ay şükürler olsun ne güzel bir haber...siz epeydir Karatay diyeti yapıyorsunuz değil mi...aslında kas gelişimi proteinle alakalı ekmek yemeyince niye kastan gitsin diye düşünüyor insan...sarkmaz cnm sarksa benımkı sarkardı lop lop gobek vardı...yuruyus yaptıgım ıcın alttan erımeye basladı hem erıdı hem
toparladı hıc sarkma olmadı hala gobek var ama hem yukarıda hem sarkmamıs vazıyette
Aaa gül abla faceteki grubunun adı ne acaba,ben iki aydır pür dikkat senin topiğini okuyorum sayfa sayfa.Facetede takip etmek isterimbende herseyı okan beylerden ogrendım ılk o sayfayı bulmustum 30 ay once... sonra burayı actım 10 ay oncede face de grup kurdum 35.000 den fazla uyem var ogrendıklerımı onlara ogretıp yardımcı olmaya calısıyorum...
İşten kaçta çıkıyorsun canım,işten çıkmadan yesen olabilir belki.Ben mesela ille sekize kadar beklemiyorum akşam yemeği için.Saat 4 gibi işten eve dönüyorum,en geç beşbuçuğa kadar leslie 3 yapıyorum.Altı buçuk gibide yemeğimi yiyorum.İşyerin müsaitse biraz daha öne çek akşam yemeğini istersen.merhaba;
ben evıme uzak bı yerde calısıyorum ve aksam eve gıtmem 8 bucuk oluyr yanı . oglen yemegımı bazen 12 bazende 1 de yıyebılıyorum. aksam 8 de cogunlukla yolda oldugum ıcın yıyemıyorum eve geıncede yemek zorundayım cu ku cok ac oluyorum. yemegımı 9 a kadar yesem cok mu gec olur nasıl yapabılırım bı onerınız var mı. bıde aksam cay kahve su soda serbest mı
canım ıste sorun orda ben ıs yerımde aksam yemegı yıyemıyorum oglen yemegını yıyotum 6 da cıkıyorum ısten ama avrupa yakasında calsıyorum anadoılu yakasında oturuyorum eve gıtmem 8 bucuk bazen 9 oluyor. burada ancak sandvıc vs seyler yıyebılırım oda ekmek yasak oldugu ıcın yıyemıyorumİşten kaçta çıkıyorsun canım,işten çıkmadan yesen olabilir belki.Ben mesela ille sekize kadar beklemiyorum akşam yemeği için.Saat 4 gibi işten eve dönüyorum,en geç beşbuçuğa kadar leslie 3 yapıyorum.Altı buçuk gibide yemeğimi yiyorum.İşyerin müsaitse biraz daha öne çek akşam yemeğini istersen.
İstanbulun trafik çileside cabası tabi.Senin için zor bir durum olmuş yemek saati olayı.Bilemedimki başka nasıl yapılabilircanım ıste sorun orda ben ıs yerımde aksam yemegı yıyemıyorum oglen yemegını yıyotum 6 da cıkıyorum ısten ama avrupa yakasında calsıyorum anadoılu yakasında oturuyorum eve gıtmem 8 bucuk bazen 9 oluyor. burada ancak sandvıc vs seyler yıyebılırım oda ekmek yasak oldugu ıcın yıyemıyorum
yaaa işte sımdı gelde zayıflaİstanbulun trafik çileside cabası tabi.Senin için zor bir durum olmuş yemek saati olayı.Bilemedimki başka nasıl yapılabilir
Şöyle bi çözüm yoluna gitsek nasıl olur.Şimdi sabah erken yapsan kahvaltını,öğlen yemek yemesen,akşam yemeğinide mesela 5 gibi yesen.Günde iki öğün öneriyor zaten canan karatay.Yemeğini kendin hazırlayıp götürebilirsen süper olur.Ama işyerinde sıkıntı yaparlarmı yemek arası vermeni oda önemli bir problem tabibıde nısanlıyım onun ıcınde zayıflamak nısanlıma guzel gorunmek ıstıyorum :)
oo baya aç kalmışsın.Bide kendini aç hissettiğin an birşeyler yemen gerek,yoksa aç kaldıktan sonraki ilk yediğin yemek depoya yağ olarak aktarılıyormuş,beyne kıtlık sinyalinin gitmemesi lazımmış.Sen nasıl dayandın onca saat,zor olmuştur canım yaSimdi eve geldim saat 9 du. Zaten oglen yemegimde 12 de yemistim 9 saat aclik var hic bise de yemedim ama ev ac düştüm ya resmen yedim yani
gül hanim maşallah 30 ay bayagi uzun bir süre. ..benım 30 ay bıttı aynen devam hala kaçamak yapmaya çekınıyorum ılk defa bu gunde sıgara boregının ucundan kopardım fırında pişmişti bir çay kaşığı da sütlü tatlıdan aldım
yemegı ıs yerınde yeme ımkanı varsa daha ıyı olur ben ıse goturup orada yıyordum ...sekersız olan bıtkı cayları serbest ılk sayfada bılgıler mevcutmerhaba;
ben evıme uzak bı yerde calısıyorum ve aksam eve gıtmem 8 bucuk oluyr yanı . oglen yemegımı bazen 12 bazende 1 de yıyebılıyorum. aksam 8 de cogunlukla yolda oldugum ıcın yıyemıyorum eve geıncede yemek zorundayım cu ku cok ac oluyorum. yemegımı 9 a kadar yesem cok mu gec olur nasıl yapabılırım bı onerınız var mı. bıde aksam cay kahve su soda serbest mı
cnm buradan yazmak olmuyor ... kısaca yazayım uzun bır ısmı var başı.......sonu sağlıklı ve uzun yaşıyoruz face ye yazınca cıkar 35.400 den fazla üye var bulursun ....Aaa gül abla faceteki grubunun adı ne acaba,ben iki aydır pür dikkat senin topiğini okuyorum sayfa sayfa.Facetede takip etmek isterim
2.5 senedır her ısteyene yardım edıp zayıflattım sende verırsın ıstemek onemlı cnmbıde nısanlıyım onun ıcınde zayıflamak nısanlıma guzel gorunmek ıstıyorum :)
ilk 6 ayda bogazımdakın 2 nodul yok oldu ...gül hanim maşallah 30 ay bayagi uzun bir süre. ..
Karatay diyetiyle ne gibi gelişmeler değişiklik oldu bedeninde. ..
Enerji yönüyle sağlık yönüyle. ..
3 öğünle baslamalısın cnm... her ogunda doyana kadar yersen acıkmazsın canın abur cubur ıstemez canım ...kahvaltıda yazan hersey yenmelı ....moralim çok bozuk 10 ay önce doğum yaptım hiç kilo veremedim diyet yapmam lazım iradesizim abur cubur dan uzak kalamıyorum çok mutsuzum şuan 67 kiloyum boyum 1.52(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?