acıktığın zaman yemek yemen lazım yoksa beyne kıtlık sinyali gidiyor öyle olunca da vücud depolamaya geçiyor formül şu yasaksız şeylerden yiyeceksin öğünler arasında en az 4-5 saat olacak ki leptin çalışsın acıktığını hissettiğinde yiyeceksinSizler çok acıkınca aralarda birşey yiyormusunuz ben hiç birşey ağzıma sürüyorum.kahvaltısı en geç 10 kadar yapıyorum.akşam 6 6:30 gibi yiyorum.yeşil çay içiyorum 2 2.5 litre su
eeee iyiymiş zaten sabah kahvaltı mı sıkı yapıyorum .akşamları yediğim porsiyonlarımı az koyuyorum.yaa birde kızım 2 yaşında halen emziriyorum çoğu vitaminler ona gidiyor belki ondan ddoymuyor.[/QUOTE]TE="gul_0663, post: 41317040, member: 142560"]hadı bakalım hayırlısı olsun
doymuyorsan kg veremezsın canım doyana kadar yıyeceksın 3 tabak 5 tabak neyse doymadan kalkmak yok
teşekkacıktığın zaman yemek yemen lazım yoksa beyne kıtlık sinyali gidiyor öyle olunca da vücud depolamaya geçiyor formül şu yasaksız şeylerden yiyeceksin öğünler arasında en az 4-5 saat olacak ki leptin çalışsın acıktığını hissettiğinde yiyeceksin
sen 3 öğün yap canım emziklisin[/QUOTE]eeee iyiymiş zaten sabah kahvaltı mı sıkı yapıyorum .akşamları yediğim porsiyonlarımı az koyuyorum.yaa birde kızım 2 yaşında halen emziriyorum çoğu vitaminler ona gidiyor belki ondan ddoymuyor.
ilk gün 3 öğün yaptım ama ozaman etkili olmaz diye düşündüm 2 öğüne düştüm.buğün beşinci günüm 73ten 72ye düştüm .fena değil dimi .ilk hedefim 70 olmak sonrakihedefim 70 altı 69-68 son hedefim 63 olmak .daha ne olsun dimi yaş 34 iki çocuk 13 yıllık evlilik.allah nasip ederde 63 görürsem birdaha kilo almak istemiyorum.[/QUOTE]teşekk
sen 3 öğün yap canım emziklisin
acıktığın zaman yemek yemen lazım yoksa beyne kıtlık sinyali gidiyor öyle olunca da vücud depolamaya geçiyor formül şu yasaksız şeylerden yiyeceksin öğünler arasında en az 4-5 saat olacak ki leptin çalışsın acıktığını hissettiğinde yiyeceksin[
BEN SABAH KAHVALTIMI KURALINA GÖRE YAPIYORUM ARADAN 3 SAAT GEÇİNCE TEKRAR ACIKMIŞ GİBİ OLUYORUM İÇİMDEN BİRŞEYLER ATIŞTIRMAK GELİYOR..BUNUN NEDENİ SENELERDİR BÖYLE BESLENMEM BİLİYORUM..PEKİ BEN BUNUN ÖNÜNE NASI GEÇEBİLİRİM..BEN 4 SAATİ DOLDURMAYA ÇALIŞIYORUM GENEDE BİŞEYLER YEMEK İÇİN LEPTİNİM ÇALIŞIYORMUDUR
ben 4 ayda 12 kg, sonra menapoz a gırdım 7 ay bekleme sonra 5 derken 20 ye yaklastı..haşimato ve menapoz gec vermeme neden oluyor...25 ay oldu karataya baslayalısen toplamda kaç kilo verdin ve ne kadar sürede
hoşgeldın canım,,Selamlar birbuçuk aydır annemdeyim ve internetim sorunlu idi
buradan uzak kalmanın bedelini kilo alarak ödedim 69'9 a çıktım 70 olmadan geri döndüm
Artık her gün buraya hesap vereceğim
Üç gün oldu tekrar karataya başlayalı kilolar da gitmeye başladı çok şülür
Yeni arkadaşlar hoşgelmişler
Saliha nasılsın bu arada
Zeze bildirim yapacağım artık yalnız değilsim
Gül abla ve arzu sizler nasılsınız
arada bır bır avuc yıyebılırsın canımGül hanım sabah 2-3 tane çilek kiraz yiyebilirmiyiz
afiyet olsun cnmBu sabah iki tereyağında yumurta
15-16 zeytin
Bir avuç peynir
Yeşillik domates vs
Çay
Bir küçük çay b badem
11 de bitti kahvaltı 4-5 civarı akşam yemeği yerim heralde
12 kilo. Çok. Güzel. Maaşallahben 4 ayda 12 kg, sonra menapoz a gırdım 7 ay bekleme sonra 5 derken 20 ye yaklastı..haşimato ve menapoz gec vermeme neden oluyor...25 ay oldu karataya baslayalı
hoşgeldın canım,,
ah ah karatayı bırakmanın bedelı hep kg almak oluyor keske gıttıgınız yerde de uygulayabılsenız
neyse olan olmus artık bırkma canım
arada bır bır avuc yıyebılırsın canım
kayııs da meyva canım kayısı yeyınce diğer meyveleri yeme onları yeyınce kayısı yemeGül abla ben her sabah 3 gün kurusu kayısı ve 8 9 adet kiraz yiyorum..bunları yemesem kabız oluyorum...bunda buldum çareyi. .kilo vermeme engelmi. ..Bir kaç zamandır kilo veremedim gibi gelio.
toplmda 20 kg 79 dan 59 a dustum12 kilo. Çok. Güzel. Maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?