• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bugün;
Sabah: 9:45 kkk 1 yumurta 1 muzla
Akşam 17:00 ızgara balık midye salata ( midye tavaydı dışındaki kabukları sıyırıp sadece midyeleri yedim)
18:00 kahve yanında 3 tane kahve çekirdekli bitter draje.
Şu an kanaltürkte Canan Karatay leptini anlatıyor :)

afiyet olsun canım, açıklama içinde tşkler

ben farkedene kadar bitmiş başka şey başlamış:50:

iyi geceler hemen menümü verip kaçmam gerek nöbetteyim ve yogun :( sizlerin muhabbetlerine katılmayı çokk isterdim ama görev işte

sabah 08:00 3 incir
saat 09:30 kırmızı biber domates peynir 5 yeşil zeytin şekersiz çay
saat 12:00 nohut yemeğinin nohutlarından salata naneli kekikli pulbiberli yoğurt
saat 12:30 türk kahvesi
saat 19:00 1 kase şehriye çorbası 2 köfte 1-2 kaçık bulgur pilavı işte bukadarrrrr

buarada cuma bildirim günü değilmi çokkk heyecanlıyım yaaa:18::18::18:

ilerleyen saatlerde gündemi ve yazdıklarınızı okuyacağım şimdilik byyyy

kac gündür giremedim, okullar tatil, is yerleride su siralar tatil oldugu icin esim ve cocuklar evde olunca laptop bana düsmüyor pek, masallah sayfalari takip etmek cok zor, arkadaslar sizleri kiskaniyorum, azminize hayranim, son bir senedir, diyete baliyorum ama en fazla bir yada iki hafta yapip birakiyorum nedense yapamiyorum, verdigim 2-3 kiloyuda hemen geri aliyorum, derken bu böyle uzadi ve ben gittikce kilo aldim malesef. zayiflamayi cok istiyorum, ama istahimada söz geciremiyorum, nasil bir sey bu anlamadim, kilo aldikcada moralim bozuluyor, ne giyinmek nede evden cikmak dahi istemiyorum, kafayi yiyecem bu gidisle, sanki icimde iki kisi var birisi yeme zayifla derken digeri inadina hadi sunu yapta ye, bunu yapta ye diyor, ooofff yoruldum inanin artik, iyice ümitsizlige düstüm , galiba ben bu isi yapamayacagim, bu yeni degil ilkte degil dedimya yaklasik 1-1,5 senedir böyle, cok üzgünüm :50:

merhaba canım
bende merak etmiştim kaç gündür gelmeyince günlerden fırsat bulamıyorsun sanmıştım:9:
bende aynı şekildeydim canım her giydiğim dar geliyordu yeni alıyordum ayda en az 2 kere heyet geliyordu menüleri de ben seçtiğin için ye ye iyice şişiyordum önden bakınca 3 kat olmuştum göbekle göğüs birleşmek üzereydi giydiğimi yakıştırmak için uğraşıp duruyordum canım biryere gitmek istemezdi en sonunda yeter dedim ve frene bastım kafama göre ay yiyerek 15 günde 2.5 kg vermişken karatayı duydum ve beynime format attım bunca sene yedin bu hale geldin artık zararlı şeyler yok diye şimdi eskisinden daha çok yiyorum ama faydalı şeyler yediğim için kg almıyor aksine veriyorum ve her giydiğim oluyor eskiden haftaya kalmaz dar gelirdi giydiğim şimdi bollaşıyor artık kg alma derdim yok hayatımda ilk defa 7 aydır kg almadım, eskiden rejım yapar istediğim kg ya gelir bırakırdım 2 ay sonra almaya başlar 5 verdiysem 7 alarak bahara çıkardım .....

diyeceğim şu sende beyne format at beğenmediğin kg lardan kurtul bir dahada almazsın yeterki karatay yap .....

iyi geceler hemen menümü verip kaçmam gerek nöbetteyim ve yogun :( sizlerin muhabbetlerine katılmayı çokk isterdim ama görev işte

sabah 08:00 3 incir
saat 09:30 kırmızı biber domates peynir 5 yeşil zeytin şekersiz çay
saat 12:00 nohut yemeğinin nohutlarından salata naneli kekikli pulbiberli yoğurt
saat 12:30 türk kahvesi
saat 19:00 1 kase şehriye çorbası 2 köfte 1-2 kaçık bulgur pilavı işte bukadarrrrr

buarada cuma bildirim günü değilmi çokkk heyecanlıyım yaaa:18::18::18:

ilerleyen saatlerde gündemi ve yazdıklarınızı okuyacağım şimdilik byyyy

merhaba canım

iyi nöbetler allah yardımcın olsun

sabah... zeytini en az 10 tane yersen ellerde titreme olmaz ve acıkılmazmış, yumurta ve kuruyemiş eksik,

akşam...şehriye çorbası yok sehriye işlenmiş olduğu için...

evet cuma bildirim günü

sagolasin ablacigim, zaten karatay bencede en mantiklisi, kendi kendimede düsünüyorum, mutsuz olacagina, kilo ver mutlu ol diyorum , istedigini giyin diyorum ama acikinca herseyi unutuyorum, birde colayi birakamiyorum, onu bir biraksam iyi olacak . neyse su tatili bir atlatayim sonra insallah kaldigim yerden devam ederim:34:

sagolasin ablacigim, zaten karatay bencede en mantiklisi, kendi kendimede düsünüyorum, mutsuz olacagina, kilo ver mutlu ol diyorum , istedigini giyin diyorum ama acikinca herseyi unutuyorum, birde colayi birakamiyorum, onu bir biraksam iyi olacak . neyse su tatili bir atlatayim sonra insallah kaldigim yerden devam ederim:34:

karatayda acıkma diye bişey yok canım siz düzensiz yediğiniz için acıkıyorsunuz...diğer rejimlerle karıştırıp az yemeye çalışıyorsunuz...benim yediklerime bakın neler var 4 tabak yemek yiyorum, çorba 2 kepçe, ana yemek 1 kepçe, salata yemek tabağı dolacak kadar , 1 büyük kase yoğurt....

tatil biter bitmez başlıyorsun topikte kg lu kalmayacak ....:20:

Gurbetcicegi canim benim.Oncelikle hos geldin .Birazcik gayret,tamam bu ilk degil diyorsun ama,simdi en azindan bizler hepimiz seninleyiz ve biz sana senden daha cok inaniyoruz ve zayiflamayi nekadar cok istediginin farkindayiz.Bizleri ornek al en azindan.Misal ben elliuc yasindayim,ama bakimli olmyi ve guzel giyinmeyi cok seviyorum ve de kilo verince de giydiklerimi coook guzel tasiyorum.Yanilmiyorsam ilk yazilarinda sende guzel giyinmeyi cok sevdigini yazmistin,iste en azindan bir hedefin,bir amacin var,masallah kiymetini cok iyi bilmen ve degerlendirmen gereken gencligin var masallah.Btun bu guzel verileri bir yana itip istahimi tercih ediyosun.Istah sana ne veriyor;mutsuzluk zevk almama bikkinlik sil bastan sil bastan guzelim.Canim benim kismetse bahara yaza uc ay sayiyla doksan gun kaldi ,hadi guzelim yanindayiz buradayiz son bi gayret.Istemek basarmanin yarisidir.Seninleyizzzzzz.

Gurbetcicegi canim benim.Oncelikle hos geldin .Birazcik gayret,tamam bu ilk degil diyorsun ama,simdi en azindan bizler hepimiz seninleyiz ve biz sana senden daha cok inaniyoruz ve zayiflamayi nekadar cok istediginin farkindayiz.Bizleri ornek al en azindan.Misal ben elliuc yasindayim,ama bakimli olmyi ve guzel giyinmeyi cok seviyorum ve de kilo verince de giydiklerimi coook guzel tasiyorum.Yanilmiyorsam ilk yazilarinda sende guzel giyinmeyi cok sevdigini yazmistin,iste en azindan bir hedefin,bir amacin var,masallah kiymetini cok iyi bilmen ve degerlendirmen gereken gencligin var masallah.Btun bu guzel verileri bir yana itip istahimi tercih ediyosun.Istah sana ne veriyor;mutsuzluk zevk almama bikkinlik sil bastan sil bastan guzelim.Canim benim kismetse bahara yaza uc ay sayiyla doksan gun kaldi ,hadi guzelim yanindayiz buradayiz son bi gayret.Istemek basarmanin yarisidir.Seninleyizzzzzz.

Aynen buradada 3 ay sonra mantolar cikacak sapka dustu kel gorundu misali butun kg lar fazlaliklar cikacak ortaya disimizi biraz daha sıkıp yaza hepimiz kg vermis olarak girmemiz lazim....ha gayret topigimizin birbirinden guzel bayanlari yaza hep birlikte citirlasalim....

Allah sizden razi olsun benim ablalarim, evet cok dogru hatirliyorsun, güzel giyinmeyi cok seviyorum, sürekli, internette tesettür modasini takip ediyorum, siparis veriyorum, ama en begendigim bedenler 44- 46 ya kadar oluyor, o zamanda cok canim sikiliyor, moralim bozuluyor, yani anlayamadigimda bu zaten o kadar istiyorum zayiflamayi ama neden istahimi kontrol edemiyorum ben , aliskanliklarimdan vazgecmem lazim, aslinda akrep burcuyum, kararliyimdir, ama bende kendimi taniyamiyorum

ama herseye ragmen bana destekleriniz icin cok tesekkür ederim, sagolun, bende böyleyim iste biraz yaramaz , biraz mizmiz bir cocuk gibi, :34:

Aynen buradada 3 ay sonra mantolar cikacak sapka dustu kel gorundu misali butun kg lar fazlaliklar cikacak ortaya disimizi biraz daha sıkıp yaza hepimiz kg vermis olarak girmemiz lazim....ha gayret topigimizin birbirinden guzel bayanlari yaza hep birlikte citirlasalim....
ay alemsin gül abla :1: cok dogru hepiniz citir olacaksiniz ben dombili dombilimi dolasacagim ortalikta tamam tatilin bitmesini beklemiyorum, yarin ufak ufak basliyorum, karataya bende citir olacaaaaaammmmm:24:

Allah sizden razi olsun benim ablalarim, evet cok dogru hatirliyorsun, güzel giyinmeyi cok seviyorum, sürekli, internette tesettür modasini takip ediyorum, siparis veriyorum, ama en begendigim bedenler 44- 46 ya kadar oluyor, o zamanda cok canim sikiliyor, moralim bozuluyor, yani anlayamadigimda bu zaten o kadar istiyorum zayiflamayi ama neden istahimi kontrol edemiyorum ben , aliskanliklarimdan vazgecmem lazim, aslinda akrep burcuyum, kararliyimdir, ama bende kendimi taniyamiyorum

ama herseye ragmen bana destekleriniz icin cok tesekkür ederim, sagolun, bende böyleyim iste biraz yaramaz , biraz mizmiz bir cocuk gibi, :34:

Bende akrep im ben yapiyorsam sende yaparsin genc oldugun icin metabolizman bizimkinde hizli calisiyor buda avantaj senin icin

ay alemsin gül abla :1: cok dogru hepiniz citir olacaksiniz ben dombili dombilimi dolasacagim ortalikta tamam tatilin bitmesini beklemiyorum, yarin ufak ufak basliyorum, karataya bende citir olacaaaaaammmmm:24:

Hah iste boyle tam gaz baslayacaksin karatay a... artik bahane yok herkes ne yerse yesin onu onlar dusunsun sen kendi yediklerinle hesaplasacaksin....

aaa öylemi ablacigim, sendemi akrepsin, demekki ondan kan cekti, akrep akrepi heryerde bulur degilmi, cok sevindim, insallah abla bende yapmak istiyorum, ama bastan bende bir detoks mu yapsamda ilk 3 kiloyu hizlica versemde öyle karataya gecsem:44:

Aynen gurbet cicegi,ya citir olacaksin,ya citir olacaksin.Baska yolu yoktur.Kismetse yarin sabahtan itibaren kkk ile baslaniyor insaallah,yuce rabbimin izni ve yardimiyla.Ayrica bu Karatay tarzinin en guzel tarafi yasama,hayata cok guzel adapte edilebilmesi,hicbir sey extrem degil.Isin ozu dogallik.

aaa öylemi ablacigim, sendemi akrepsin, demekki ondan kan cekti, akrep akrepi heryerde bulur degilmi, cok sevindim, insallah abla bende yapmak istiyorum, ama bastan bende bir detoks mu yapsamda ilk 3 kiloyu hizlica versemde öyle karataya gecsem:44:

ben sana tanidik birine benziyorsun demistim ya demekki benzerlik oradanmis....:):):)...karatay yapamayan detoksu nasil yapacak o duraksamada yapilir sen zaten baslasan o kg hemen gidecek ilk odem gider 2,,3 kg sonra yag

Iyi geceler gece kuslarim
Ben yatiyorum sabah 9 da kalkmam lazim kiz okula erken gidecekmis izinden de bisey anlamadim hergun erken kalk hic 11 lere kadar yatamadim

tesekkürler canan abla ve gül abla , Allah rahatlik versin size , tatli rüyalar, yarin basliyoruz, aman haa beni bos birakmayin , yoksa hemen kayiyorum, kulagimi cekin arada, etim sizin, kemigimde sizin, yaglarimi alan olmaz zaten hayirli geceler öpüyorum hepinizi:54:

Günaydın ,sohbetler yapılmış ne güzel :))

Dün ;

Sabah kkk ,kayısısız

Öğlen , mercimek çorbası-ıspanak-yoğurt

Akşam ,ıspanak :44: (bitmedi gitti ,daha yemicem )yoğurt-olmamış lahana turşusu (dayanamadım bir tabak yedim,işyerinde planladım gidince yicem diye çok canım çekmişti ) kök salatası-doğranmış salatalık..

Aralarda bol su-sütlü kahve ,akşamda çayın yanında fıstık yedim ,kabuklu olanlardan..
çok geç olmadan da ayva-muz-elma dan birer ikişer dilim yedim..

iştahım kendine geldi sonunda :))

Back