Hmm anladim..her diyetisyene demekki güvenmemek lazim...
.benimde kahvaltim bugün
havuc kavurmasi..paprikali cok az zeytinyagda pismis yumurta ..zeytin peynir..sizce nasil kizlar..karataya uygunmu..Eki Görüntüle 1559169 Eki Görüntüle 1559170
Önerilerin ve yorumun icin tesekkür ederim sinemmerhaba D deryapelin havucu çiğ olarak tüketebilirsin ama havuç pişince glisemik indeksi çok artıyor yani yenmemeli, çiğ tüketmeni öneririm ayrıva ben yumurtayı tereyağında yapıyorum deneyebilirsin istersen. kahvaltına ek kuruyemiş de yemelisin bence tokluğun daha uzun sürer, kolay gelsin:)
ben Havuçlu ilgili bir sorumu sordum ayrıca ben kahvaltıda zaten kuruyemiş yiyorum canım[/QUOTE]Ben OTE="Sinem33, post: 41431629, member: 374576"]merhaba D deryapelin havucu çiğ olarak tüketebilirsin ama havuç pişince glisemik indeksi çok artıyor yani yenmemeli, çiğ tüketmeni öneririm ayrıva ben yumurtayı tereyağında yapıyorum deneyebilirsin istersen. kahvaltına ek kuruyemiş de yemelisin bence tokluğun daha uzun sürer, kolay gelsin:)
tsk ederim ablatebrikler canım ...tekrar hosgeldın
O zamn kizartarak yapmistim ama bugun firinda yaptim yalnz tam olmadi gbi tarifini verebilir msin gul ablakarnıyarık nasıl yaptın cnm.... face book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında çorba tarifleri var canım
9 gun oldu 1 kilo verdim canm ama ben spor yapamiyrm bu hafta spora baslayacam gtmeyevek yoksa birde regl olamadm 10 12 arasi olmam gerekiyordu[/QUOTE]"gizemli_1105, post: 41386901, member: 317327"]ne kadardır diyettesin ve kaç kilo verdin?ben 11. günümdeyim henüz 1 kilo gitti.bütün kurallara uyuyorum.acaba acelemi ediyorum.
tsk ederim yaptim cok guzel olduyeşil mercimeğin önce kaynar suda 20-25 dk bekletiyorum.tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorum.azıcık Salça kavurun.mercimeğin ekliyorum.göz kararı su ekliyorum.isterseniz pul biber ekleyebilirsiniz.
ac tok farketmez cnm. benim tokken aklıma gelıyor hep :)merhaba
devit 3 ampul verdi dr. kan tahlillerim sonucun da
açken mi tok ken mi almamız gerekiyor
dr.a sorma gibi bir imkanım yok şuan
cevaplarsanız sevinirim....
konuya kaynak oldum sorry
havuç çiğ yenmeli ısıya maruz kalınca indeksi 40 tan 70 e çıkıyorHmm anladim..her diyetisyene demekki güvenmemek lazim...
.benimde kahvaltim bugün
havuc kavurmasi..paprikali cok az zeytinyagda pismis yumurta ..zeytin peynir..sizce nasil kizlar..karataya uygunmu..Eki Görüntüle 1559169 Eki Görüntüle 1559170
teşekkürler zeytin biraz tuzlu yaa ondan dolayı az yiyorum.[/QUOTE]Teşekkürler _0663, post: 41416800, member: 142560"]zeytnı az yıyorsun artırıp yagda yersen ıyı olurç...bol ıyı yag yıyen bol kotu yagları yakar
entresan canım tatlı istemiyor.hamurlu gıdalar istemiyorum.yemek olayım düzene girdi.önceden çok atıştırmalık yapıyordum.büsküvi tatlı yiyordum çocuklara hamurlu gıdalar yapınca dayanamayıp yiyordum,benim için öğün yoktu,az ama sürekli atıştırmalık vardı.şimdi hepsi gitti baya disiplinli oldum.kurallara uymak süpermiş,sanırım dirhem,dirhem eriycem .ya bu nasıl birşey anlamadım ilk günler zorlandım.ama vücut alışıyormuş.kaçamak yapmak istesemde yapamıyorum.buruna yazmak baya motive ediyor.hatta pazartesi şöyle birşey oldu.annemle pazara gittik.saat 15:00 annem zeytin tezgahında durdu zeytinler bakıyordu hangisi az tuzlu anlayamadı.kendisi tansiyon hastası bana uzattı kızım sen bak dedi.annem ben yiyecek diyorum annem anlamıyor bir tane ye birşey olmaz diyor ben Hayır ben bu saatte yiyelim diyorum.tabi satıcı çocuk tuaf tuaf bana bakıyor.neyse yemedim,
kültür mantarı yemiyoruzsabah 9:30 10:00 kahvaltı domates,salatalık,zeytin,haşlanmış 2 yumurta(yumurtaları doğradım,azcık maydonozda doğradım. pul biber,karabiber ,tuz attım.üzerine azcık zeytinyağı döktüm.)4-5 tane mantar,yarım avuç Yerfıstığı,peynir,3 bardak şekersiz çay.
16.günüm 71 olmuşum.73 kilo ile başladım.2 haftada 2 kilo çok iyi valla
sana da hayırlı ramazanlar canımmerhabalar , hayırlı ramazanlar herkese
bir kaç gündür şehir dışındaydım çok abartmasamda ufak tefek kaçamaklar oldu tabiki bugün itibariyle tekrar başlayalım bakalım gerçi ramazan ve karatay nasıl gidecek bilmiyorum oda ayrı bir mesele .Yazılanlardan okuduğum kadarıyla sıkı sahur yapın diyor Canan hoca. Dün geç geldik sahur çok iyi olmadı karnım aç olmadığından pek canım bir şey istemedi ama bakalım bundan sonra inşallah iyi yiyebilirim
aşlık nedir bilmiyorum içinde prinç yoksa sorun yokakşam yemeği 18:00 4 adet aşlıkla yapılmış kara lahana sarması,1 tabak taze fasulye,1 kase cacık,domates ,salatalık
benimde adetim başladı ondanmı acaba zor veriyorum.[/QUOTE]tsk ederim abla
O zamn kizartarak yapmistim ama bugun firinda yaptim yalnz tam olmadi gbi tarifini verebilir msin gul abla
9 gun oldu 1 kilo verdim canm ama ben spor yapamiyrm bu hafta spora baslayacam gtmeyevek yoksa birde regl olamadm 10 12 arasi olmam gerekiyordu
ben Havuçlu ilgili bir sorumu sordum ayrıca ben kahvaltıda zaten kuruyemiş yiyorum canım[/QUOTE]Ben OTE="Sinem33, post: 41431629, member: 374576"]merhaba D deryapelin havucu çiğ olarak tüketebilirsin ama havuç pişince glisemik indeksi çok artıyor yani yenmemeli, çiğ tüketmeni öneririm ayrıva ben yumurtayı tereyağında yapıyorum deneyebilirsin istersen. kahvaltına ek kuruyemiş de yemelisin bence tokluğun daha uzun sürer, kolay gelsin:)
Yanlislik olmus herhalde derya...ben burda yeni oldugum icin kahvalti menü örnegi fotolari yüklemistim sizin fikirlerinizi almak icin..sagolsun sinem arkadasda cevablamis sorumu..[/QUOTE]Bende E="perihan00, post: 41433618, member: 628946"]ben Havuçlu ilgili bir sorumu sordum ayrıca ben kahvaltıda zaten kuruyemiş yiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?