• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canansu hanım izniniz olursa size de abla demek isterim.. arkadaşlarım söylemişler ama bende söylemek istedim lütfen sevincinizipaylaştığınız gibi derdinizi de ypaylaşın. gurbette olmak zor sıkıntılar paylaşılmayınca olmuyor. anne değilim ama inanın sıkıntınızı az da olsa anlayabiliyorum.. .sizin paylaştıklarınız hep annemi gözümün önüne getiriyor. ailem adana da yaşıyor.ben ankarada.. önceüniv. sonra evlilik kaldım burda. azıcık sesİimin ayarı düşük olsa annem orda kötü oluyor annelik işte tarifi yok.. sizin yaşadıklarınız kolay değil ama inanın bi daha ki görüşünüzde prensesiniz düzelmiş olacak inşallah.. sizleri çok seviyorum..

menüm sabah kkk tereyağında yumurtalarım
öğlen yoğurt elma dilimli
akşam karnıyarık vardı( yazdan kızartarak buzluğa atmıştım) amaaa yemedim tabiki geçen gündn kalan yeşil fasülye yedim:56: yanında salata

Bu gün doymak bilmedim:(
Sabah kkk 6 gunkurusu kaymak. Sütlü kahve, açık çay

Ara sütlü kahve, sade nescafe!, elma...

Aksam tarhana çorbası, barbunya yemegi, yogurt, yeşil salata. ..offff bir de ev eristesini çok severim tereyağli lor peynirli yapmistim ,tadimlik yedim malesef..:(

Ne kadar kötü bi menü cikarmisim bu gün.
Su yine az 2 litre anca olmustur
Spor eşim geç gelmezse yapicam

ÇARŞAMBA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

08:10

Karalahana çorbası
Badem
Zamanım yoktu, bende bunları yedim :)

11:55
3 haşlanmış yumurta
Badem

17:30
Mercimek Çorbası (büyük kase)

19:15
1,5 kase karalahana çorbası
Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

Ne kadar az yemissin, corbalarla dolu bi menü olmuş. ..cumaya birincimi olacaksin yoksa:1:

Aksam tarhana çorbası, barbunya yemegi, yogurt, yeşil salata. ..offff bir de ev eristesini çok severim tereyağli lor peynirli yapmistim ,tadimlik yedim malesef..:(

2 litre içsem şükrediyorum, az değil aslında. Gerçi kiloya görede değişiyormuş. :1:

afiyet olsun canım
evet bugün dengen şaşmış arada elma ,,erişte:20:

menüm sabah kkk tereyağında yumurtalarım
öğlen yoğurt elma dilimli
akşam karnıyarık vardı( yazdan kızartarak buzluğa atmıştım) amaaa yemedim tabiki geçen gündn kalan yeşil fasülye yedim:56: yanında salata

iyi gidiyorsun canım senden ümitliyim bu hafta vereceksin :52:

Ne kadar az yemissin, corbalarla dolu bi menü olmuş. ..cumaya birincimi olacaksin yoksa:1:

Ben çok yedim zannediyordum. :1: Mercimek çorbası çok doyurucuydu, büyük kasede yedim ama geç saatlerde acıkırım diye eve gelincede hemen en sevdiğim çorba olan karalahanaya saldırdım, biber domates kavurmuş annem 1-2 çatal atıştırdım, ekmeksiz yenilmiyordu bıraktım. Onun için yazmadım. Çorbada patates, havuç, kereviz, sarımsak varmış, zayıflamaya yardımcı olurmu bilmiyorum. :) Zaten yoğurt karın yağlarını eritmeye yardımcıymış. :) Belki onun yararı olur.
İp atlamayı ısınma olarak yapıyorum artık. 10 dk.'ya ayarladım dün akşam sayacı. Önce genel ısınma yaptım. Hani başını yana, sağa sola çeviriyorsun, omuzlarını öne arkaya çeviriyorsun, o tarz ısınma egzersizleri ve sonrasında ip atlama yaptım hızlı oldu biraz, bunları 10 dk. içinde yapınca. 500 küsür sayıda ip atlamışım. Zaten zıplamalı olanda ısınma gibi, ipi azaltmam daha iyi olur. Sporumun sonunda da Jilliandaki esneme oluyor galiba, onu yaptım. Six pack olan videodaki, bir dahakine 1. level olan esnemeleri yapacağım.

Son düzenleme:
Cheesecake.....:9::9::9:

sağlıklı yaşıyoruzu takip edenler tahmin ettiler ama içindekiler biraz eksik

ev yapımı peynir, siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 tane gün kurusu, azıcık incir kurusu

Resmini görmüştüm saglikli yaşıyoruz da ama o kadar çok tarif incelemistim ki ismini hatirlayamadim, sen soyleyene kadar abla
Afiyet olsun , nasildi???

afiyet olsun canım
evet bugün dengen şaşmış arada elma ,,erişte:20:

6 gunkurusu ve nescafeyi de unutmayalim ablacim..guyaa bu ay reglimde abartmadim diyordum:(
erişte cok azdi ama olmasa iyiydi...birazda yesil mercimek corbasinda izin var diye yedim..yanlis mi hatırlıyorum yoksa??

Resmini görmüştüm saglikli yaşıyoruz da ama o kadar çok tarif incelemistim ki ismini hatirlayamadim, sen soyleyene kadar abla
Afiyet olsun , nasildi???

ben peyniri yaptıktan sonra 4 e kestim aralara da az suyla haşladığım kuruların suyunu peynir çekene kadar azar azar her kata döktüm tat versin diye kalanıda üstten döktüm bana göre tatlıydı 7 aydır tatlı yemediğim için:36::36:

Ben çok yedim zannediyordum. :1: Mercimek çorbası çok doyurucuydu, büyük kasede yedim ama geç saatlerde acıkırım diye eve gelincede hemen en sevdiğim çorba olan karalahanaya saldırdım, biber domates kavurmuş annem 1-2 çatal atıştırdım, ekmeksiz yenilmiyordu bıraktım. Onun için yazmadım. Çorbada patates, havuç, kereviz, sarımsak varmış, zayıflamaya yardımcı olurmu bilmiyorum. :) Zaten yoğurt karın yağlarını eritmeye yardımcıymış. :) Belki onun yararı olur.
İp atlamayı ısınma olarak yapıyorum artık. 10 dk.'ya ayarladım dün akşam sayacı. Önce genel ısınma yaptım. Hani başını yana, sağa sola çeviriyorsun, omuzlarını öne arkaya çeviriyorsun, o tarz ısınma egzersizleri ve sonrasında ip atlama yaptım hızlı oldu biraz, bunları 10 dk. içinde yapınca. 500 küsür sayıda ip atlamışım. Zaten zıplamalı olanda ısınma gibi, ipi azaltmam daha iyi olur. Sporumun sonunda da Jilliandaki esneme oluyor galiba, onu yaptım. Six pack olan videodaki, bir dahakine 1. level olan esnemeleri yapacağım.

iyi göbek eritmeler canım:9::9::9:

Evet canim jillianin sonundaki esneme oluyor..ebru bu esnemeler esnasinda diyafram nefes alip verin diyor.ben uyguluyorum nefesi jiliandan uzun tutuyorum esnemeleri çok rahatlatıcı oluyor...
Su 2 lt bana az geliyor diyet yapmadigim zamanlarda bile bu kadar icerim.sabah gözümü açar acmaz yüzümü yikamadan su icerim, gece kalkar içerim:1: o yüzden az yazdim
Bravo valla işin ic yüzünüze öğrendin, agirlik mi kardiyo mu derken o göbek gidecek inanıyorum. .

6 gunkurusu ve nescafeyi de unutmayalim ablacim..guyaa bu ay reglimde abartmadim diyordum:(
erişte cok azdi ama olmasa iyiydi...birazda yesil mercimek corbasinda izin var diye yedim..yanlis mi hatırlıyorum yoksa??

okudum ama yazarken unutmuşum hem diziye hem buraya bakınca:9::9:
yeşil mercimek var içine de azıcık erişte atabiliyoruz
omega 3 kullanınca tatlı isteği olmazmış belkide ben baştan beri kullandığım için tatlı hastası olmama rağmen hiç canım çekmiyor gözümün öününde durunca bile elimi uzatmıyorum

okudum ama yazarken unutmuşum hem diziye hem buraya bakınca:9::9:
yeşil mercimek var içine de azıcık erişte atabiliyoruz
omega 3 kullanınca tatlı isteği olmazmış belkide ben baştan beri kullandığım için tatlı hastası olmama rağmen hiç canım çekmiyor gözümün öününde durunca bile elimi uzatmıyorum

:)) Ne izliyorsun abla?
Bu arada ilk sayfalarda paylasmistin ama bulmam çok zor olacak. Sana zahmet olmazsa özelden ismini gonderir misin omega 3'ün

Evet canim jillianin sonundaki esneme oluyor..ebru bu esnemeler esnasinda diyafram nefes alip verin diyor.ben uyguluyorum nefesi jiliandan uzun tutuyorum esnemeleri çok rahatlatıcı oluyor...
Su 2 lt bana az geliyor diyet yapmadigim zamanlarda bile bu kadar icerim.sabah gözümü açar acmaz yüzümü yikamadan su icerim, gece kalkar içerim:1: o yüzden az yazdim
Bravo valla işin ic yüzünüze öğrendin, agirlik mi kardiyo mu derken o göbek gidecek inanıyorum. .

Bu esneme, streching, genel ısınma dedikleri, galiba hepsi aynı şeyler, bazı videolara baktığımda genel ısınma hareketleride var. Şaşırdım iyice. :1:
Tabii ben eskiden su içemediğim için bana 2 litre içmek mucize gibi geliyor. İnşallah gider, inşallah yanlış yapmıyorumdur.

iyi göbek eritmeler canım:9::9::9:

Teşekkür ederim, inşallah. :9::9:

Back