aramıza hosgeldınızSelam kizlar...bende araniza katilmayi düsünüyorum..ben 8.zayiflama yarisma grubundayim...bu karatay diyetiyle haftada 500 gr versem yine cok güzel bir sonuc zaten en son hedefime az kaldi 3.5 kadar kg verdikten sonra mezun olmayi düsünüyorum....
dukan zararlı bende abla tavsıyesı hıc bulasmayınRamazan diyeti olarak ender saractan dukan ramazan diyet indirdim netten...ama menüde hersey var pirinc pilav..börek..dolma biber...diyet sütlac diyet güllac gibi..toplam günlük kalori 1250
Hosbuldum gül...yarin kismetse elime gecer siparis verdigim canan karatayin kitaplari..dün siparis vermistim...o kitaplatda vardir belki ramazan menüsüaramıza hosgeldınız
karatay kurallarına gore yaparsanız daha da fazla gıder
Niye zararliki..dukan zararlı bende abla tavsıyesı hıc bulasmayın
karatayda kalorı hesabı yok doyana kadar yıyoruz
çok teşekkür ederim yanıt içinsahurda kahvaltı tarzı yapıyoruz canım ben 2 senedır oyle yaptım cok rahat oldu
akşam karataya uygun çorbanı proteınlı yemeğini yersi yogurt falan azara azar hepsinden vitaminini alırsın, meyve sahurda yesen iyi olur cnm iftardan sahura kadar bişey yemek yok ..
ben ilk hafta kg verıyordum sonra sabıt gıdıyordum ...ramazanda kurallara uyunsa sorun olmuyor ,,,,kıtlık sinyali salgılar ama gece sahura kadar leptin çalışır kg almazsın
dukan sırf proteın oldugu ıcın sağlıgından olan çok kişi var...bazıları bırakıp kartaya gectıler oyle uyelerımzı var...duıkan da lısteler uymak zor oluyormus ayrıyeten karatayda lıste yok butcene vaktıne ne uyarsa uyguluyorsun... dukan sağlık bozuyor karatay saglıga kavusturuyor.....dukan cabuk verdırıyor bırakınca aldırıyor..karatay yagdan verdırıyor saglıklı beslenme oldugu ıcın omur boyu uygulanınca kg alınmıyor ve hastalıklardan kurtulunuluyorNiye zararliki..
bu sabah zeytinyağına 2 yumurta,6-7 adet badem,6-7 adet yeşil zeytin,peynir ,bol salatalık,domates,yarım avuç Yerfıstığı,şekersiz 3-4 bardak çay.saat 10:30 11:00 kahvaltı.arada hiç atıştırmalık yok.akşam 6:00 fasulye piyaz(nefisti)2 yemek kaşığı kısır,yarım kase ev yapımı yoğurt.akşamları olursa evde sade soda gün içinde bolca su.[/QUOTE]Bu sUOTE="gul_0663, post: 41401302, member: 142560"]yediklerinizi ve saatlerini gun gun paylaşırsanız nedenını anlarız
zeytnı az yıyorsun artırıp yagda yersen ıyı olurç...bol ıyı yag yıyen bol kotu yagları yakarsabah 10:30 11:00 peynir,salatalık,5-6 tane yeşil zeytin,Menemen,yarım avuç badem,4-5 bardak şekersiz çay.14.gün kilo 71.fena değil 2 haftada 2 kilo.eee adetten oluyorum.istikrarlı bir şekilde devam
rica ederim canımçok teşekkür ederim yanıt için
Hmm anladim..her diyetisyene demekki güvenmemek lazim...dukan sırf proteın oldugu ıcın sağlıgından olan çok kişi var...bazıları bırakıp kartaya gectıler oyle uyelerımzı var...duıkan da lısteler uymak zor oluyormus ayrıyeten karatayda lıste yok butcene vaktıne ne uyarsa uyguluyorsun... dukan sağlık bozuyor karatay saglıga kavusturuyor.....dukan cabuk verdırıyor bırakınca aldırıyor..karatay yagdan verdırıyor saglıklı beslenme oldugu ıcın omur boyu uygulanınca kg alınmıyor ve hastalıklardan kurtulunuluyor
Benim bildigim kadariyla ac karnina olmasi lazimmerhaba
devit 3 ampul verdi dr. kan tahlillerim sonucun da
açken mi tok ken mi almamız gerekiyor
dr.a sorma gibi bir imkanım yok şuan
cevaplarsanız sevinirim....
konuya kaynak oldum sorry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?