Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

aramıza hosgeldınız

karatay kurallarına gore yaparsanız daha da fazla gıder

Ramazan diyeti olarak ender saractan dukan ramazan diyet indirdim netten...ama menüde hersey var pirinc pilav..börek..dolma biber...diyet sütlac diyet güllac gibi..toplam günlük kalori 1250
dukan zararlı bende abla tavsıyesı hıc bulasmayın

karatayda kalorı hesabı yok doyana kadar yıyoruz

aramıza hosgeldınız

karatay kurallarına gore yaparsanız daha da fazla gıder
Hosbuldum gül...yarin kismetse elime gecer siparis verdigim canan karatayin kitaplari..dün siparis vermistim...o kitaplatda vardir belki ramazan menüsü

Bu sUOTE="gul_0663, post: 41401302, member: 142560"]yediklerinizi ve saatlerini gun gun paylaşırsanız nedenını anlarız[/QUOTE]
bu sabah zeytinyağına 2 yumurta,6-7 adet badem,6-7 adet yeşil zeytin,peynir ,bol salatalık,domates,yarım avuç Yerfıstığı,şekersiz 3-4 bardak çay.saat 10:30 11:00 kahvaltı.arada hiç atıştırmalık yok.akşam 6:00 fasulye piyaz(nefisti)2 yemek kaşığı kısır,yarım kase ev yapımı yoğurt.akşamları olursa evde sade soda gün içinde bolca su.

sabah 10:30 11:00 peynir,salatalık,5-6 tane yeşil zeytin,Menemen,yarım avuç badem,4-5 bardak şekersiz çay.14.gün kilo 71.fena değil 2 haftada 2 kilo.eee adetten oluyorum.istikrarlı bir şekilde devam

çok teşekkür ederim yanıt için

Niye zararliki..
dukan sırf proteın oldugu ıcın sağlıgından olan çok kişi var...bazıları bırakıp kartaya gectıler oyle uyelerımzı var...duıkan da lısteler uymak zor oluyormus ayrıyeten karatayda lıste yok butcene vaktıne ne uyarsa uyguluyorsun... dukan sağlık bozuyor karatay saglıga kavusturuyor.....dukan cabuk verdırıyor bırakınca aldırıyor..karatay yagdan verdırıyor saglıklı beslenme oldugu ıcın omur boyu uygulanınca kg alınmıyor ve hastalıklardan kurtulunuluyor

Bu sUOTE="gul_0663, post: 41401302, member: 142560"]yediklerinizi ve saatlerini gun gun paylaşırsanız nedenını anlarız
bu sabah zeytinyağına 2 yumurta,6-7 adet badem,6-7 adet yeşil zeytin,peynir ,bol salatalık,domates,yarım avuç Yerfıstığı,şekersiz 3-4 bardak çay.saat 10:30 11:00 kahvaltı.arada hiç atıştırmalık yok.akşam 6:00 fasulye piyaz(nefisti)2 yemek kaşığı kısır,yarım kase ev yapımı yoğurt.akşamları olursa evde sade soda gün içinde bolca su.[/QUOTE]
afiyet olsun canım

sabah 10:30 11:00 peynir,salatalık,5-6 tane yeşil zeytin,Menemen,yarım avuç badem,4-5 bardak şekersiz çay.14.gün kilo 71.fena değil 2 haftada 2 kilo.eee adetten oluyorum.istikrarlı bir şekilde devam
zeytnı az yıyorsun artırıp yagda yersen ıyı olurç...bol ıyı yag yıyen bol kotu yagları yakar

merhaba
devit 3 ampul verdi dr. kan tahlillerim sonucun da
açken mi tok ken mi almamız gerekiyor
dr.a sorma gibi bir imkanım yok şuan
cevaplarsanız sevinirim....

konuya kaynak oldum sorry

Hmm anladim..her diyetisyene demekki güvenmemek lazim...
.benimde kahvaltim bugün
havuc kavurmasi..paprikali cok az zeytinyagda pismis yumurta ..zeytin peynir..sizce nasil kizlar..karataya uygunmu..

merhaba
devit 3 ampul verdi dr. kan tahlillerim sonucun da
açken mi tok ken mi almamız gerekiyor
dr.a sorma gibi bir imkanım yok şuan
cevaplarsanız sevinirim....

konuya kaynak oldum sorry
Benim bildigim kadariyla ac karnina olmasi lazim

Teşekkürler _0663, post: 41416800, member: 142560"]zeytnı az yıyorsun artırıp yagda yersen ıyı olurç...bol ıyı yag yıyen bol kotu yagları yakar[/QUOTE]
teşekkürler zeytin biraz tuzlu yaa ondan dolayı az yiyorum.

akşam 18:00 yarım kase yeşil mercimek çorbası,fasulye piyaz,bir kase ev yoğurdu,2 yemek kaşığı kısır.çok mutluyum doyum yaaaa

entresan canım tatlı istemiyor.hamurlu gıdalar istemiyorum.yemek olayım düzene girdi.önceden çok atıştırmalık yapıyordum.büsküvi tatlı yiyordum çocuklara hamurlu gıdalar yapınca dayanamayıp yiyordum,benim için öğün yoktu,az ama sürekli atıştırmalık vardı.şimdi hepsi gitti baya disiplinli oldum.kurallara uymak süpermiş,sanırım dirhem,dirhem eriycem .ya bu nasıl birşey anlamadım ilk günler zorlandım.ama vücut alışıyormuş.kaçamak yapmak istesemde yapamıyorum.buruna yazmak baya motive ediyor.hatta pazartesi şöyle birşey oldu.annemle pazara gittik.saat 15:00 annem zeytin tezgahında durdu zeytinler bakıyordu hangisi az tuzlu anlayamadı.kendisi tansiyon hastası bana uzattı kızım sen bak dedi.annem ben yiyecek diyorum annem anlamıyor bir tane ye birşey olmaz diyor ben Hayır ben bu saatte yiyelim diyorum.tabi satıcı çocuk tuaf tuaf bana bakıyor.neyse yemedim,

sabah 9:30 10:00 kahvaltı domates,salatalık,zeytin,haşlanmış 2 yumurta(yumurtaları doğradım,azcık maydonozda doğradım. pul biber,karabiber ,tuz attım.üzerine azcık zeytinyağı döktüm.)4-5 tane mantar,yarım avuç Yerfıstığı,peynir,3 bardak şekersiz çay.

merhabalar , hayırlı ramazanlar herkese
bir kaç gündür şehir dışındaydım çok abartmasamda ufak tefek kaçamaklar oldu tabiki bugün itibariyle tekrar başlayalım bakalım gerçi ramazan ve karatay nasıl gidecek bilmiyorum oda ayrı bir mesele .Yazılanlardan okuduğum kadarıyla sıkı sahur yapın diyor Canan hoca. Dün geç geldik sahur çok iyi olmadı karnım aç olmadığından pek canım bir şey istemedi ama bakalım bundan sonra inşallah iyi yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…