ben pilav yemiyorum onun yerine çorba da kullanıyorum o hakkımı :) :)Yarma bugday bunkarda haftada 1 kere 3 kasik degil miydi canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben pilav yemiyorum onun yerine çorba da kullanıyorum o hakkımı :) :)Yarma bugday bunkarda haftada 1 kere 3 kasik degil miydi canim?
Gulhan1 bende 2 kitabı var ama ne yalan söliim bu tarz kitapları oturup roman gibi okuyamıyorum, ihtiyaç duydukça açıp bakıyorum. ama siz okuyabilirseniz tabiki canan hanımın kitapları çok faydalı ve detaylı açıklamalara sahip.Selam kizlar...aranizda canan karatayin kitaplarini alan varmi..eyer aldiysaniz memnunmusunuz...ben set olarak almayi düsünüyorumda ..ama 6 kitap icinde 2 ayri diyetisyenlerin kitaplarida var
Cevabiniz icin tesekkür ederim ..siparis verdim bugün 6 kitap set olarak..öyle kitaplar her zaman okuyamasakta evde bulundurmak iyidir..Gulhan1 bende 2 kitabı var ama ne yalan söliim bu tarz kitapları oturup roman gibi okuyamıyorum, ihtiyaç duydukça açıp bakıyorum. ama siz okuyabilirseniz tabiki canan hanımın kitapları çok faydalı ve detaylı açıklamalara sahip.
yeşil mercimeğin önce kaynar suda 20-25 dk bekletiyorum.tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorum.azıcık Salça kavurun.mercimeğin ekliyorum.göz kararı su ekliyorum.isterseniz pul biber ekleyebilirsiniz.O nasil oluyr cnn kirmizi mercmek gbi mi?
mercimeğin yemeğide iyi oluyor.deryemeğinde post: 41400906 .!.:yeşil mercimeğin önce kaynar suda 20-25 dk bekletiyorum.tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorum.azıcık Salça kavurun.mercimeğin ekliyorum.göz kararı su ekliyorum.isterseniz pul biber ekleyebilirsiniz.
aramıza hosgeldınızgünaydın arkadaşlar, ramazan ayında bende karatay diyeti yapmak istiyorum inşallah, burada sizlerle beraber yazışarak daha iyi motive olacağıma inanıyorum, beni de aranıza kabul eder misiniz?
sahurda kahvaltı tarzı yapıyoruz canım ben 2 senedır oyle yaptım cok rahat oldumerhabalar herkese
gul_0663 abla ben ramazanda devam etmek istiyorum karataya. ama aklıma takılan bazı şeyler var yardımcı olursan sevinirim..
öncelikle sahurda kahvaltı yapmayı düşünüyorum klasik şimdiki gibi, iftarda da akşam yemeği menüsü. sormak istediğim şu. iftardan sonra tıkanıyorum yiyemiyorum bazen. çorba ve hafif bi yemekten sonra akşam kurallarını uygulamaya devam mı etmeliyiz?? ne biliim 1 meyve falan yeme durumumuz olabilir mi? zaten anca 20.30 da kalkarım sofradan nasıl olacak bu düzen?? tabi birde o kadar açlıktan sonra vücut kıtlık sinyali algılar mı?? kısacası kilo vermeye devam edebilir miyim???
pide avucıcı kadar bol yagda yenebılır ama zayıflamak ısteyenler ınsulın dırencını kırmamıslar seker hasrtaları yemese ıyı olur hocamız yeyın derken sağlıklı yasayanları kasdedıyorHoşgeldin canım. ..Haberlerini bekliyorum..
Bir kacgundur yüklenmio sayfa telefonuma giremiyorum .ilk kilo bildirimi 60 kiloyum ..zor bela tartildim. .ins dogrudur inanamadım sanki daha fazlayim. Ramazan Sonu tekrar tartilacagim ins onuda yazıcam. Ama ben ramazanda kilo aliyom ya sahur fazla yapıyom herhalde.Gul abla ramazanda bir parça pide olabilirmi ?
ben obezite ve hamileler için olanı almadım...taş devrınınde ınternetten ındırılmısı var hala okumadım ama ...gruplara cevap yetıstırmekten okumaya vakıt yokSelam kizlar...aranizda canan karatayin kitaplarini alan varmi..eyer aldiysaniz memnunmusunuz...ben set olarak almayi düsünüyorumda ..ama 6 kitap icinde 2 ayri diyetisyenlerin kitaplarida var
yediklerinizi ve saatlerini gun gun paylaşırsanız nedenını anlarızadet olmak diyeti baltalı yaaa.yasak olan şeylerden asla yemedi.şeker ,pirinç,makarna,ekmek,tatlı hepsini çıkardım.ama çokta pek kilo gitmedi.nerdeyse 15 gün olacak.birisi bana nedenini açıklasa ne güzel olur.
patlıcanları ince olmamak şartıyla doğrayıp üzerine hafif zeytinyağı tuz gezdiriyoruz isterseniz fırın tepsisine isterseniz yağlı kağıdın üzerine ( yağlı kağıda Gül Hanım sıcak bakmıyor) tek tek dizin fırında altı ve üstünü çevirerek kızarsın tavada bilindik kıymalı iç harcını yapıp borcama kızaran patlıcanları üzerine de kıymalı harcını döküyoruz ve maydanozla süslüyoruz afiyet olsun deneyin aynı kızartma gibi oluyor :) :) bu arada canı kızartma çekenler kabak patlıcan ve biberi yine aynı şekilde fırında kızartıp üzerine sos yapıp yiyebilirler sağlıklı beslenme için birebir[/QUOTE]lütfen tarif verirmisiniz.
kavurma işlemi yapmıyoruz canım,,yeşil mercimeğin önce kaynar suda 20-25 dk bekletiyorum.tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı koyuyorum.azıcık Salça kavurun.mercimeğin ekliyorum.göz kararı su ekliyorum.isterseniz pul biber ekleyebilirsiniz.
aramıza hosgeldınız