• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bana örnek menü verebilirmisin hemen başlıyayım birde nescafeyi sütlü içsek yinemi yasak şekersiz olsa
ornek menu yok ne yazık kı herkes evındekı lere damak tadına gore yapıyor.... onemlı olan glısemık ındeksı dusuk ve karatay uyanlar olmalı ..ılk sayfada kurallar yasaklar var..devamında da her sayfada uyelerın yedıklerınız yazdıkları paylasımlar var

Ben daha önce karatayla 7 ayda 14 kilo vermistim duraklama olduğunda birakmiştim şimdi geri döndüm ..hipotroidim var ..3 ayda karatayla 20 kilo vernlere özeniyorum...
Size bişey sormak istiyorum benim bildiğim karatayda doyana kadar yiyebileceğimiz acaba yanlişmi yapiyorum..bu akşam konuştuğum karatay yapan bi arkadaş ben koca bi tabak hamsi ile marul yediğimi söylediğimde ben alti tane yiyorum hamsiyi dedi ..ben çok mu yiyorum o yüzdenmi yavaş veriyorumaklım karıştı. Hipotroide bağliyordum

Ben daha önce karatayla 7 ayda 14 kilo vermistim duraklama olduğunda birakmiştim şimdi geri döndüm ..hipotroidim var ..3 ayda karatayla 20 kilo vernlere özeniyorum...
Size bişey sormak istiyorum benim bildiğim karatayda doyana kadar yiyebileceğimiz acaba yanlişmi yapiyorum..bu akşam konuştuğum karatay yapan bi arkadaş ben koca bi tabak hamsi ile marul yediğimi söylediğimde ben alti tane yiyorum hamsiyi dedi ..ben çok mu yiyorum o yüzdenmi yavaş veriyorumaklım karıştı. Hipotroide bağliyordum
Doyana kadar yemezsek bu sefer gözümüz gönlümüz tabaktaki yemekte kalıyor,masadan aç kalktım diyorsun.Böyle oluncada beyne ben açım kıtlıktayım sinyalini gidiyor ve diğer öğünü yediğimiz zaman vücut onu yağ olarak depoluyor.O yüzden masadan aç kalkmamalıyız,herkesin doyacağı besin miktarı farklıdır.Siz kendinize göre belirleyin bunu.

Kizlar merhaba herkese bende karatay diyetine basladim 1 hafta oldu ama bugun cok fenayim elim ayagim titriyor ve basim cok agriyor bu durumda olan varmi nerde yanlis yapiyorum soylenenlere uyuyorum ekstra bisey yapmiyorum tavsiyeniz varmi

Kizlar merhaba herkese bende karatay diyetine basladim 1 hafta oldu ama bugun cok fenayim elim ayagim titriyor ve basim cok agriyor bu durumda olan varmi nerde yanlis yapiyorum soylenenlere uyuyorum ekstra bisey yapmiyorum tavsiyeniz varmi
Zeytini azmı yediniz acaba? Zeytini biraz daha arttırırsanız el ayak titremesine çok iyi gelirmiş.Canan Karatay 20 zeytin yiyin titremeleriniz kesilsin diyor mesela.

İrotus tebrik ederim.cok kısa bi zaman da vermişsin maşallah.. Ben de kurallara uyuyorum fakat böyle veremiyorum ...spor yapiyomusun

Zeytini azmı yediniz acaba? Zeytini biraz daha arttırırsanız el ayak titremesine çok iyi gelirmiş.Canan Karatay 20 zeytin yiyin titremeleriniz kesilsin diyor mesela.
Muhtemelen ondan ben en fazla 4-5zeytin yiyebiliyordum bir de bebek emziriyorum enerjim hic kalmiyor normalde iki ogun ama 3. Öğüne emzirenler icin izin var mi hic ekmek yok ondan aldigimiz vitamini nerden alicaz bi de onu merak ediyorum cevap icin sagol

karatayda ölçü yok kımı 6 taneyle kımı 10 kım 15 le doymak onemlı olan doymak ve acıkmamak...ben hasımatodan dolayı kacamak yapmadan verdım bızım ısımız zor onun ıcın cok dıkkatlı olarak yapmalıyız

baslarda bas agrısı cekenler oluyor sanırım ekmek seker gıbı seylerın yaptıgı bagımlılıktan kaynaklanıyormus vucud alıstıgını ıstıyor alamayınca bas agrısı yapıyor ..kız kardesım cay ıcmeyımce bası agrıyormus onun gıbı

çok uzun sure ac kalmayın 5-6 saatten sonra yeyın aclıkta tıtreme yapar

Muhtemelen ondan ben en fazla 4-5zeytin yiyebiliyordum bir de bebek emziriyorum enerjim hic kalmiyor normalde iki ogun ama 3. Öğüne emzirenler icin izin var mi hic ekmek yok ondan aldigimiz vitamini nerden alicaz bi de onu merak ediyorum cevap icin sagol
Canım 2 yada 3 öğün olmasını sen belirleyebiliyorsun.2 yapsan tabiki daha iyi olur ama,sen bebek emziriyorsan sana nasıl uygunsa o şekilde uygula.Zeytinide kesinlikle çoğalt,yiyebildiğin kadar ye,ekmekten alınacak vitamini ve diğer tüm vitamin minareller karatayda mevcut canım.Faydalı hiçbirşeyden geri kalmıyoruz.Kitabını okumuşmuydun canan hocanın,almadıysan alıp okumanı tavsiye ederim,böylece mantığını daha net kavramış olursuın.
Yine sormak istediğin bir konu olursa elimden geldiğince yardımcı olurum:KK54:

emzırenler 3 öğün yapabılırler hem acıkmazlar hem sutlerınde azalma olmaz

İrotus tebrik ederim.cok kısa bi zaman da vermişsin maşallah.. Ben de kurallara uyuyorum fakat böyle veremiyorum ...spor yapiyomusun
Sporu ameliyat olduğum için 35 40 gün filan yapamadım.Ama kendimi iyi hisseder hissetmez leslie 3 yapmaya başladım.Benim ameliyat günümden itibaren kabızlık problemim olduğu halde verdim bu kiloyu,oda olmasa kim bilir kaç kilo verecektim:KK49:

karatay kurallar.png

Back