nihayet 64 kilo oldum.çok ağır kilo veriyorum.gerçi bundan da memnunum.haziran 4 veya 5 gibi başladım 73 kiloydum şu an 64 kiloyum .toplamda 9 kilo verdim.aslında daha fazla verirdim hergün yürüyüşe gidebilseydim.beni görenler çok zayıfladığımı söylüyorlar.bazı kişiler nasıl zayıfladığımı öğrenmek istiyorlar.bende anlatıyorum.yalnız yürümektenmidir nedir bacaklarım çok inceldi.hıııı birde şu yanlarda simit denilen yağlar varya onların çoğu eridi.ilk başladığımda hedefim 70 altına inmek sonra 65 altını görmekti.şimdiki hedefim 60 kilo olmak.devam ediyormuyum derseniz evet ediyorum ama yürüyüşe gidemiyorum.malum okula giden 10 yaşında bir oğlum,2.5 yaşında bir kızım var.eşimde annemde çok zayıfladın bacakların çok inceldi artık yeter yürüyüşe gitme diyorlar.ama ben aralarda kaçıyorum yürüyüşe .yürümek kendime zaman ayırmak gibi geliyor bana, stres atıyorum mutlu oluyorum.insanlara göre zayıflayınca herşey bitiyor.yürüye gidiyorsan'' artık gitme bak zayıfladın'',ekmek yemiyorsan''aaaa zayıfladın azıcık ucundan al ,ekmek yemeden olurmu''diyorlar.ama olay onların dediği gibi olmuyor bir disiplinin içine girince çıkamıyorsunuz bence .ben böyle yaşamaya alıştım ve hoşumada gidiyor artık yemek yemem düzene girdi .herkesede tavsiye ederim.