- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
yeşil mercimekKahvalti (08.00) 2 yumurtali menemen zeytin peynir fistik domates salatalik
Oglen (14.30) mercimek corbasi salata ayran 3 kurabiye 1 lokum( suan pismanliktan olecem regl gelyr dye tatli krizine grdim
aksam(19.30) Karni yarik bulgur pilavi mercimek corbasi salata limonlu yogurt
mercimek corbasini sadece sogan salca nercmekle yapiyrm yag olarak tereyagi kullaniyrm baska corba gelmiyr aklima unsuz acaba onerebilecegniz bir corba varmi? Birde oglen corba salata ayran yeterli mi (face deki sayfanda boyle onermistin gul abla olmus mu?)
yayla çorbası gibi Toyga çorbası var unsuz yapıyorum pirinç yerine de yarma koyuyorum çok güzel oluyorKahvalti (08.00) 2 yumurtali menemen zeytin peynir fistik domates salatalik
Oglen (14.30) mercimek corbasi salata ayran 3 kurabiye 1 lokum( suan pismanliktan olecem regl gelyr dye tatli krizine grdim
mercimek corbasini sadece sogan salca nercmekle yapiyrm yag olarak tereyagi kullaniyrm baska corba gelmiyr aklima unsuz acaba onerebilecegniz bir corba varmi? Birde oglen corba salata ayran yeterli mi (face deki sayfanda boyle onermistin gul abla olmus mu?)
ay canım istedi...Bu ara fırında patlıcan musakkaya dadandım kızartmadan yağsız ve çok da güzel oluyor
Yarma bugday bunkarda haftada 1 kere 3 kasik degil miydi canim?yayla çorbası gibi Toyga çorbası var unsuz yapıyorum pirinç yerine de yarma koyuyorum çok güzel oluyor
ne kadardır diyettesin ve kaç kilo verdin?ben 11. günümdeyim henüz 1 kilo gitti.bütün kurallara uyuyorum.acaba acelemi ediyorum.[/QUOTE]Ne UOTE="gizemli_1105, post: 41372701, member: 317327"]Kgünümde 8.00) 2 yumurtali menemen zeytin peynir fistik domates salacelesi Oglen (14.30) mercimek corbasi salata ayran 3 kurabiye 1 lokum( suan pismanliktan olecem regl gelyr dye tatli krizine grdim
O nasil oluyr cnn kirmizi mercmek gbi mi?yeşil mercimek
tebrikler canım ...tekrar hosgeldınSelam.herkese internet paketim yoktu giremedim birde kendimi iyice motive ettim ve 1 haftadr karatayi duzenli uyguluyorun 1.900 vermisim bugun yarin regl olcam ins regl den snrada bi 2 3 kilo gdrde ramazana 89 la girerim :-D spor yapamiyrm kizim kosu bandinin sesindenkorkuyr ama bir cozun buldum gibi aksam denycem ins aydasi olur
Kahvalti (08.00) 2 yumurtali menemen zeytin peynir fistik domates salatalik
afiyet olun cnm...tarıfını yazarsan örnek olur hatta resım de eklersen süper olur :)Bu ara fırında patlıcan musakkaya dadandım kızartmadan yağsız ve çok da güzel oluyor
günaydın arkadaşlar, ramazan ayında bende karatay diyeti yapmak istiyorum inşallah, burada sizlerle beraber yazışarak daha iyi motive olacağıma inanıyorum, beni de aranıza kabul eder misiniz?
ay canım istedi...
tarif alabilir miyiz...
lütfen tarif verirmisiniz.[/QUOTE] patlıcanları ince olmamak şartıyla doğrayıp üzerine hafif zeytinyağı tuz gezdiriyoruz isterseniz fırın tepsisine isterseniz yağlı kağıdın üzerine ( yağlı kağıda Gül Hanım sıcak bakmıyor) tek tek dizin fırında altı ve üstünü çevirerek kızarsın tavada bilindik kıymalı iç harcını yapıp borcama kızaran patlıcanları üzerine de kıymalı harcını döküyoruz ve maydanozla süslüyoruz afiyet olsun deneyin aynı kızartma gibi oluyor :) :) bu arada canı kızartma çekenler kabak patlıcan ve biberi yine aynı şekilde fırında kızartıp üzerine sos yapıp yiyebilirler sağlıklı beslenme için birebirLütfen ="zeze_35, post: 41377366, member: 655615"]Bu ara fırında patlıcan musakkaya dadandım kızartmadan yağsız ve çok da güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?