Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

İlk 5 kiloyu verdikten sonra kalanınıda heyecan ve hevesle vereceksin eminim
Zaten birazcık bile vermeye başlayınca oh be dünya varmış diyorsun ve devamı geliyor

İlk 5 kiloyu verdikten sonra kalanınıda heyecan ve hevesle vereceksin eminim
Zaten birazcık bile vermeye başlayınca oh be dünya varmış diyorsun ve devamı geliyor

beş kilo az gibi gözüksede onunda farkediceğini düşünüyorm görüntüde bende sonuç aldıkça gaza gelen bi tipim :) biraz tezcanlıyım fark göremeynce hevesim kaçıyo vazgeçiyorum bu sefer olucak inşallah

5 kilo bende çok farketmişti,sanki daha fazla vermişim gibi göründüm.
Ben mesela tartıyada çok çıkmıyorum bi kaç hafta geçiyor öyle tartılıyorum,verdiğim kiloyu topluca görmek daha keyifli oluyor ve dahada heveslendiriyor beni.Bir haftada belki kilo veremeyebiliriz,ama aradan bikaç hafta geçince kesin kilo vermiş oluyoruz,hem benim hevesim kırılmıyor hemde sanki çok kilo vermişim gibi düşünüp dahada gaza geliyorum

kg herseklıde verılır onemlı olan gerı almamak
gerı almamak ıcın ınsulın dırencının kırılması gerekır onu kırmak ıcınde kaçamak yapmamak

onemlı olan saglıklı beslenmek saatlerını kendınıze gore ayarlarsınız, daha erken kalmaya calısırsanız daha ıyı olur

mangal da kömürden dolayı zararlı mümkün olduguınca az yenmelı yakılmamalı

ızgara şiş fırında oluınca sorun yok

google ye gulbudak yazarsanız ılk sıralarda cıkıyor devamı blogspot olacak, benım yemek blogum u bulursunuz orada karataya uygun yemekler yapılışı ve tarıflerı var...

Igdenin karbonhidrat,protein ve yağ değerleri bunlarsa 51 kalori olmasına imkan yok. 16-17 kalori olur en fazla. Değerlerde ya da kaloride hata var.

geçmişte omega 3 çok kullandım böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim. peki günde kaç tane almak lazım. Ben 1 tane alıyordum öğle saatlerinde. ..
çok teşekkürler Tüm paylasiminiz için. ..

bende ekmek kesinlikle yenmemesi gerektigini düşünüyorum. ama öte yandan diyetisyen lerde ekmek yemezseniz kas erimesi olur diyorlar. benim 10 kilo fazla var ekmeği kesince fazla olan gobegim kilo verdikçe sarkar mi acaba. ..

ben 2öğün yapıyorum o yüzden bir sabah bir akşam olmak üzere günde 2 tane alıyorum,yemeklerden sonra tok karnına.Facete sağlıklı yaşıyoruz adlı sayfadan öğreniyorum bende birçok şeyi,okan beyler zaten devamlı canan karatayla iletişim halindeler sanırım,onlar bildiklerini sayfayada yazıyorlar.Ordan öğrendiğim kadarıyla uyguluyorum bende birçok şeyi.Takip etmeni öneririm,günde ne kadar alınması gerektiğini çok net bilmiyorum ama o sayfaya soru olarak mesaj atabilirsin,ellerinden geldiğince cevaplıyorlar canım

gunluk epa+dha degerlerı toplamı
2-3 gr a denk gelecek sekılde alınmalı ben ocean plus tan 4 tane alıyorum

bende ekmek kesinlikle yenmemesi gerektigini düşünüyorum. ama öte yandan diyetisyen lerde ekmek yemezseniz kas erimesi olur diyorlar. benim 10 kilo fazla var ekmeği kesince fazla olan gobegim kilo verdikçe sarkar mi acaba. ..
sarkmaz cnm sarksa benımkı sarkardı lop lop gobek vardı...yuruyus yaptıgım ıcın alttan erımeye basladı hem erıdı hem
toparladı hıc sarkma olmadı hala gobek var ama hem yukarıda hem sarkmamıs vazıyette

bende herseyı okan beylerden ogrendım ılk o sayfayı bulmustum 30 ay once... sonra burayı actım 10 ay oncede face de grup kurdum 35.000 den fazla uyem var ogrendıklerımı onlara ogretıp yardımcı olmaya calısıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…