• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

dünkü menüm
sabah 07.30 kkk
öğlen 12.00 şehriye çorba, haşlanmış tavuk, 1tane çiğ köfte, çok az rus salatası. (bu kadar çeşidi görünce dayanamadım.)
arada 1tane elma.
akşam köfteli yoğurtlu çorba, 2kanat ızgara, çok az pirinç pilavı :50:

Bugün perşembe oruç tutmak istiyordum. O kadar çok yedimki birazda geç yiyince hiç acıkmadan bol suuu içip yattım. Bugün oruçluyum. Tartıda hiç eksilme yok . yarın cumaa :18::18::18:

Gurbetcicegi canim benim.Oncelikle hos geldin .Birazcik gayret,tamam bu ilk degil diyorsun ama,simdi en azindan bizler hepimiz seninleyiz ve biz sana senden daha cok inaniyoruz ve zayiflamayi nekadar cok istediginin farkindayiz.Bizleri ornek al en azindan.Misal ben elliuc yasindayim,ama bakimli olmyi ve guzel giyinmeyi cok seviyorum ve de kilo verince de giydiklerimi coook guzel tasiyorum.Yanilmiyorsam ilk yazilarinda sende guzel giyinmeyi cok sevdigini yazmistin,iste en azindan bir hedefin,bir amacin var,masallah kiymetini cok iyi bilmen ve degerlendirmen gereken gencligin var masallah.Btun bu guzel verileri bir yana itip istahimi tercih ediyosun.Istah sana ne veriyor;mutsuzluk zevk almama bikkinlik sil bastan sil bastan guzelim.Canim benim kismetse bahara yaza uc ay sayiyla doksan gun kaldi ,hadi guzelim yanindayiz buradayiz son bi gayret.Istemek basarmanin yarisidir.Seninleyizzzzzz.

Aynen buradada 3 ay sonra mantolar cikacak sapka dustu kel gorundu misali butun kg lar fazlaliklar cikacak ortaya disimizi biraz daha sıkıp yaza hepimiz kg vermis olarak girmemiz lazim....ha gayret topigimizin birbirinden guzel bayanlari yaza hep birlikte citirlasalim....

:52::52::52::52::14::14::14::14: ayyy böyle birden duyunca telaş yaptım bahara az kaldı..kısmetse oğlumun sünnetini yapıcam bahara 38 beden olmalıyımmmm:18::18::18:

dünkü menüm
sabah 07.30 kkk
öğlen 12.00 şehriye çorba, haşlanmış tavuk, 1tane çiğ köfte, çok az rus salatası. (bu kadar çeşidi görünce dayanamadım.)
arada 1tane elma.

Bugün perşembe oruç tutmak istiyordum. O kadar çok yedimki birazda geç yiyince hiç acıkmadan bol suuu içip yattım. Bugün oruçluyum. Tartıda hiç eksilme yok . yarın cumaa :18::18::18:

Allah kabul etsin bende 10 gün önce baya bi tuttum ve sabahına tartıda hiç eksilme olmadı..bir de vücut alışana kadar ilk günler kabızlıkta oldu derken tartı hep fazla gösterdi..bildirim yaparken öğleden sonra 3'te tartılıp yazıyordum

Anlatamadım mı? Bence ayırma merak etme sindirim sistemin neyi ne zaman ve nasıl sindireceğini çok iyi biliyor :34:

Anlattın anlattın, uykum saatim geçince iyi okuyamadım. Şimdi tekrar okudum birde tabii sana ayırıp ayırmayacağımızı teyit ettirmek istedim. :9:

Son düzenleme:
Günaydın ,sohbetler yapılmış ne güzel :))

Dün ;

Sabah kkk ,kayısısız

Öğlen , mercimek çorbası-ıspanak-yoğurt

Akşam ,ıspanak :44: (bitmedi gitti ,daha yemicem )yoğurt-olmamış lahana turşusu (dayanamadım bir tabak yedim,işyerinde planladım gidince yicem diye çok canım çekmişti ) kök salatası-doğranmış salatalık..

Aralarda bol su-sütlü kahve ,akşamda çayın yanında fıstık yedim ,kabuklu olanlardan..
çok geç olmadan da ayva-muz-elma dan birer ikişer dilim yedim..

iştahım kendine geldi sonunda :))

:nazar::nazar::nazar: Nazar değmesin, afiyet olsun. :)

kedicim tuzun geldi mi? şimdi inceliyorum da bi sofralık bi yemeklik alayım diyorum..

Pazartesi gün gelmişti. 84 mineralli kristal bulgur olandan alabilirsin, öğütücün olmadığı içinmi alıyorsun sofralık.

Ben %80 bitter bulamadım :( Ş..k markette yok %60 olan vardı. Siz hangi marketten alıyorsunuz? Abartmadan arada kahveyle bende yemek istiyorum. :)

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar: Nazar değmesin, afiyet olsun. :)

Pazartesi gün gelmişti. 84 mineralli kristal bulgur olandan alabilirsin, öğütücün olmadığı içinmi alıyorsun sofralık.

aynennn öğütücüm yok birde olsada alışkın değilim hiç kullanmadım..ben yemegi yaparken aynı anda kırk şeyle ugraşıyorum birde tuz öğütsem gece yeriz o yemeği sanırım:1:

Allah kabul etsin bende 10 gün önce baya bi tuttum ve sabahına tartıda hiç eksilme olmadı..bir de vücut alışana kadar ilk günler kabızlıkta oldu derken tartı hep fazla gösterdi..bildirim yaparken öğleden sonra 3'te tartılıp yazıyordum

Allah kabul etsin. Bende borçlarımı böyle yavaş yavaş tutmak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla 10 kg vermişsin bebişin kaç yaşında? bu kilolar benim üstüme yapıştı kaldı. kızım martta 2 yaşında olacak ben ozamana kadar vermek istiyorum :14: Mekik aletim vardı onu da çıkardım. Salı günü 50tane çektim şimdi heryerim ağrıyor. Bi gün ara verdim ama tekrar başlayacağım.

aynennn öğütücüm yok birde olsada alışkın değilim hiç kullanmadım..ben yemegi yaparken aynı anda kırk şeyle ugraşıyorum birde tuz öğütsem gece yeriz o yemeği sanırım:1:

Yemekte zaten bütün kullanılabiliyor, hemen eriyormuş, yemek pişince ekleniyormuş. Ögütücü sadece salatalar ve yumurta için iyi olur. Annemde derdi kim uğraşacak onunla, nasıl ayarlayacağım diye, şükür yemekler için öğütmeye gerek yokmuş, salatalarda da zaten zor olmaz. :1:

Tünaydın

$67401_560760697294824_104032519_n[1].jpg

Son düzenleme:
Allah kabul etsin. Bende borçlarımı böyle yavaş yavaş tutmak istiyorum. Gördüğüm kadarıyla 10 kg vermişsin bebişin kaç yaşında? bu kilolar benim üstüme yapıştı kaldı. kızım martta 2 yaşında olacak ben ozamana kadar vermek istiyorum :14: Mekik aletim vardı onu da çıkardım. Salı günü 50tane çektim şimdi heryerim ağrıyor. Bi gün ara verdim ama tekrar başlayacağım.

aminn hepimizinkini inşallah...evet çok şükür 10 kg verdim hatta daha da fazla verdim ama bırakınca tekrar aldım..kiloyu vermekten çok korumak sıkıntı...bebeğim 1,5 yaşında aralarında 3 ay varmış benimki de erkek maşallah ikisinede:nazar:
mekik çekmeden önce ısınma hareketi yaparsan sonrasında da bi 5 dk esneme hareketiyle noktalarsan o kadar ağrın olmaz sanırım..

haftanın 5 günü tempolu yürüyerek ve yediklerime dikkat ederek vermiştim o kiloları ama şimdi durdu gibi gıdım gıdım gidiyor bakalım hayırlısı mart nisan benimde hedefim yazmıştım sünnet planım var inşallah o zamana kadar halledebilirizzz

Günaydın ,sohbetler yapılmış ne güzel :))

Dün ;

Sabah kkk ,kayısısız

Öğlen , mercimek çorbası-ıspanak-yoğurt

Akşam ,ıspanak :44: (bitmedi gitti ,daha yemicem )yoğurt-olmamış lahana turşusu (dayanamadım bir tabak yedim,işyerinde planladım gidince yicem diye çok canım çekmişti ) kök salatası-doğranmış salatalık..

Aralarda bol su-sütlü kahve ,akşamda çayın yanında fıstık yedim ,kabuklu olanlardan..
çok geç olmadan da ayva-muz-elma dan birer ikişer dilim yedim..

iştahım kendine geldi sonunda :))

çok şükür nihayet düzgün kilo alacaksın artık vermeyeceksin...

[video=youtube;epxIzzrN0Zo]http://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo[/video]

:52::52: Yürüyüşe çıkamayanlar dans edebilirler. Sağlıklı Yaşıyoruz'da 3 saat dans edebiliyorlarmış.

[video=youtube;AJkthCW_xmc]http://www.youtube.com/watch?v=AJkthCW_xmc[/video]

Aslında Leslie'de bunlar gibi, yanlış hatırlamıyorsam. Gül abla öyle mi? :1:

dünkü menüm
sabah 07.30 kkk
arada 1tane elma.

12.00 deki şehriye çorbası olmamış:20:

rus salatasını bilerek yediğin için ilk sopan geliyor:4:

buda prinç pilavı için :57: (kaçamak yapanlar böyle cezalandırılıyor)

daha tam karataya başlamadın ki canım eksilme olsun önce yanlışlarını düzelteceksin sonra kg patır patır gidecek:9:

[video=youtube;epxIzzrN0Zo]http://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo[/video]

:52::52: Yürüyüşe çıkamayanlar dans edebilirler. Sağlıklı Yaşıyoruz'da 3 saat dans edebiliyorlarmış.

meşhur zumba bu sanırım baya kilo verenler olmuş bu şekilde, çok eğlenceli görünüyor..hem bedene hem ruha iyi gelir:1::33::36:

Ben %80 bitter bulamadım :( Ş..k markette yok %60 olan vardı. Siz hangi marketten alıyorsunuz? Abartmadan arada kahveyle bende yemek istiyorum. :)

Canım bakkallara da bak,ben bazen bulamadığım bazı şeyleri bakkalda buluyorum :))Ül.ker de var :)

:52::52::52::52::14::14::14::14: ayyy böyle birden duyunca telaş yaptım bahara az kaldı..kısmetse oğlumun sünnetini yapıcam bahara 38 beden olmalıyımmmm:18::18::18:

o zaman gaza basıyorsun yaza çıtır fıstık oluyorsun....sen jillian sayesinde baya inceliyorsun avantajın var ben ne yapacağım..neyse benim önemli bişeyim yok bu sene ...:9:

Back