Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kahvalti (08.00) 2 yumurtali menemen zeytin peynir fistik domates salatalik
Oglen (14.30) mercimek corbasi salata ayran 3 kurabiye 1 lokum( suan pismanliktan olecem regl gelyr dye tatli krizine grdim
aksam(19.30) Karni yarik bulgur pilavi mercimek corbasi salata limonlu yogurt

mercimek corbasini sadece sogan salca nercmekle yapiyrm yag olarak tereyagi kullaniyrm baska corba gelmiyr aklima unsuz acaba onerebilecegniz bir corba varmi? Birde oglen corba salata ayran yeterli mi (face deki sayfanda boyle onermistin gul abla olmus mu?)

Gul abla d vitamino ve balik hapini bnde kullansam mi bilemedm kilo aldrmiur mu onlar

yeşil mercimek

yayla çorbası gibi Toyga çorbası var unsuz yapıyorum pirinç yerine de yarma koyuyorum çok güzel oluyor

Ne UOTE="gizemli_1105, post: 41372701, member: 317327"]Kgünümde 8.00) 2 yumurtali menemen zeytin peynir fistik domates salacelesi Oglen (14.30) mercimek corbasi salata ayran 3 kurabiye 1 lokum( suan pismanliktan olecem regl gelyr dye tatli krizine grdim
aksam(19.30) Karni yarik bulgur pilavi mercimek corbasi salata limonlu yogurt

mercimek corbasini sadece sogan salca nercmekle yapiyrm yag olarak tereyagi kullaniyrm baska corba gelmiyr aklima unsuz acaba onerebilecegniz bir corba varmi? Birde oglen corba salata ayran yeterli mi (face deki sayfanda boyle onermistin gul abla olmus mu?)[/QUOTE]
ne kadardır diyettesin ve kaç kilo verdin?ben 11. günümdeyim henüz 1 kilo gitti.bütün kurallara uyuyorum.acaba acelemi ediyorum.

Lütfen ="zeze_35, post: 41377366, member: 655615"]Bu ara fırında patlıcan musakkaya dadandım kızartmadan yağsız ve çok da güzel oluyor[/QUOTE]
lütfen tarif verirmisiniz.

günaydın arkadaşlar, ramazan ayında bende karatay diyeti yapmak istiyorum inşallah, burada sizlerle beraber yazışarak daha iyi motive olacağıma inanıyorum, beni de aranıza kabul eder misiniz?

ne kadardır diyettesin ve kaç kilo verdin?ben 11. günümdeyim henüz 1 kilo gitti.bütün kurallara uyuyorum.acaba acelemi ediyorum.[/QUOTE]
9 gun oldu 1 kilo verdim canm ama ben spor yapamiyrm bu hafta spora baslayacam gtmeyevek yoksa birde regl olamadm 10 12 arasi olmam gerekiyordu

tebrikler canım ...tekrar hosgeldın

karnıyarık nasıl yaptın cnm.... face book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında çorba tarifleri var canım

merhabalar herkese

gul_0663 abla ben ramazanda devam etmek istiyorum karataya. ama aklıma takılan bazı şeyler var yardımcı olursan sevinirim..

öncelikle sahurda kahvaltı yapmayı düşünüyorum klasik şimdiki gibi, iftarda da akşam yemeği menüsü. sormak istediğim şu. iftardan sonra tıkanıyorum yiyemiyorum bazen. çorba ve hafif bi yemekten sonra akşam kurallarını uygulamaya devam mı etmeliyiz?? ne biliim 1 meyve falan yeme durumumuz olabilir mi? zaten anca 20.30 da kalkarım sofradan nasıl olacak bu düzen?? tabi birde o kadar açlıktan sonra vücut kıtlık sinyali algılar mı?? kısacası kilo vermeye devam edebilir miyim???

Hoşgeldin canım. ..Haberlerini bekliyorum..
günaydın arkadaşlar, ramazan ayında bende karatay diyeti yapmak istiyorum inşallah, burada sizlerle beraber yazışarak daha iyi motive olacağıma inanıyorum, beni de aranıza kabul eder misiniz?

Bir kacgundur yüklenmio sayfa telefonuma giremiyorum .ilk kilo bildirimi 60 kiloyum ..zor bela tartildim. .ins dogrudur inanamadım sanki daha fazlayim. Ramazan Sonu tekrar tartilacagim ins onuda yazıcam. Ama ben ramazanda kilo aliyom ya sahur fazla yapıyom herhalde.Gul abla ramazanda bir parça pide olabilirmi ?

Selam kizlar...aranizda canan karatayin kitaplarini alan varmi..eyer aldiysaniz memnunmusunuz...ben set olarak almayi düsünüyorumda ..ama 6 kitap icinde 2 ayri diyetisyenlerin kitaplarida var

ay canım istedi...
tarif alabilir miyiz...

Lütfen ="zeze_35, post: 41377366, member: 655615"]Bu ara fırında patlıcan musakkaya dadandım kızartmadan yağsız ve çok da güzel oluyor
lütfen tarif verirmisiniz.[/QUOTE] patlıcanları ince olmamak şartıyla doğrayıp üzerine hafif zeytinyağı tuz gezdiriyoruz isterseniz fırın tepsisine isterseniz yağlı kağıdın üzerine ( yağlı kağıda Gül Hanım sıcak bakmıyor) tek tek dizin fırında altı ve üstünü çevirerek kızarsın tavada bilindik kıymalı iç harcını yapıp borcama kızaran patlıcanları üzerine de kıymalı harcını döküyoruz ve maydanozla süslüyoruz afiyet olsun deneyin aynı kızartma gibi oluyor :) :) bu arada canı kızartma çekenler kabak patlıcan ve biberi yine aynı şekilde fırında kızartıp üzerine sos yapıp yiyebilirler sağlıklı beslenme için birebir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…