• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Arkadaşlar fikrinizi istiyorum Karatay diyeti yapıyorum ama gramla kilo veriyorum ve acil kilo vermem lazım sizce İsveç diyeti yapsam mı Karatay diyetiyle çok da farklı değil protein ağırlıklı ne dersiniz sonra yine Karatay devam ederim diye düşündüm
Bu şekilde yaptığınız şok diyetler metabolizmaniza geri dönülmez zararlar veriyor. Kilo verdiğinizi zannedip vücudunuza ve dolayısıyla kendinize işkence ediyorsunuz. Bakınız ben. Acil kilo vermek diye bir şey olmamalı bence. Belli bir tarihe odaklanmaktan vazgeçip sadece beslenme düzeni ve egzersize odaklanmayi basarabilirseniz hayatınız boyunca bir daha kilo problemi yaşamazsınız.

Kizlar 5 6saatlik arada insūlin ve leptin bir aradami salgilaniyordu.yoksa insulin degilde leptinmi salgilaniyo.tam olarak bilen varmi?
Bazen 5buçuk saat sonra acikiyorum ama 6saati doldurmak icin bekliyorum.cok zorlanmiyorum beklerken yeterki leptin yaglari yok etsin diyorum dogrumu:KK49:
Leptin salgilaniyor

Kaç ki şekeriniz. Benim 300 u geçtiği günler oldu. Şimdi 100-150 arası çıkıyor. İsveç diyeti vb şok diyetler insülin direncini daha fazla.arttırır. Siz karataya başlayın. Yavaş yavaş sindire sindire verin. Göbek bölgesinden giden her yağ şekerden biraz daha kurtarıyor.
İlaç kullanmadan mı düştü benim de 200 açlık şeker zayıflatsam bor aile ineceğini söyledi doktor siz Nasıl başardınız

İlaç kullanmadan mı düştü benim de 200 açlık şeker zayıflatsam bor aile ineceğini söyledi doktor siz Nasıl başardınız

İlaç kullandım tabiki... Metformin kullandım ama 2. kutuya başlamadım çok yan etkisi vardı.
Sadece zayıflamak yetmiyor canım. Hayatındaki bütün zararlı şeyleri çıkarman lazım. Ben 55 kiloya da düştüm ama ekmek patates pilav yemeye devam ettiğim için maalesef şekerim normale dönmedi... Bu yasakları hayatımdan tamamen çıkarıp yürüyüşe başlayınca normale döndü.... Arada yine çozuturum hemen çıkar hissediyorum...

İlaç kullandım tabiki... Metformin kullandım ama 2. kutuya başlamadım çok yan etkisi vardı.
Sadece zayıflamak yetmiyor canım. Hayatındaki bütün zararlı şeyleri çıkarman lazım. Ben 55 kiloya da düştüm ama ekmek patates pilav yemeye devam ettiğim için maalesef şekerim normale dönmedi... Bu yasakları hayatımdan tamamen çıkarıp yürüyüşe başlayınca normale döndü.... Arada yine çozuturum hemen çıkar hissediyorum...
Gecmiş olsun canim

Çok teşekkür ederim Canım bana moral oldu çok geçmiş olsun ben de hayatımdan hamur işi pilav ve tatlıyı çıkardım ancak 200 E düştü şu an 61 kiloyum inşallah 50 ye düştüğümde daha iyi olacak vazgeçtim İsveç diyetinden desteğin için sağol gerçekten bana çok iyi geldin

Bana da
Çok teşekkür ederim Canım bana moral oldu çok geçmiş olsun ben de hayatımdan hamur işi pilav ve tatlıyı çıkardım ancak 200 E düştü şu an 61 kiloyum inşallah 50 ye düştüğümde daha iyi olacak vazgeçtim İsveç diyetinden desteğin için sağol gerçekten bana çok iyi geldin
Glifor verdi doktor ama kullanamadım beni mahvetti sanırım sağlıklı yaşamak daha iyi Rabbim ikimize de şifa versin

ben glifor kullanıyorum düzenli olarak bir seneden fazla oldu. bıraktığım an kilo alıyorum, siz ekmek patetes pilav gibi şeyleri haytınızdan çıkarrak mı başardınız ilaçsız zayıflamayı ve şekerinizi düşürmeyi. ki benim şekerim yüksek değil insülin direncim var

Kizlar d vitamini saglikocaginda vuruyorlarmi iğnesini? Ampule ne dersiniz olmazmi.bide cocuklariniza nw veriyosunuz d vitamini olark

ben glifor kullanıyorum düzenli olarak bir seneden fazla oldu. bıraktığım an kilo alıyorum, siz ekmek patetes pilav gibi şeyleri haytınızdan çıkarrak mı başardınız ilaçsız zayıflamayı ve şekerinizi düşürmeyi. ki benim şekerim yüksek değil insülin direncim var

Canım daha önceden zayıflamıştım 55 e gelmiştim. Ama sonra yeniden kilo aldım 71 e çıktım. Karataya başladım şu an 65 kiloyum. Karataydan sonra düştü şekerim. Ama şu da var benimki tip 2 diyabetti. İnsuline bağlı olmayan. Tip 1 olanların farklı oluyor.

Kizlar d vitamini saglikocaginda vuruyorlarmi iğnesini? Ampule ne dersiniz olmazmi.bide cocuklariniza nw veriyosunuz d vitamini olark

İğne olarak vurdurmayabilirsin. 1 lokma ekmeğe ampulü kırıp dokup yiyebilirsin. Benim oğlum var 7 yaşında doktor ona öyle vermemi söyledi.

S A arkadaşlar nasılsınız ? 10 gün falan oldu başlayalı 1,5 kg anca gitti gibi normal mi. Sizce azgibi geldi bana.tabi arada ekmek kaçamakları var

Kızlar
Iki gūndūr kilo veremiyorum normalmi.böyle 2 2buçuk kilo sonra duraksama yaşayan varmı

Back