Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Selam kizlar...aranizda canan karatayin kitaplarini alan varmi..eyer aldiysaniz memnunmusunuz...ben set olarak almayi düsünüyorumda ..ama 6 kitap icinde 2 ayri diyetisyenlerin kitaplarida var
Gulhan1 bende 2 kitabı var ama ne yalan söliim bu tarz kitapları oturup roman gibi okuyamıyorum, ihtiyaç duydukça açıp bakıyorum. ama siz okuyabilirseniz tabiki canan hanımın kitapları çok faydalı ve detaylı açıklamalara sahip.

Cevabiniz icin tesekkür ederim ..siparis verdim bugün 6 kitap set olarak..öyle kitaplar her zaman okuyamasakta evde bulundurmak iyidir..

karatay rejimi benim yıllardır kendiliğimden yaptığım bir rejim. gerçekten sabahları kim ençok zeytin yiyecek diye yarışırdık. babam tek tek zeytin çekirdeklerıni saydırırdı. 25ten az zeytin yediğimi hatırlamıyorum. annemin yaptığı tatlı tuzluların dışında dışardan asla hazır bir spangle bile almazdık, şimde adım başı cafe, ne zaman çalışmaya başladım ne zaman şekerli çay içmeye başladım (çalışırken 10-12 bardak çift şeker) ve ne zaman ekmeği arttırdım abartılı yedim işte o zaman 59dan 68e çıktım 10 yıl içinde. tabi bu arada saçma sapan yediğim anlarda kendime gelip normale döndüm. 10 çayı 2-3 hafta içinde 5e düşürdüm, günde 1 ekmek yerdim 2-3 hafta yarım ekmeğe düşürdüm, 1,5-2 ay sonra sadece sabahları 1 dilim ekmeğe düştüm (25 yaşıma kadar yediğim gibi), yemek zaten kesmedim ama abur cuburu eski hamile getirdim, şimdi çok nadir dışardan tatlı vs. yiyorum, evde yapıyrm, sizlere tavsiyem karatay beslenme tarzına yavaş geçiş yapın. kendiside zaten bunu söylüyor, vucudu alıştıra alıştıra, ekmeği çok yemeyi aşırı şişman kişilere önermiyor çünkü bizim insanımız çok abartılı ekmek yiyor, meyveyi de hastama göre veriyorum diyor zaten, dengeli beslenin yaşım 35 boyum 171 kilom 59.

"gizemli_1105, post: 41386901, member: 317327"]ne kadardır diyettesin ve kaç kilo verdin?ben 11. günümdeyim henüz 1 kilo gitti.bütün kurallara uyuyorum.acaba acelemi ediyorum.[/QUOTE]
9 gun oldu 1 kilo verdim canm ama ben spor yapamiyrm bu hafta spora baslayacam gtmeyevek yoksa birde regl olamadm 10 12 arasi olmam gerekiyordu[/QUOTE]
benimde adetim başladı ondanmı acaba zor veriyorum.

mercimeğin yemeğide iyi oluyor.

adet olmak diyeti baltalı yaaa.yasak olan şeylerden asla yemedi.şeker ,pirinç,makarna,ekmek,tatlı hepsini çıkardım.ama çokta pek kilo gitmedi.nerdeyse 15 gün olacak.birisi bana nedenini açıklasa ne güzel olur.

sahurda kahvaltı tarzı yapıyoruz canım ben 2 senedır oyle yaptım cok rahat oldu

akşam karataya uygun çorbanı proteınlı yemeğini yersi yogurt falan azara azar hepsinden vitaminini alırsın, meyve sahurda yesen iyi olur cnm iftardan sahura kadar bişey yemek yok ..

ben ilk hafta kg verıyordum sonra sabıt gıdıyordum ...ramazanda kurallara uyunsa sorun olmuyor ,,,,kıtlık sinyali salgılar ama gece sahura kadar leptin çalışır kg almazsın

pide avucıcı kadar bol yagda yenebılır ama zayıflamak ısteyenler ınsulın dırencını kırmamıslar seker hasrtaları yemese ıyı olur hocamız yeyın derken sağlıklı yasayanları kasdedıyor

Selam kizlar...aranizda canan karatayin kitaplarini alan varmi..eyer aldiysaniz memnunmusunuz...ben set olarak almayi düsünüyorumda ..ama 6 kitap icinde 2 ayri diyetisyenlerin kitaplarida var
ben obezite ve hamileler için olanı almadım...taş devrınınde ınternetten ındırılmısı var hala okumadım ama ...gruplara cevap yetıstırmekten okumaya vakıt yok

adet olmak diyeti baltalı yaaa.yasak olan şeylerden asla yemedi.şeker ,pirinç,makarna,ekmek,tatlı hepsini çıkardım.ama çokta pek kilo gitmedi.nerdeyse 15 gün olacak.birisi bana nedenini açıklasa ne güzel olur.
yediklerinizi ve saatlerini gun gun paylaşırsanız nedenını anlarız

lütfen tarif verirmisiniz.
patlıcanları ince olmamak şartıyla doğrayıp üzerine hafif zeytinyağı tuz gezdiriyoruz isterseniz fırın tepsisine isterseniz yağlı kağıdın üzerine ( yağlı kağıda Gül Hanım sıcak bakmıyor) tek tek dizin fırında altı ve üstünü çevirerek kızarsın tavada bilindik kıymalı iç harcını yapıp borcama kızaran patlıcanları üzerine de kıymalı harcını döküyoruz ve maydanozla süslüyoruz afiyet olsun deneyin aynı kızartma gibi oluyor :) :) bu arada canı kızartma çekenler kabak patlıcan ve biberi yine aynı şekilde fırında kızartıp üzerine sos yapıp yiyebilirler sağlıklı beslenme için birebir[/QUOTE]
ellerine sağlık canım

hocamız yaglı kagıdın ıcınde ne var bılınmedıgı ıcın kullanmayın dıyor

kavurma işlemi yapmıyoruz canım,,

,zeytinyağı yemeklerin altı kapatıldıktan sonra konmalı,,

tereyağ yemek yapılırken kullanılabılır

Selam kizlar...bende araniza katilmayi düsünüyorum..ben 8.zayiflama yarisma grubundayim...bu karatay diyetiyle haftada 500 gr versem yine cok güzel bir sonuc zaten en son hedefime az kaldi 3.5 kadar kg verdikten sonra mezun olmayi düsünüyorum....

Ramazan diyeti olarak ender saractan dukan ramazan diyet indirdim netten...ama menüde hersey var pirinc pilav..börek..dolma biber...diyet sütlac diyet güllac gibi..toplam günlük kalori 1250

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…