• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Seni görünce mutlu oldum canımcım :) :) canım ben artık kendi kendime kilo veremeyince diyetisyene gittim kadın bana kendini boşa hırpalamışsın kilo vercem diye dedi çünkü kansız olduğum için istesem de veremezmişim 3 haftadır gidiyorum ilk hafta 700 gr verdim bi daha tartılmadım ama zayıfladığımı ve inceldiğimi de hissediyorum pantalonlar bol gelmeye başladı :) arkadaşlar da inceldiğimi söylüyorlar böyle işte canımmm

Neslicim o kadar azimliyim ki sorma günde 1-1.5 saat yürüyorum öyle ki 2 haftadır işe arabayla değil yürüyerek geliyorum bi de eve gelince yürüyorum inş işe yarar bu sefer

Canan Hoca diyor ki 1 dilim tam buğday ekmeğinde 20 küp şeker kadar şeker varmış :( :( üzerine bi de yenen pilavlar şekerle içilen çaylar ve meşrubat neskafe ve kolalar meyveler yenilen tatlılar eklendiğinde aldımız şekeri düşünmek bile istemiyorummm :( :( aslında düşünmek ve yememek lazımm

Kizlar 73.5 le baslamistim.2 hafta oldu.71.4 olmusum.süper oldu ya.canim canan hocam.bu kadin herseyi biliyo valla.eskiden nekadar gereksiz yiyomusum.onları yemedende gayet iyi duruluyomuş yani.devammm

Kizlar 73.5 le baslamistim.2 hafta oldu.71.4 olmusum.süper oldu ya.canim canan hocam.bu kadin herseyi biliyo valla.eskiden nekadar gereksiz yiyomusum.onları yemedende gayet iyi duruluyomuş yani.devammm
Devam canım Tebrikler. .bende bu sabah anneme diyodum ekmek sizde doyuluyo hatta ben suan ekmek yesem doymuyorum. Sanki midede delik var ne kadar ekmek yesem tokluk hissi gelmio.

kızlar eşimle vi tartışma sonrası kkden çıktım çok fazla nete girdiğimiz için .

sonra sifremi bilmediğinden giremdim .
facede gruptan da çıkmıştım o zaman . ama tabi face silmedgim için gül abla beni yeniden gruba kabul etti.bu arada 59 kgyim 2aydir kilomu koruyorum .

sizi çok özledim.

hele arzu seni cook merak ettim gül abla bebek beklediğini söyledi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kardeş:)

geçmişi okuyamadım.

valla kk yönetimi bu siteye girmek değilde kalmak çok zor çok fazla telefonu yoruyor . gerçekten gül abla seni kutluyorum kkyi birakmadigin için .

sevgili kk yönetimi keşke bi çözüm bulsa kk yüzünden telefonum bozuldu yazı bile yazilmiyor .

kızlar ben grup için face açtım oradayim buraya girmesi çok zor . öpüyorum sizi .

arzumm seni çok öpüyorum .

facede gruptan da çıkmıştım o zaman . ama tabi face silmedgim için gül abla beni yeniden gruba kabul etti.bu arada 59 kgyim 2aydir kilomu koruyorum .

sizi çok özledim.

hele arzu seni cook merak ettim gül abla bebek beklediğini söyledi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kardeş:)

geçmişi okuyamadım.

valla kk yönetimi bu siteye girmek değilde kalmak çok zor çok fazla telefonu yoruyor . gerçekten gül abla seni kutluyorum kkyi birakmadigin için .

sevgili kk yönetimi keşke bi çözüm bulsa kk yüzünden telefonum bozuldu yazı bile yazilmiyor .

kızlar ben grup için face açtım oradayim buraya girmesi çok zor . öpüyorum sizi .

Canimdin ja nerdesin ozledim seni gitme arada bir ugra kilonu koruma cok sevindin ben enson 66yi gordum ama suanda kotu jit sekilde yukselise basladim kendimi kotu hissediyorum eve bebek 2aylik oldu ben simdide 1.600fazladayim bi hamilelik ilkkine gore zor geciyo ben burayi takibi birakmiyorum surekli yazmiyorum ama okuyup cikiyorum uzuldum buraya girmiycen icin opuyorummmmmm seji kocaman kendine iyi bak kuzum canim arkadasim karatay dostum muahhhhhhhh

Yorumaları okudum hoşuma gitti.Bir gazla bende karatay diyetine başladım.Buğün 3. günüm kilom 73 şu anda bir fark yok .Gerçekten kilo verecekmiyim bilmiyorum inşallah işe yarar.Yapanların çoğu zayıflamış.Doymuyom yaaaa napcam 2 aya kalmaz ben açlıktan ölürüm heralde:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

fff7c2998ef2b42213327c51a6eab32b_1285077665[1].jpg

Malesef 3657 sayfanın hepsini okuyamadım. Ama göz attığım kadarı ile beslenmemle ilgili pek çok hata yapıyorum. Aşağı yukarı 1 senedir açlık sekerim 120-130 aralığında çıkıyor. İlaç kullanmadan dengelemeye çalışıyordum ama ancak bu kadar çekebildim. Daha önceleri 160 civarı idi. Aranızda şeker problemi yaşayıp bunu ilaçsız bu diyetle çözebilen var mı acaba sanırım benim almam gereken ilk önlem yemek hazırlarken bir şeyleri ağzıma atmamak olacak.
benım arkadaşlarım var şekerden kurtulan.... 3 ilaçtan 2 ye 1 e derken 2 aydır bıraktı kuzenım... Okan bey bıraktı..bırkan cok var...şekerden kurtulan
Merhaba herkese size bir konuda danışmak istiyorum. ..
bende gluten duyarlılığı olduğu için ekmek yemedigim gibi bulgur pirinç makarna vs yasak...
Bazı uzmanlar ekmek makarna vs yenmezse kas erimesi oluyor diyorlar. ..siz böyle bir durum yaşadınız mı. ..
kime neye inanacagimizi şaşırdık. ..
karatayda kas erımez yagdan erırı canım zaten arkadaslarda acıklamıs
Merhaba arkadaşlar... ben de Karatay'a geçen hafta salı günü başladım. 3 kilo verdim. Fakat akşam yemeği olarak ne yapacağımı şaşıyorum... Yasaklar fazla olunca dön dolaş aynı şeyler gibi oluyor. Dün tavuk-salata,önceki gün taze fasulye, öncesinde biber dolması, onun öncesinde kuru fasulye... Bugün ne yiyecem bilemiyorum :KK43: Sizler neler yapıyorsunuz?
aramıza hoşgeldin canım.. internet tarayıcı çubuğuna gulbudak. blogspot. com. tr/ yazınca çıkan blokta yemekler kahvaltılar tarifleri örnekleri karatayla ilgili bilgiler ev yapımı terayağ peynir ne ararsan var canım.. oraya üye olursanız tarifler eklendikçe mail gelir size
Gül Hanım benim D vitaminim de düşük bana özelden kullandığınız ilacın adını atabilir misiniz ???
devit 3 canım

sizi çok özledim.

geçmişi okuyamadım.

ben 2 senedir alıştığım için girmeden duramıyorum buraya....işyerinden girmesi kolay oluyor internetten girmek zor oluyor 10 gundur bende giremedim şehirdısında oldugum ıcın

Yorumaları okudum hoşuma gitti.Bir gazla bende karatay diyetine başladım.Buğün 3. günüm kilom 73 şu anda bir fark yok .Gerçekten kilo verecekmiyim bilmiyorum inşallah işe yarar.Yapanların çoğu zayıflamış.Doymuyom yaaaa napcam 2 aya kalmaz ben açlıktan ölürüm heralde:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
hadı bakalım hayırlısı olsun

doymuyorsan kg veremezsın canım doyana kadar yıyeceksın 3 tabak 5 tabak neyse doymadan kalkmak yok

TE="gul_0663, post: 41317040, member: 142560"]hadı bakalım hayırlısı olsun

doymuyorsan kg veremezsın canım doyana kadar yıyeceksın 3 tabak 5 tabak neyse doymadan kalkmak yok[/QUOTE]
eeee iyiymiş zaten sabah kahvaltı mı sıkı yapıyorum .akşamları yediğim porsiyonlarımı az koyuyorum.yaa birde kızım 2 yaşında halen emziriyorum çoğu vitaminler ona gidiyor belki ondan ddoymuyor.

Sizler çok acıkınca aralarda birşey yiyormusunuz ben hiç birşey ağzıma sürüyorum.kahvaltısı en geç 10 kadar yapıyorum.akşam 6 6:30 gibi yiyorum.yeşil çay içiyorum 2 2.5 litre su

Back