• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sizler çok acıkınca aralarda birşey yiyormusunuz ben hiç birşey ağzıma sürüyorum.kahvaltısı en geç 10 kadar yapıyorum.akşam 6 6:30 gibi yiyorum.yeşil çay içiyorum 2 2.5 litre su
acıktığın zaman yemek yemen lazım yoksa beyne kıtlık sinyali gidiyor öyle olunca da vücud depolamaya geçiyor formül şu yasaksız şeylerden yiyeceksin öğünler arasında en az 4-5 saat olacak ki leptin çalışsın acıktığını hissettiğinde yiyeceksin

TE="gul_0663, post: 41317040, member: 142560"]hadı bakalım hayırlısı olsun

doymuyorsan kg veremezsın canım doyana kadar yıyeceksın 3 tabak 5 tabak neyse doymadan kalkmak yok
eeee iyiymiş zaten sabah kahvaltı mı sıkı yapıyorum .akşamları yediğim porsiyonlarımı az koyuyorum.yaa birde kızım 2 yaşında halen emziriyorum çoğu vitaminler ona gidiyor belki ondan ddoymuyor.[/QUOTE]
sen 3 öğün yap canım emziklisin

acıktığın zaman yemek yemen lazım yoksa beyne kıtlık sinyali gidiyor öyle olunca da vücud depolamaya geçiyor formül şu yasaksız şeylerden yiyeceksin öğünler arasında en az 4-5 saat olacak ki leptin çalışsın acıktığını hissettiğinde yiyeceksin
teşekk
eeee iyiymiş zaten sabah kahvaltı mı sıkı yapıyorum .akşamları yediğim porsiyonlarımı az koyuyorum.yaa birde kızım 2 yaşında halen emziriyorum çoğu vitaminler ona gidiyor belki ondan ddoymuyor.
sen 3 öğün yap canım emziklisin[/QUOTE]
ilk gün 3 öğün yaptım ama ozaman etkili olmaz diye düşündüm 2 öğüne düştüm.buğün beşinci günüm 73ten 72ye düştüm .fena değil dimi .ilk hedefim 70 olmak sonrakihedefim 70 altı 69-68 son hedefim 63 olmak .daha ne olsun dimi yaş 34 iki çocuk 13 yıllık evlilik.allah nasip ederde 63 görürsem birdaha kilo almak istemiyorum.

teşekk

sen 3 öğün yap canım emziklisin
ilk gün 3 öğün yaptım ama ozaman etkili olmaz diye düşündüm 2 öğüne düştüm.buğün beşinci günüm 73ten 72ye düştüm .fena değil dimi .ilk hedefim 70 olmak sonrakihedefim 70 altı 69-68 son hedefim 63 olmak .daha ne olsun dimi yaş 34 iki çocuk 13 yıllık evlilik.allah nasip ederde 63 görürsem birdaha kilo almak istemiyorum.[/QUOTE]
sen bilirsin cnm ...sütün azalmasın diye ben 3 demiştim

Teşekkür gul_0663, post: 41330014, member: 142560"]ilk gün 3 öğün yaptım ama ozaman etkili olmaz diye düşündüm 2 öğüne düştüm.buğün beşinci günüm 73ten 72ye düştüm .fena değil dimi .ilk hedefim 70 olmak sonrakihedefim 70 altı 69-68 son hedefim 63 olmak .daha ne olsun dimi yaş 34 iki çocuk 13 yıllık evlilik.allah nasip ederde 63 görürsem birdaha kilo almak istemiyorum.[/QUOTE]
sen bilirsin cnm ...sütün azalmasın diye ben 3 demiştim[/QUOTE]
teşekkür ederim önerin için,zaten kızım yemekte yediği için memesi biraz keyif için.2 kilo 410 gram doğdu memeden kesmeye kıyamıyorum

Selamlar birbuçuk aydır annemdeyim ve internetim sorunlu idi
buradan uzak kalmanın bedelini kilo alarak ödedim 69'9 a çıktım 70 olmadan geri döndüm
Artık her gün buraya hesap vereceğim
Üç gün oldu tekrar karataya başlayalı kilolar da gitmeye başladı çok şülür
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler
Saliha nasılsın bu arada
Zeze bildirim yapacağım artık yalnız değilsim
Gül abla ve arzu sizler nasılsınız

acıktığın zaman yemek yemen lazım yoksa beyne kıtlık sinyali gidiyor öyle olunca da vücud depolamaya geçiyor formül şu yasaksız şeylerden yiyeceksin öğünler arasında en az 4-5 saat olacak ki leptin çalışsın acıktığını hissettiğinde yiyeceksin[
BEN SABAH KAHVALTIMI KURALINA GÖRE YAPIYORUM ARADAN 3 SAAT GEÇİNCE TEKRAR ACIKMIŞ GİBİ OLUYORUM İÇİMDEN BİRŞEYLER ATIŞTIRMAK GELİYOR..BUNUN NEDENİ SENELERDİR BÖYLE BESLENMEM BİLİYORUM..PEKİ BEN BUNUN ÖNÜNE NASI GEÇEBİLİRİM..BEN 4 SAATİ DOLDURMAYA ÇALIŞIYORUM GENEDE BİŞEYLER YEMEK İÇİN LEPTİNİM ÇALIŞIYORMUDUR

gunaydin2[1].jpg

sen toplamda kaç kilo verdin ve ne kadar sürede
ben 4 ayda 12 kg, sonra menapoz a gırdım 7 ay bekleme sonra 5 derken 20 ye yaklastı..haşimato ve menapoz gec vermeme neden oluyor...25 ay oldu karataya baslayalı
Selamlar birbuçuk aydır annemdeyim ve internetim sorunlu idi
buradan uzak kalmanın bedelini kilo alarak ödedim 69'9 a çıktım 70 olmadan geri döndüm
Artık her gün buraya hesap vereceğim
Üç gün oldu tekrar karataya başlayalı kilolar da gitmeye başladı çok şülür
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler
Saliha nasılsın bu arada
Zeze bildirim yapacağım artık yalnız değilsim
Gül abla ve arzu sizler nasılsınız
hoşgeldın canım,,

ah ah karatayı bırakmanın bedelı hep kg almak oluyor keske gıttıgınız yerde de uygulayabılsenız

neyse olan olmus artık bırkma canım
Gül hanım sabah 2-3 tane çilek kiraz yiyebilirmiyiz
arada bır bır avuc yıyebılırsın canım

Gül abla ben her sabah 3 gün kurusu kayısı ve 8 9 adet kiraz yiyorum..bunları yemesem kabız oluyorum...bunda buldum çareyi. .kilo vermeme engelmi. ..Bir kaç zamandır kilo veremedim gibi gelio.

ben 4 ayda 12 kg, sonra menapoz a gırdım 7 ay bekleme sonra 5 derken 20 ye yaklastı..haşimato ve menapoz gec vermeme neden oluyor...25 ay oldu karataya baslayalı

hoşgeldın canım,,

ah ah karatayı bırakmanın bedelı hep kg almak oluyor keske gıttıgınız yerde de uygulayabılsenız

neyse olan olmus artık bırkma canım
arada bır bır avuc yıyebılırsın canım
12 kilo. Çok. Güzel. Maaşallah

Selam.herkese internet paketim yoktu giremedim birde kendimi iyice motive ettim ve 1 haftadr karatayi duzenli uyguluyorun 1.900 vermisim bugun yarin regl olcam ins regl den snrada bi 2 3 kilo gdrde ramazana 89 la girerim :-D spor yapamiyrm kizim kosu bandinin sesindenkorkuyr ama bir cozun buldum gibi aksam denycem ins aydasi olur

Back