dūn birz abarttim galiba oyūzden bugūn bayaa bi yeme istegim var özellikle tatlî çikolata fln .tutuyorum kendimi ah bugūn bi bitsemidem küçülmüş hemen doyuyorum çok sevdiğim probis den yedim midem bulandı hiç tad alamadım ağzımın tadı mı kalmamış anlamadım yada 9 gündür şeker yeme yemeye şekerden mi tiksindim bu diyet garip şeyler yapıyor bana:) meyveyi özlemişim ama
yarın kaldıgım yerden devam edeceğim bel bölgem gözle görülür şekilde küçülmüş incelmiş midem de aynı şekilde kollarım pazu kısımları çok sertti yumuşamış küçülmüş iyice gaza geldim bırakmayacağım
Karatay meyweyi sabah öneriyo kahwaltıda 1 porsiyon benimde bebişim war we meywe delisiyimdir maalesef tek sabah yiyorumBen pazartesi baslamistim ama hic kilo veremedim 5 gun bitti.300 gr falan vermisim. Aksamlari dayanamiyorum 9dan sonra birsey yememeye. Ufak bir iki dilim meyve yiyorum. Gun icinde de meyvemi yiyorum bi armut bi portakal seklinde ama benim gunluk vitamin de almam lazim hic cikaramam meyveyi listeden ufak bebegim var. Siz ayrica spor yapiyormusunuz hanimlar?