- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suya koyup hergun suyunu dokersen tuzundan ayırırsın cnmac tok farketmez cnm. benim tokken aklıma gelıyor hep :)
..önemli olan ya iğne olmak ya yağa döküp içmek
havuç çiğ yenmeli ısıya maruz kalınca indeksi 40 tan 70 e çıkıyor
kahvaltı karataya uygun değil, zeytinyağını pişirmiyoruz, eksıkler cok kırmızı yok renklı yok kuruyemıs yok
teşekkürler zeytin biraz tuzlu yaa ondan dolayı az yiyorum.
kurallara uyarak yaparsanız biran önce ıstedıgınız kg ya donersınız...yoksa ınsulın dırencı hep basa donerbende takıldım kaldım birgün 64.2 yim birgün 63.5 sonra tekrar 64.2!!!!
anlamadım neden bu kadar dalgalanma var ama biran önce 58 olmak istiyorum artık Spor yok muhtemelen ondan Adetim bitti yarından itibaren oruçlu olucam inşallah kilo vermeyede devam ederim bu süreçte
herkese kolay gelsin.
hurma olmamış ındeksı yuksek zayıflayınca bıle 1 kırkta bır yenebılıyor..merhaba arkadaşlar
18.06.2015 kilo 67.5 kg
sahur
tereyağında 2 yumurta
1 kk kadar süzme peynir
5 zeytin
domates
salatalık
2 adet tel kaşar
3 hurma
akşam
orman kebabı
cacık
3-4 kaşık mercimek çorba
2 lokma kavun
' lt su
! saat yürüyüş
mantar neden yemiyoruz[/QUOTE]suya koyup hergun suyunu dokersen tuzundan ayırırsın cnm
kültür mantarı yemiyoruz
yeşillik eklemelisin
doğal mantar yıyebılırsınız kultur yok[/QUOTE]guTeşekkürler t: 41447383 .!.:mantar neden yemiyoruz
buğday aşlığı,aşlık nedir bilmiyorum içinde prinç yoksa sorun yok
menu proteın agırlıklı olmalı kı hem tok tutsun hem zayıflatsın cnm
merhaba canımSelam nasılsınız arkadaşlar
Bu ara biraz yoğyndum giremedim
Karataya aynen devam hedefe kadar durmak yok
o canım sen bırgun hurma bırgun karpuz prinç pilavı ..... sen karatay yapmıyorsun ki karatay olmadı bu...2. gün
sahur
kkk
iftar
1 por tavuk sote
1 kase cacık
3 lokma karpuz
1 our salata
2 kaşık pirinç pilavı
selam canımİyi pazarlar diyete sabırla devam